ćwierćfinały MP juniorek

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

zgorzelec

Postautor: zgorzelec » 15 kwietnia 2007, 20:52

Pamela pisze:
zgorzelec pisze: co glupie gadki przed meczem maja wspolnego z jego wynikiem

Pojecie glupie jest pojeciem wzglednym :wink: Kazdy ma prawo do wlasnej oceny przeciwnika i podejscie do meczu tez zalezy od klasy rywala :wink:

w tym moge racje przyznac bo sie zgadzam ale nie dociera do Ciebie sens mojej wypowiedzi.. te slowa raczej zadnej z zawodniczek nie obrazily lecz rozsmieszyly bo to zalosne podejscie. kazda zna swoja wartos a mozliwe ze teksty tego typu swiadcza o niekompetencji dziewczyn z wisly.

Awatar użytkownika
Pamela
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Pamela » 15 kwietnia 2007, 20:57

zgorzelec pisze:te slowa raczej zadnej z zawodniczek nie obrazily lecz rozsmieszyly bo to zalosne podejscie.

Hmm..Nie wiem czy te slowa je rozsmieszyly czy jaki na nie wplyw wywarly,ale..zeby od razu z zalosnym podejsciem wyskakiwac..bez przesady..
zgorzelec pisze:swiadcza o niekompetencji dziewczyn z wisly.

Jakby byly niekompetentne to by nie graly w Wiśle..proste :wink:
Antychryst powrócił ;)
lołszyn in loco mołszyn ;) redehader ;) B&B :)
:lol: C'MoN PoKeMoN :lol: i ŻóŁwIk ;)
:mrgreen: Pimp My Pokemon :mrgreen:

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 15 kwietnia 2007, 21:26

KIBIC12334 pisze:BYLEM CWIERCFINALACH ORGANIZOWANY PRZEZ WOLOMIN
I WSYZSTKO BYLO BY OKM GDYBY NIE SEDZIOWIE. NIE WIEM Z KAS ONI ICH WZIELI ALE TE OSOBY NIE POWINNY DOSTAC POZWOLENIA OD KOMISARZA NA PROWADZENIE ZAWODOW NA TAKIM SZCZEBLU. TO NIE BYLA GRA PODWORKOWA TYLKJO POWARZNE ZAWODY DO KTORYCH WSZYSCY PODCHODZIL BARDZO SERIO I NIE PODOBALO MI SIE TO ZE SEDZIOWIE ZACHOWYWALI SIE TAK JAK BY POPROSTU BYLI PRZEKUPIENI. A TO CO POKAZALI NA MECZU UKS BLEKITNY DELFIN Z GOSPODAEZEM TO JUZ WOGOLE BYLY KPINY. TACY LUDZIE NIE POWINNI SEDZIOWAC MECZY. SWZKODA ZE NIE DOPESZLI DO TEGO Z ZAANGARZOWANIE. GDYBY NIE ONI DZIEWCZYNY Z DELFINA NAPEWNO BY WYGRALY TEN MECZ, ICH GRA BYLA NAPRAWDE DOBRA. TO ONE ZASLUZYLY NA POL FINAL A NIE WOLOMIN JESTEM W SZOKU ZE TRENERZY Z BYDGOSZCZY NIE ZLOZYLI PROTESY=TU PO TYM MECZU PRZECIEZ MIELI DO TEGO PRAWO!!!!! POZDRAWIAM WIERNY KIBIC!!!!![/size][/size]

edit:dobrze masz swoje zdanie...ale moze pisz bez błędów i bez Capsa

mati pisze:ja prosze jednak o spokojne wypowiedzi, a przynajmniej wytonowane

sprawa arbitrów, ich podejscia i umiejętności to temat rzeka...
proszę więc bez emocji ;)

onaAa pisze:zgadzam sie z Toba :PP w tamtym sezonie, gdyby nie sędziowie z Wołomina - pewnie byłyby finały MP młodziczek :PP nie mozna wszystkiego zwalac na sędziow, ale byla duza ich wina...
________Obrazek

bedziemy in touch Obrazek

Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 15 kwietnia 2007, 21:44

zgorzelec pisze:a jesli mi teraz wytlumaczysz co glupie gadki przed meczem maja wspolnego z jego wynikiem to cofne swoje slowa.

mind games. taktyka ala Jose Mourinho :wink:

ponadto Wisła pisze się wielką literą.
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 15 kwietnia 2007, 22:51

Czy moze ktos napisac jak gra druzyna z Pruszkowa :?: Z gory dziekuje :)
spoko, loko, luz i spontan... :-)

Waldi
Kadet

Postautor: Waldi » 16 kwietnia 2007, 11:40

gość pisze:Awans MKS MOS Wrocław z II miejsca po wygranym dziś meczu z Wieliczką 93:62
Martyna Mićków MVP turnieju w Olsztynie ( 51 pkt w meczu z Rybnikiem)

Hmm :roll: dzisiaj przeczytałem w Gazecie Olsztyńskiej, że nalepszą zawodniczką turnieju uznano Alicję Minczewską z KKS Olsztyn :D

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 16 kwietnia 2007, 14:24

malkontent pisze:Czy moze ktos napisac jak gra druzyna z Pruszkowa :?: Z gory dziekuje :)

nie wiem jak cala druzyna gra ale lideka zespolu jest Olivia Tomialowicz..
________Obrazek

wiechol
Nowy na forum

Postautor: wiechol » 16 kwietnia 2007, 14:58

Anonymous pisze:
Anonymous pisze:ja takie beztalencie to po co ja tak dobrze gryjecie na kazdym prawie meczu sorry :lol: :lol: :lol:

na meczach marzena jest kryta mocniej tylko dlatego ze jest wysoka i to ze pilka znajduje kosz znaczy o szczesciu a nie talencie.. hmm takie rzuty jakie ona oddaje to mozna tylko sie za glowe zlapac. wszyscy uwazaja ja za super gwiadze w jeleniej a jak dla mnie inne dziewczyny mniej blyszczace maja wiecej talentu niz ona

hmm... Marzena jak się okazalo ma b. duzo szczescia, bo została krolem strzelców w swojej grupie, 8) 8) 8) :arrow: rzuty...faktycznie przy niektorych mozna się złapać za głowe, ale w koszykówce liczą sie zdobyte punkty :P :P :P
Marzena nie błyszczy, ona swieci światłem własnym :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: \:D/ \:D/ \:D/

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 16 kwietnia 2007, 15:21

Paździoch-osanka:
nie wiem jak cala druzyna gra ale lideka zespolu jest Olivia Tomialowicz..
Na jakiej pozycji ona gra :?:

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 16 kwietnia 2007, 15:45

pewnie na 1.. choc na turnieju mogla grac takze na 2.. trzeba sie spytac ludzi ktorzy tam byli ;)
________Obrazek

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 16 kwietnia 2007, 16:08

To luzik, myslalem ze moze na 5 :wink: :D

Awatar użytkownika
paździoch-osanka
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: paździoch-osanka » 16 kwietnia 2007, 16:13

moja rada.. najlepiej kryc Pruszkow boxem i 1 indywidualnie Olivie i o :D badz kazdy swego ale Olivie kryc na plastra i zobaczyc jak to bedzie funkcjonowac.. jesli Olivie odetnie sie (dobrze) od pilki to reszcie zespolu bedzie ciezko.. tak mi sie wydaje :P (jako przyszlej absolwentce po AWFie trenerskim :P hihihi)
________Obrazek

malkontent
Żak

Postautor: malkontent » 16 kwietnia 2007, 16:39

Dzieki. Jest w Pabianicach taki plaster na rozgrywajace ale balem sie ze ta liderka to center. Wiec final dla Pabianic powinien byc formalnoscia tak na moje awf-owskie oko :) Pozdrawiam

Gość

Postautor: Gość » 16 kwietnia 2007, 22:55

zgorzelec pisze:
Pamela pisze:
zgorzelec pisze:
ah do druzyny nic nie mam ale zachowanie niektorych dziewczyn naprawde mowi samo za siebie. a jesli mi teraz wytlumaczysz co glupie gadki przed meczem maja wspolnego z jego wynikiem to cofne swoje slowa . bo ja nie widze powiazania. szkoda ze oski przegraly bo ten mecz byl do wygrania. krakow mial wiecej szczescia i doswiadczenia w koncowce a dziewczyny ze zgorzelca talentem wogole nie ustepowaly wisle. zreszta wystarczy zobaczyc na na wynik

Co do szczęścia i doświadczenia to trochę dziwne, bo (wiadomość z pewnego źródła) w zespole krakowskim w tej wygranej końcówce meczu na boisku były zawodniczki: 1 - rocznik 1992 (młodsza kadetka), 3 - rocznik 1991 (kadetki), 1 - rocznik 1990 (młodsza juniorka). Przypominam, że juniorki w tym roku to rocznik 1989 i młodsze. Więc jeśli Osanki na boisku występowały w składzie młodziczek, to czapki z głów dla nich, a jeśli nie to ...............

basketos
Żak

Postautor: basketos » 17 kwietnia 2007, 13:26

Jeżeli ktoś posiada zdobycze punktowe turnieju w Wołominie poszczególnych zespołów to prosze zamieścić.

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”