Katarina Ristić

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 15 kwietnia 2007, 22:59

Jak dla mnie, to Kasia mi się bardziej podobała w poprzednim kolorze...
Ale i tak fajna jest.

odyniec
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: odyniec » 15 kwietnia 2007, 23:00

Martin11 pisze:no no ciekawie, a mozliwe ze na dwa, moze juz jest ktos inny;> ;p a z tamtym od siebie to jeszcze jest? moze to jej brat był :lol:

nie brat...

cytując cesare... nie domyslam sie tylko wiem :lol:

Awatar użytkownika
cesare
Żak

Postautor: cesare » 15 kwietnia 2007, 23:07

no i zeszliśmy troszkę z tematu Katarina Ristic na inny ..

ale fakt Kasia wygląda fajnie heh ciekawe czy za rok będziemy mieli szansę ją dalej widzieć w barwach naszego klubu .. oby ..
Gorzów To jest Potęga !
Gorzów Najlepszy Jest !
Gorzów Trzeba Szanować!
Gorzów Nasz AZS i ZKS! :D:)

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 16 kwietnia 2007, 07:35

tadeo86 pisze:...nie bede komentowal ale to co robia niektore osobniki w stosunku do naszych dziewczyn to raz ze jest smieszne, dwa nie powazne, a trzy dziecinne...

Jak ktos jest niepelnosprawny umyslowo to takie rzeczy brzydko mowiac OD$%$#@#LA MANIANE. Wspolczuje tylko tym dziewczynom co dostaja takie glupie wiadomosci (Sms-y) od niektorych "pseudo Werterow".
Ludzie zanim cos zrobicie to narpierw 3 razy sie zastanowcie... bo to jest "Tragedia tego chlopca". :D :D :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

cholinex
Amator

Postautor: cholinex » 16 kwietnia 2007, 19:03

z tego co wiem to jest szansa zeby u nas zostala bo z nia rozmawialem nawed jak cchcialaby na obozy do USA to juz troche za pOOzno ......ale sama powiedziala ze nokt jeszcze z nia nie rozmawaial:( ale mysle ze bedzie pozytywnie:P
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 16 kwietnia 2007, 20:35

mam w sumie obojetny stusnek do Ristic, ale mysle, ze jezeli chcemy grac o wyzsze miejsca potrzebujemy solidniejszej rozgrywajacej.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

kmitek85
Nowy na forum

Postautor: kmitek85 » 17 kwietnia 2007, 15:43

no nie wiem moim zdaniem Katarina jest dobrą rozgrywająca chodź czasami gra jak gra, ale zawsze te ptk nagra. Moim zdaniem powinna zostać w naszym klubie bo takiej zawodniczki nam trzeba

gofer13
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: gofer13 » 18 kwietnia 2007, 15:04

to jest nawiekszy kozak w klubie...
nieliczac odynca...
ale gra swoje i ma swoj styl...
"Za kobiety i kibiców płacic nie musze"

Barti
Żak

Postautor: Barti » 26 kwietnia 2007, 09:35

kyS, a jaka solidniejszą rozgrywającą masz na mysli? oczywiście pytam w kontekście na jaką AZS stać, żebyś mi zaraz ze Skerą lub jakąś inną na jej poziomie nie wyskoczył :D . Bo zawodniczki tego formatu za sezon dostaja tyle, ile wynosi budżet AZS-u na dwa lata.

A od siebie dodam, że Katie idealnie pasuje do naszej koncepcji drużyny i wspaniale uzupełnia się z Kaśką. Nam potrzeba takiej "wariatki" ( w pozytywnym tego słowa znaczeniu ), która od czasu do czasu poleci do przodu nie oglądając się za siebie. Faktem jest, że czasem ponosi ją fantazja, ale to są uroki młodości i chęci pokazania się. Na ocenę każdej zawodniczki wpływa postawa jej koleżanek. Wiele razy słyszałem głosy, że często słabo kieruje grą zespołu , ale zauważcie jak wiele razy po prostu nie ma komu podać piłki. Jak koleżanki są aktywne pod koszem atakującym to nie ma najmniejszego problemu z oddaniem piłki czy nawet rzutem. O zaangażowaniu w grze obronnej nie będę pisał nic, bo każdy widzi jak gryzie parkiet w tym elemencie i chwała jej za to :!: .
Serca do gry jej nie brakuje, umiejętności też ma nie małe, choć tu uważam, że Darek jest w stanie coś więcej jeszcze z niej wykrzesać. Po za tym zauważcie, jak mało mamy zawodniczek, którym siedzi "trójka". Jest Ola ze średnią prawie 40% i Katie - ponad 35% i później długo nic.
Moim skromnym zdaniem Katie powinna u nas zostać, bo po prostu jej potrzebujemy, aby uzupełniła skład młodej i agresywnie grającej druzyny AZS-u.

lukasz
Amator

Postautor: lukasz » 27 kwietnia 2007, 23:35

CAŁKOWITE TAK DLA KATI RISTIC
TYLKO STILON ZKS

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 28 kwietnia 2007, 12:02

Barti pisze:kyS, a jaka solidniejszą rozgrywającą masz na mysli? oczywiście pytam w kontekście na jaką AZS stać, żebyś mi zaraz ze Skerą lub jakąś inną na jej poziomie nie wyskoczył :D . Bo zawodniczki tego formatu za sezon dostaja tyle, ile wynosi budżet AZS-u na dwa lata.
(...)
Moze zaczne od tego, ze moje powiedzmy to nieentuzjastyczne podejscie do Ristic jest znane i nie traktuje jej jako solidnej rozgrywajacej. Ze wzgledu na finanse o ktorych napisales rowniez wydaje mi sie, ze zostanie u nas naprzyszly sezon. Zycze sobie, zebym sie mylil, gdyz uwazam, ze ona nie zrobi juz duzo wiekszych postepow. Braki AZSu na pozycji rozgrywajacej sa widoczne i wydaje mi sie, ze to jest wlasnie to co "chroni" nas przed wygranymi w koncu np z Wisla.
Zeby nie bylo rowniez uwazam, ze doskonale uzupelniaja sie na pozycji rozgrywajacej z Kaska i jej zacietosc i walka w obronie sa widoczne.
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie

SkonczyloSieBoSieNieZaczelo

CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 28 kwietnia 2007, 12:07

Skera dla mnie nie jest jakaś super, a RISTIC dużo chce za swoją gre... :?:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 28 kwietnia 2007, 19:42

Wedlug mnie Kati jest bardzo wartosciowa zawodniczka z ktorej w przyszym sezonie (Daj Boze niech zostanie) moze wyrosnac prawdziwa gwiazda naszego zespolu (no moze troche przesadzilem) ale w ostatnich meczach widac duze postepy jakie robi i coraz mnie widzimy niepotrzebnych jej rzutow z nieprzygotowanych pozycji (Co jej Darek Maciejewski pewnie caly sezon wdrazal) :D Mysle ze powinna zostac :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

tomaszek

Postautor: tomaszek » 28 kwietnia 2007, 23:04

Ja też bym chciał zeby została. To takie diabeł w ciele anioła :D :D Potrafi pociągnąć grę kiedy zespołowi nie idzie. I co zauważyłem wczoraj na meczu ze robi takze postepy w rozmowach z Darkiem Maciejewskim. Chyba pierwszy raz widzialem kiedy pokornie wysłuchała co ma jej do zarzucenia trener i pokiwała twierdzaco głową (z reguły ich rozmowy koncza sie ironicznym gestami w kierunku Darka w stylu "ty sobie pogadaj a ja i tak gram swoje"). Takze mysle ze tych dwoje w koncu znajduje wspolny jezyk. Dobrze to wróży na przyszłośc :lol: :lol:

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

Postautor: erratu » 29 kwietnia 2007, 12:49

Kate umie grać i nikt jej nie zaprzeczy ten temat na jaki zeszliscie wsumie bierze się z tego że nie mamy w lidze podobnej rozgrywającej no bo wsumie zestawcie ją z pawlakową czy bortelovą ? to zupełnie inna bajka jest akurat ja myśle ,że (pewnie zaraz mnie ktoś tu za to zlinczuje ) potrzeba nam raczej zmiennika dla "Pysi"
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”