Praca sędziów w trzecim meczu półfinałowym Wisła - AZS PWSZ
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Praca sędziów w trzecim meczu półfinałowym Wisła - AZS PWSZ
Co myślicie na temat pracy sędziów w tym meczu?
AZS PWSZ Gorzów Wlkp. !!!!!!!!
No prawa jest taka, że zawsze w meczu Mistrza gwiżdże się dla lepszych
wiadomo tutaj dla Wisełki. Nie piszę tego dlatego, że jestem wpieniony po tym meczu, bo sam wpier... sędziemu.
Inna sprawa to po ponad 10h od meczu zacząłem się zastanawiać ilu z nas widziało czy rzeczywiście była ta linia czy nie. Wcześniej był ewidentny faul, którego nie widzieli sędziowie.
Poziom sędziowania przez tych Panów był słaby. Nawet w lidze amatorskiej u nas w Gorzowie lepiej sędziowie gwiżdżą
IMO gdyby dziewczyny wygrały mecz wczorajszy to dzisiaj byłoby 2:2
oczywiście teraz to tylko gdybanie...
Najbardziej zszokowany był jednak I.Madej
Zresztą w TVP SPORT był mecz i cholera chciałbym jeszcze raz zobaczyć tą całą sytuację ale nie mam TVP SPORT heheh ktoś wie czy będzie powtórka meczu ?? na innym kanale??
Inna sprawa to po ponad 10h od meczu zacząłem się zastanawiać ilu z nas widziało czy rzeczywiście była ta linia czy nie. Wcześniej był ewidentny faul, którego nie widzieli sędziowie.
Poziom sędziowania przez tych Panów był słaby. Nawet w lidze amatorskiej u nas w Gorzowie lepiej sędziowie gwiżdżą
IMO gdyby dziewczyny wygrały mecz wczorajszy to dzisiaj byłoby 2:2
oczywiście teraz to tylko gdybanie...
Najbardziej zszokowany był jednak I.Madej
Zresztą w TVP SPORT był mecz i cholera chciałbym jeszcze raz zobaczyć tą całą sytuację ale nie mam TVP SPORT heheh ktoś wie czy będzie powtórka meczu ?? na innym kanale??
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
ZENADA !!!
TYCH 3 Pal...w powinni zdegradowac. Niech sobie gwizdaja 2 lige lub lige amatorska !!!
W sezonie zasadniczym bylo 2 sedziow i takich bledow nie popelniali!
A tu 3 sprzedawczykow i ...
TYCH 3 Pal...w powinni zdegradowac. Niech sobie gwizdaja 2 lige lub lige amatorska !!!
W sezonie zasadniczym bylo 2 sedziow i takich bledow nie popelniali!
A tu 3 sprzedawczykow i ...
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”