Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 21 kwietnia 2007, 09:35

FANATYK89 pisze:Twoje posty sa za to zajebiste:) "wiesh Tomashow" super jest ten slogan:D jak dziewczyna tak psize to rozumie ale jak 20letni facet to juz nie:] a od moich wyjadow to sie odjeb mam stara jaką mam i napewno zalicze w kcnu wyjazd ... ze Ty masz 20 lat i wolno Ci na wszystko to wiesz... a i nei pisz ze jestem J... tylk ojak cos masz to napsiz mi wprost ze jestem j... oki? Bo nei chce sie domyslac, lubie jak ktos mowi mi cos wprost.. chyba ze bois sie ze dostaniesz jakies smieszne ostrzezenie:) Mysle ze ten pos juz Ci sie podobal Michale i byl"konkretny" :roll: :evil:

No nareshcie konkrety...fajnie ze myslish ze Malkontent to ja.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

above_the_rim
Amator

Postautor: above_the_rim » 21 kwietnia 2007, 09:37

Wiesh co fantyk jest bardzie j..... niz myslałem skoro myslish ze to ja

wpisujesh

zaliczysh

A ty musisz pisać jak wieśniak? Jezyka polskiego w szkole nie miałeś?
Albo twoim podręcznikiem do jezyka polskiego jest Bravo??

Skonczyłes 18-to moze wyjazd zaliczysh

Widzisz, nie kazdy jest taki "doskonały" jak ty...

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 21 kwietnia 2007, 09:39

Jest zajebista róznica między nami...miedzy wami a mna...JA JESTEM BYŁEM I BĘDE TYLKO ZA WŁÓKNIARZEM :!:
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 21 kwietnia 2007, 09:40

bo najczesciej on psize posty wtedy keidy Ty piszesz... a kto to jest? bo pytalem sie juz kim jest, i nie jedna osoba sie pytala i zero odpowiedzi, a gosciu jest niezle obeznany czyli nei moze byc jakims gosciem ktory nie jest z nami i nei buja sie z nami... a pisze podobnie do Ciebie, dlatego tak mylse...

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 21 kwietnia 2007, 09:41

Gwynbleidd pisze:Jest zajebista róznica między nami...miedzy wami a mna...JA JESTEM BYŁEM I BĘDE TYLKO ZA WŁÓKNIARZEM :!:

tak i komu w ten sposob sie przypucowales???

Ja BYLEM BEDE I JESTEM ZA WŁÓKNIARZEM... I BYŁEM JESTEM I BEDE WIDZEWIAKiem:)

above_the_rim
Amator

Postautor: above_the_rim » 21 kwietnia 2007, 09:45

Jesteś, byłeś i będziesz troche nie teges!
Poczytaj swoje posty i przemyśl, czy wszystko jest z tobą okay.

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 21 kwietnia 2007, 09:47

above_the_rim pisze:Jesteś, byłeś i będziesz troche nie teges!
Poczytaj swoje posty i przemyśl, czy wszystko jest z tobą okay.

Wzajemnie.

above_the_rim
Amator

Postautor: above_the_rim » 21 kwietnia 2007, 09:49

Synku drogi k... mac. Powiem ci delikatnie... jestes troche nie teges i wiekszosc ci to powie!
A jesli swoj ostatni post uważasz za "kąkretny" :D to gratuluje ci umysłu!!!

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 21 kwietnia 2007, 09:52

dobra chłopy bo sie zaczyna burdel robic... kazdy powiedzial co mial do powidzenia i dyskusje mozna dokonczyc przy piwku! albo przy grze w kosza... mam nadzieje ze jakis pan ktory ma nick na M nie iwem jak to napsiac bo nick jest tak głupi ze moj mozg nie lapie takich słowek powie kim jest ...

Awatar użytkownika
Belfer
Żak

Postautor: Belfer » 21 kwietnia 2007, 09:53

Ja BYLEM BEDE I JESTEM ZA WŁÓKNIARZEM... I BYŁEM JESTEM I BEDE WIDZEWIAKiem:)

To po chuj przychodzisz na halę Włókniarza, albo jeden klub albo drugi, jest trzecie wyjście, ale ono jest bardziej radykalne a nadto bardziej bolesne, mam nadzieję że domyslasz się o co chodzi...
Jesteś widzewiakiem to spierdalaj na stadion Widzewa. nawet nie wiesz co gówniarzu piszesz, jesteś za Włókniarzem ale jesteś widzewiakiem :!:
Skończcie już te dziecinne wpisy, bo po prostu szlag mnie trafia. Za kogo wy się uważacie, wielcy kibice. Lepiej aby na halę przychodziło 10 ale pewnych niż 30 ale nie wiadomo za kim są. Tak naprawdę to macie ten klub gdzieś, tylko chodzicie bo wasze koleżanki grają w kadetkach czy juniorkach. Nic was z tym klubem tak naprawdę nie łączy.
Któregoś dnia wkurwi się kilka osób i możecie mieć kłopoty.
Wszelkie spory możecie załatwiać prywatnie a nie publicznie, to świadczy o tym czy ktoś jest dorosły czy jest gówniarzem i ma mleko pod nosem.[/i]
"...moja wiara to wszystko co mam... WŁÓKNIARZ..."

O bracia wilcy! Brońcie się nim wszyscy wyginiecie!
...NARODOWE SIŁY ZBROJNE...
Kosovo je Srbija
Wileńszczyzna = Polska

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 21 kwietnia 2007, 10:00

mylisz sie! Nic mnei nei łaczy... od 4 lat chodze na mecze koszykowki i spiewam na meczach, wtedy moje kolzanki nei grały w juniorkach! a pozatym koszykowka to nei jest jedyna dyscyplina sportu ktora mnei interesuje, akurat mecze Widzewa nie przeskzadzają mi kibicowac Włóknairzowi, b. A i chyba mało rozglodasz sie p sektorze na te 30 osob to moze jest maksymalnie 5 osob ktore nie identyfikują sie z zadnym z łodzich klubow... poprostu Pabianice śa za blisko Łodzi i moje pokolenie wychowalo sie na wielkich mcnych łodzkich klubach w polowie lat 90tych...
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2007, 10:02 przez FANATYK89, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 21 kwietnia 2007, 10:02

No i co Michałku :?: Każdy się z Ciebie śmieje że pishesh tak jak pishesh to ty odważysz się wrzucać tylko młodszemu o kilka lat, bo od innych to byś dostał
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2007, 10:07 przez ziutek_pabianice, łącznie zmieniany 1 raz.

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 21 kwietnia 2007, 10:07

to nie chodzi o to jak on pisze... poprostu wkurza mnei wpis ze on od zawsze byl za tylko Włóknairzem bo chyba w mylnei spedzil 2 seozny... i mysli ze ma wszelkie prawa bo pojechal na 2 czy 3 wyjazdy:/ i nie nawidze jak ktos sie komus pucuje!

above_the_rim
Amator

Postautor: above_the_rim » 21 kwietnia 2007, 10:14

Fanatyk89, pamietaj, ze niestety nie wszyscy są tak idealni jak Michaś...

Awatar użytkownika
ziutek_pabianice
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: ziutek_pabianice » 21 kwietnia 2007, 10:19

FANATYK89 pisze:to nie chodzi o to jak on pisze... poprostu wkurza mnei wpis ze on od zawsze byl za tylko Włóknairzem bo chyba w mylnei spedzil 2 seozny... i mysli ze ma wszelkie prawa bo pojechal na 2 czy 3 wyjazdy:/ i nie nawidze jak ktos sie komus pucuje!

Może jest adminem www.pucupucu.pl :lol:

Wróć do „Archiwum”