Mecz 14.04.2007 r. czy się odbędzie.

Moderator: qBK

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 14 kwietnia 2007, 22:41

Michal-WKS pisze:
Marek1990 pisze:No to nadzieje na zwyciestwo rosna :) Cale Leszno 3ma za was kciuki :)
P.S mam nadzieje ze jutro bede mogl swietowac :)
pozdro :)

Chyba nasze (brzeskie) koszykarki pomieszały Wam szyki. Przykro mi bardzo... Dla mnie jako osoby postronnej było obojętne, czy Leszno czy też Toruń u3mają się w Ekstraklasie. No cóż, chyba zespół Cukierków Odry Brzeg nie będzie już "pewniakiem" w leszczyńskich STS-ach czy Professionalach... Smutne, ale prawdziwe... Mnie też boli forma zawodniczek i styl, w jakim kończą rozgrywki. Pzdr Was i życzę rychłego powrotu Waszym "złotkom" w szeregi najlepszych ekip w Polsce!

Cała Polska w cieniu Śląska!

a Ty swoje :) hehehehe :P

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 14 kwietnia 2007, 22:45

Marek1990 pisze:
Michal-WKS pisze:
Marek1990 pisze:No to nadzieje na zwyciestwo rosna :) Cale Leszno 3ma za was kciuki :)
P.S mam nadzieje ze jutro bede mogl swietowac :)
pozdro :)

Chyba nasze (brzeskie) koszykarki pomieszały Wam szyki. Przykro mi bardzo... Dla mnie jako osoby postronnej było obojętne, czy Leszno czy też Toruń u3mają się w Ekstraklasie. No cóż, chyba zespół Cukierków Odry Brzeg nie będzie już "pewniakiem" w leszczyńskich STS-ach czy Professionalach... Smutne, ale prawdziwe... Mnie też boli forma zawodniczek i styl, w jakim kończą rozgrywki. Pzdr!

Cała Polska w cieniu Śląska!

a Ty swoje :) hehehehe :P

No pewnie! :P Nie wiesz jak mi po takiej porażce żal d... ściska? Maxymalnie!
PS. Przepraszam za zdegradowanie już Was do I ligi w jednym z poprzednich postów w tym i osobnym temacie na forum Cukierków (część postów poprawiłem. Proszę o wybaczenie, jednak moje błędy wynikają ze zwyczajnego niedoinformowania, co oczywiście nie jest żadnym usprawiedliwieniem. :D). Rzeczywiście, jeszcze jest przed Wami mecz wtorkowy (z kim nie wygrać jak nie z Łomiankami? oczywiście z całym szacunkiem). :D

PS. A jeśli odebrałem Twego posta inaczej, to faktycznie, w Lesznie nie przepada się za "Woskowymi"... (a szkoda)
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2007, 23:53 przez Michal-Lemberg, łącznie zmieniany 2 razy.

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 14 kwietnia 2007, 22:47

"Dobrze" odebrales mojego posta :)

Michal-Lemberg
Amator

Postautor: Michal-Lemberg » 14 kwietnia 2007, 22:53

Marek1990 pisze:"Dobrze" odebrales mojego posta :)

Marku, jesteś nieugięty. :) Jak coś to zapraszam na priwa lub gg. Miło się "postuje". Co za wysublimowany podtekst... :P

Wróć do „KS Odra Brzeg”