ćwierćfinały MP juniorek
Moderator: Moderatorzy
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Pasjonat pisze:Grupa II
Gimball Tarnawa
Pabianice
Ostrów Wlkp.
Lider pruszków
wiem tylko jak gra Ostrów Wlkp. bo dziewczyny grały u nas, a co do reszty to nie wiem.. można jakieś info....
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
Gość
-
zgorzelec
[quote="pietroc"]Wisla w meczu o 2. miejsce turnieju w Pabianicach pokonala nieznacznie Ose Zgorzelec (chyba 3 punktami ale pewien nie jestem).
piec pkt jak na gwiazdy z krakowa to chyba zdecydowanie za malo.. hmm dziewczeta osek nie docenily i to bylo widac. zgorzeleczanki zagraly swietne spotkanie i udowodnily ze potrafia dobrze zagrac.. tylko pogratulowac tekstu przed samym meczem jednej zawodniczce z krakowa " tu nawet nie ma kogo kryc" .. mowi samo za siebie
piec pkt jak na gwiazdy z krakowa to chyba zdecydowanie za malo.. hmm dziewczeta osek nie docenily i to bylo widac. zgorzeleczanki zagraly swietne spotkanie i udowodnily ze potrafia dobrze zagrac.. tylko pogratulowac tekstu przed samym meczem jednej zawodniczce z krakowa " tu nawet nie ma kogo kryc" .. mowi samo za siebie
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
zgorzelec pisze:
jak na gwiazdy z krakowa to chyba zdecydowanie za malo.
Mozna wygrac nawet 1 pkt..
zgorzelec pisze:pogratulowac tekstu przed samym meczem jednej zawodniczce z krakowa " tu nawet nie ma kogo kryc" .. mowi samo za siebie
Aj..zal Ci dupe sciska,ze Twoj team przegral
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk
Pimp My Pokemon
lołszyn in loco mołszyn
-
zgorzelec
Pamela pisze:zgorzelec pisze:
jak na gwiazdy z krakowa to chyba zdecydowanie za malo.
Mozna wygrac nawet 1 pkt..A z tego co wiem to zadnej dziewczyny tam nie ma ,ktora uwaza sie za gwiazde
Chyba pomylily Ci sie druzyny na tym turnieju
zgorzelec pisze:pogratulowac tekstu przed samym meczem jednej zawodniczce z krakowa " tu nawet nie ma kogo kryc" .. mowi samo za siebie
Aj..zal Ci dupe sciska,ze Twoj team przegralA to,ze dziewczyna ma swoje zdanie-coz jej prawo
ah do druzyny nic nie mam ale zachowanie niektorych dziewczyn naprawde mowi samo za siebie. a jesli mi teraz wytlumaczysz co glupie gadki przed meczem maja wspolnego z jego wynikiem to cofne swoje slowa . bo ja nie widze powiazania. szkoda ze oski przegraly bo ten mecz byl do wygrania. krakow mial wiecej szczescia i doswiadczenia w koncowce a dziewczyny ze zgorzelca talentem wogole nie ustepowaly wisle. zreszta wystarczy zobaczyc na na wynik
- Pamela
- Kadet
- Kontaktowanie:
zgorzelec pisze: co glupie gadki przed meczem maja wspolnego z jego wynikiem
Pojecie glupie jest pojeciem wzglednym
Antychryst powrócił
lołszyn in loco mołszyn
redehader
B&B
C'MoN PoKeMoN
i ŻóŁwIk 
Pimp My Pokemon