Koszulki Odry.
Moderator: qBK
- Fan KS Odry brzeg
- Żak
Koszulki Odry.
Co myślicie o zamuwienie np.czapek i koszulek z napisem Odra Brzeg.
Re: Koszulki Odry.
Fan KS Odry brzeg pisze:Co myślicie o zamuwienie np.czapek i koszulek z napisem Odra Brzeg.
A zamawiasz
- Fan KS Odry brzeg
- Żak
- Fan KS Odry brzeg
- Żak
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
mozna jakies info na ten temat??Fan KS Odry brzeg pisze:Co myślicie o zamuwienie np.czapek i koszulek z napisem Odra Brzeg.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
Michal-Lemberg
- Amator
Fan KS Odry brzeg pisze:Co myślicie o zamuwienie np.czapek i koszulek z napisem Odra Brzeg.
Nie jestem fanem Odry Brzeg (co już wielokrotnie podkreślałem), lecz pomysł jest dobry (bo pośrednio wpływa na rozwój życia kibicowskiego w mieście). Póki co uważam, że można byłoby pomyśleć nad zamówieniem koszulek Stali, gdyż okazałyby się bardziej uniwersalne od Odry (byłyby i na kosza i na mecze piłki nożnej, na BTP). Ale najpierw skończmy te szaliki MZKS-u (przynajmniej osoby "zamieszane" w ten projekt). No chyba, że chcesz się Fanie za to (koszulki Odry) brać, to proszę. Życzę powodzenia!
Cała Polska w cieniu Śląska! / Hey Stal!
PS. Pamiętajmy, że historyczną nazwą klubu żeńskiej koszykówki w Brzegu jest Stal! Odra w nazwie jest dopiero (o ile się nie mylę, a mogę...) od ok. 2001 r. i jest powiązana z obecnym Sponsorem (a nie bezpośrednio z rzeką przepływającą przez nasz książęco-piastowski gród).
- Fan KS Odry brzeg
- Żak
Piotro pisze:Fan KS Odry brzeg pisze:Szkoda kibice innych klubów mają a my nie mamy.
To organizuj masz cale wakacje zeby sie zgadac z kibicami
Myślałem o tym ale nie jestem pełnoletni.Ale nawet gdybym mógł to wchodziłem na stronę firmy (www.kibicowskie.pl) która robi takie koszulki i trzeba min.50 sztuk.
Mysle ze to ze nie masz 18 lat nie stoi na przeszkodzie zeby cos zorganizowac...
Zawsze mozesz poprosic o wspolprace kogos doroslego, zebrac kase domowic wszystkie szczegoly i powiedziec np. mamie zeby zlozyla tylko zamowienie i tyle. Trzeba tylko chciec. Zrob projekt pogadaj z kibicami i mysle ze Ci sie uda
Zawsze mozesz poprosic o wspolprace kogos doroslego, zebrac kase domowic wszystkie szczegoly i powiedziec np. mamie zeby zlozyla tylko zamowienie i tyle. Trzeba tylko chciec. Zrob projekt pogadaj z kibicami i mysle ze Ci sie uda
- Fan KS Odry brzeg
- Żak
Piotro pisze:Mysle ze to ze nie masz 18 lat nie stoi na przeszkodzie zeby cos zorganizowac...
Niestety nie mam znajomości z kibicami.
- Fan KS Odry brzeg
- Żak
-
MuFa nzlg
znajomosci czy nie, podbijasz i mowisz! teraz jak dla mnie ten pomysl nie wypali z racji podejscia niektorych do kibicowania na meczach nie bylem na ostatnim meczu w Brzegu ale z tego co wiem byla zenada, i jesli kosz pozostanie w Brzegu na przyszly sezon, to odbedzie sie pewna selekcja zeby to mialo rece i nogi a nie wielka kupe ("doping") jaka byla stworzona na ostatnim meczu, szczegoly blizej sezonu!