Kibice AZS Gorzów jednoczcie się !!!!

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 02 stycznia 2005, 16:28

Gosciu drogi, z twojej wypowiedzi rozumiem, ze maszm wplyw na to co pojawia sie w kapowniku i tu pojawia sie pytanie: czy istnieje mozliwosc umieszczenia tam takiej informacji:
Seba pisze:Interesujesz się kobiecą koszykówką? Szukasz informacji, wyniku, plotek o zawodniczkach? Chciałbyś dowiedzieć się z relacji na żywo, jak Twoja drużyna radzi sobie podczas meczu wyjazdowego? Pragniesz porozmawiać na Forum z kibicami z całej Polski na tematy dotyczące koszykówki i nie tylko? Zapraszamy do Portalu i Forum na www.kkforum.pl ! Tu na pewno znajdziesz wszystko, czego brakuje Ci gdzie indziej!

pozdrawiam
Obrazek

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 02 stycznia 2005, 17:23

witam.
nareszcie jakis ciekawy pomsł w nowym roku, a nie d..., d... i d... :!:

zastanawiam sie również nad jakimś logo klubu kibica i i kapeluszami. np granatowo błekitny kapelusz kowboyski z naszywkami azsu i logo klubu bibica i moze z atografami naszych dziewczyn i trenerów. kazdy kibic który siedziałby po tej stronie gdzie nasze bębny mógłby sobie zafundowac takie cacko, ale niestety najpierw musimy zrobić projekt.
co do flagi to barwy juz znamy tylko w jakiej kolejnosci one są i poziomo czy pionowo, czy jakoś inaczej :?:
Fundusze, hmmm...
jesli ktos załozy oficjalny klub kibica to mysle ze ustali równiez jakis fundusz skaładkowy, który pozwoli na zakup materiałów i sprzetu do kibicowania.
na meczu z pabianicami, moze usiąćmy wszyscy którzy naprawde chca kibicowac a nie tylko patrzec jak szpak w ... i porozmawiajmy z najaktywniejszymi kibicami o tym jak zorganizowac te wszystkie propozycje, projekty flagi transparenty. co wy na to?
jasne ze to nie bedzie z dnia na dzien ale na przyszły sezon moznaby sie przgotować?
rozwińmy ten temat
pozdrawiam
Obrazek

hydraulicy
Nowy na forum

Postautor: hydraulicy » 02 stycznia 2005, 18:58

Tak trzeba przemyśleć tą sprawę w trybie pilnym,należałoby stworzyć jakąś pod stronę Klubu Kibica na przykład na stronie oficjalnej zespołu, pozyskać nowe osoby do wspólnego aktywnego kibicowania i co ważne stworzyć możliwości wyjazdu na mecze, a z pieniędzy składkowych dokonywać zakupów rożnych atrybutów pomocnych w kibicowaniu
"Cały czas słucham, jak każdy mówi co innego, niż ja myślę; dlaczego więc nie miałbym wreszcie powiedzieć, jakie jest moje zdanie."

pyton
Nowy na forum

Postautor: pyton » 05 stycznia 2005, 17:33

kupcia race flagi serpentyny i najwazniejsze neich dziewczyny chociaz poodziekuja po meczu

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 stycznia 2005, 18:47

thomas72 życzę wam wszystkim wytrwałości i wielu pomysłów w tworzeniu a raczej poszerzaniu swojego klubu kibica który zrzeszał by naprawdę "fanatykó" :) basketu w dobrym tego słowa znaczeniu. Na wszystko (race, flagi, transparęty, bębny itd) praktycznie potrzebne są pieniądze a z tymi jak wiadomo nie zawsze są :? Pozdrawiam i mam nadzieję że zbudujecie silny KK

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 05 stycznia 2005, 19:55

predzej sie zesr... niz zbudujemy silny kk, a wiesz czemu :?: bo mamy taki kk, ze nawet jednego reprezentanta nie ma na forum.
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 05 stycznia 2005, 23:27

kyS pisze:predzej sie zesr... niz zbudujemy silny kk, a wiesz czemu :?: bo mamy taki kk, ze nawet jednego reprezentanta nie ma na forum.

Nie ma co się załamywać, początki są zawsze ciężkie, potem może byc tylko lepiej (ale nie zawsze tak jak w naszym przypadku, odszedł SB i ludzi tyle przychodzi że daj spokój). Od nas kilku reprezentantów KK jest na forum ale mamy problemy z ludźmi :?

lukasz
Amator

Re: Kibice AZS Gorzów jednoczcie się !!!!

Postautor: lukasz » 06 stycznia 2005, 11:03

mawi pisze:Chciałbym poruszyć sprawę "szustego gracza"-czyli nas wszystkich zaangażowanych w gorzowski basket. Jak sądzicie czy kibicowanie jakie obserwujecie w trakcie meczu jest wystarczające? Co musimy zrobić żeby bardziej pomagać dziewczynom? Może powinniśmy razem...

kolego szóstego przez ó a nie u ale ponadto super pomysł bo dziewczyny jakie są takie są ale nigdy jeszcze nawet nie przybiły piatki po meczu choćby członkom klubu kibica a powinny po uważam że doping jest może niezbyt uromaicony, ale bardzo kulturalny

lukasz
Amator

Postautor: lukasz » 06 stycznia 2005, 11:05

pyton pisze:kupcia race flagi serpentyny i najwazniejsze neich dziewczyny chociaz poodziekuja po meczu

race człowieku daj sobie luzu na hale pirotechnika pomyśl
ale serpentyny to dobry pomysł

andrew
Nowy na forum

Postautor: andrew » 06 stycznia 2005, 11:14

Faktycznie oprawa meczu nie jest zbyt bogata. Myślę że pomysł z jakimiś transparentami jest dobry. KK powinien sie jakoś wyróżniać bo teraz to niezbyt ciekawie to wyglada.

lukasz
Amator

Postautor: lukasz » 06 stycznia 2005, 11:20

dlaczego w kk są zazwyczaj ludzie starsi, czy młodzież do was nie garnuie, czy po prostu organizacja jest nie najlepsza.

Awatar użytkownika
kyS
Kadet

Postautor: kyS » 06 stycznia 2005, 12:11

lukasz pisze:dlaczego w kk są zazwyczaj ludzie starsi, czy młodzież do was nie garnuie, czy po prostu organizacja jest nie najlepsza.

lukasz a wyobrazasz sobie jak siedzisz obok swojego wykladowcy ze studiow i... no nie wiem co inni robia na meczu, ale ja czasem sobie przekllne, albo cos.
ps jak wiadomo z kk nikogo nie ma na forum :cry:
Obrazek

ZnaczyNigdySieNieZaczelo

Awatar użytkownika
sceq
Nowy na forum

Do roboty

Postautor: sceq » 06 stycznia 2005, 19:07

Od poczatku sezonu siedze w bebnem i paroma kolesiami zaraz przy glownym wejsciu na sale .. krzyczymy, bebnimy, trabimy, klaszczemy, ostatnio nawet spiewamy i wymachujemy szalikami. Wy na tym wspanialym forum od jakiegos miesiaca nic tylko p... coby tu zrobic, nawlekacie o transparentach, przyspiewkach, teoretyzujecie dlaczego nie ma wyjazdow kiedy nasze dziewczyny od 4 kolejek graja w domu .. Smiac mi sie z was chce .. powod prosty .. bo zaden z was nigdy nie podszedl przed meczem, po meczu i sie nie spytal czy moze sie dosiasc i dolaczyc do wspolnego kibicowania pomimo tego ze na kazdym spotkaniu prezes tlucze to samo przez majkrofon ze ktokolwiek chce wystarczy zeby (powtorze sie) przyszedl po meczu i dolaczyl do grona fanow... Klub kibica <--- nie ma czegos takiego w gorzowskiej koszykowce kobiet .. co tydzien ostatnimi czasy a ogolniej rzecz biorac co kolejke jestesmy tylko my wspolnie z bebnami,trabkami oraz wlasnymi gardlami, niedlugo byc moze przy fladze miasta.. Jesli na forum jestescie tak bardzo chetni do kibicowania to zapraszam kolo godz. 1615 do glownego wejscia hali .. wystarczy powiedz kominiarzowi ze wy do trybuny halasu <--- proste nie ?? !! Z powodu studiow w najgorszym wypadku dolacze do was w drugiej polowie ..

pozdrawiam

Awatar użytkownika
thomas72
Młodzik

Postautor: thomas72 » 06 stycznia 2005, 22:33

Witaj sceq :!:
Wiesz, chyba na ciebie czekaliśmy, a moze czekałem ze sie odezwiesz. ja dołączam do was z miłą chęcią w sobote. chetnie zabrałbym swoją córke i zone, ale niestety moja ukochana nie wytrzyma tego hałasu, z powodu słuchu, cóz bede sam, a raczej z wami. co do trabienia czy hałasu to równiez dmucham w trabeczke i to dość sporo. nie wiem jak pogodze na tym meczu krzyczenie trabienie i fotografowanie, ale mysle ze sie uda jak siądę w na samym dole. co do klubu kibica to wiem ze nie ma takiego klubu u nas, tylko mozna was nazwac miłoścnikami naszego klubu, bynajmniej tak to okresliła koza, jak z nia rozmawiałem. wiec reasumując siadam za wami, i mam nadzieje ze mnie nikt nie wygoni. pozdrawiam.
Obrazek

lukasz
Amator

Postautor: lukasz » 07 stycznia 2005, 00:17

kibice wymyślmy coś aby mecz z ccc który będzie w tv na cały kraj pokazał nas z jak najlepszej strony głośny doping nie wystarczy piszczie swoje pomysły jak urozmaicic to spotkanie

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”