Reprezentacja +40

Jeśli Twój zespół nie ma jeszcze osobnego podforum, pokaż w tym dziale, że na to zasługuje!

Moderatorzy: sawa_JGora, Platini, ludzik76, Moderatorzy

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Reprezentacja +40

Postautor: simon » 05 stycznia 2005, 23:40

Obrazek
Obrazek

W obydwu zespołach zagrały ełkaesianki: od lewej Katarzyna Hofman (Grabacka), Marzena Gumowska, Elżbieta Szerment, Iza Maj, Ewa Sosler, Bożena Sędzicka, Małgorzata Kujawa, Zofia Hylewska, Małgorzata Turska.
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2005, 14:12 przez simon, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 05 stycznia 2005, 23:53

A ja na pierwszym zdjęciu rozpoznałem rodowitą Włókniarkę - Beatę Ulcyfer - Jabłońską!
No i Heniu rzecz jasna!
Fotki fajne simon, tylko według mnie ciut za duże, przez co niewygodnie się je ogląda.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: simon » 06 stycznia 2005, 00:00

zawsze można je sobie zapisać na hdd i oglądnąć jak się chce - a ja nie zamieszczałem ich nigdzie tylko one już są na lkskosz i są właśnie takie... - proponuję, abyśmy nawzajem na własnych forach zamieszczali co kto ma ze starych zdjęć - ja np. mam extrucha zdjątka "Waszych" (choćby z wtedy gdy były jeszcze "nasze") :wink: - a pewnie w przeciwnym kierunku też byście mieli - np. "siostry" z jakiś rozgrywek juniorskich?

jelo
Młodzik

Re: Reprezentacja +40

Postautor: jelo » 08 listopada 2005, 14:10

simon pisze:W obydwu zespołach zagrały ełkaesianki: od lewej Katarzyna Hofman, Marzena Gumowska, Elżbieta Szerment, Iza Maj, Ewa Sosler, Bożena Sędzicka, Małgorzata Kujawa, Zofia Chylewska, Małgorzata Turska.

nie wszyscy kojażą Katarzynaę Hofman, wyszła za mąż po skończeniu kariery w 1994 roku w wieku 28 lat. Wcześniej nazywała się Grabacka.
A Zofia Hylewska pisze sie przez samo "H" a nie "Ch"
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2005, 14:23 przez jelo, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
simon
Oldboy
Kontaktowanie:

Re: Reprezentacja +40

Postautor: simon » 08 listopada 2005, 14:14

jelo pisze:
simon pisze:Obrazek
Obrazek

W obydwu zespołach zagrały ełkaesianki: od lewej Katarzyna Hofman, Marzena Gumowska, Elżbieta Szerment, Iza Maj, Ewa Sosler, Bożena Sędzicka, Małgorzata Kujawa, Zofia Chylewska, Małgorzata Turska.

nie wszyscy kojażą Katarzynaę Hofman, wyszła za mąż po skończeniu kariery w 1994 roku w wieku 28 lat. Wcześniej nazywała się Grabacka.
A Zofia Hylewska pisze sie przez samo "H" a nie "Ch"

poprawiłem :D

acha - jakby co, to wszędzie gdzie jest adres www.lkskosz.pl trzeba zmienić/dodać www.lkskosz.liga.pl - i będzie działać.

Wróć do „Inne kluby”