Nowa edycja międzynarodowego obozu koszykarskiego Yubac 2007

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Tom1970

Nowa edycja międzynarodowego obozu koszykarskiego Yubac 2007

Postautor: Tom1970 » 20 marca 2007, 10:53

Organizatorzy tego obozu,który odbywa sie juz od wielu lat w Serbii, przyjmuja już zgłoszenia do niego młodziezy z całego świata. W Polsce wyjazdem na Yubac od zeszłego roku zajmuja się Panowie z Ostrowa. Robią to super i można na nich polegać :D ( wiem bo córka z nimi była i wróciła b. zadowowlona) Jeśli ktoś chce pogadać o tym zapraszam jantom5@op.pl Strona Yubaca zawiera także wiele potwierdzonych informacji. Tegoroczny wyjazd chyba 10-20 lipca www.yubac.polskikosz.pl
Pozdrawiam

shoee

Postautor: shoee » 06 kwietnia 2007, 21:03

a czy dziewczyny moga zapisac sie na konkretny oboz ( dla rozgrywajacych itp. ) czy zapisuja sie na ogolny camp ?
i tylko jeden termin jest do wyboru ?
dzieki za info :)

Gość

Postautor: Gość » 07 kwietnia 2007, 14:43

Termin wyazdu jest w sumie jeden 9-21 lipca 2007. Natomiast w ramach tego terminu mozna wybrać dwie opcje camp Basic (ogólny) i dla rozgrywających. Cena dla rozgrywających (dziewczyn tez oczywiscie) jest jednak 50 Euro droższa. :)

shoee

Postautor: shoee » 07 kwietnia 2007, 15:54

no nie :( nie ma szans na drugi termin? Zawsze jest tylko jeden?
chyba niestety nie będe mogła na niego pojechac... :(

A w takim razie, może znają Państwo inne obozy koszykarskie godne polecenia?

Gość

Postautor: Gość » 07 kwietnia 2007, 20:43

Terminy sa inne też ale problem jest ze zorganizowaniem wyjazdu dla grupy. Po prsotu dla paru osób to sie nie opłaca.....tak bedzie z każdym innym obozem na który mogę podać. Pozostaje jedynie pojechać indywidualnie....

Gość

Postautor: Gość » 07 kwietnia 2007, 20:53

ale i tak prosze o polecenie innych obozów :D
wracam z wakacji 12.07 i dlatego 9.07 mi nie pasuje za bardzo.. :(

Gość

Postautor: Gość » 12 kwietnia 2007, 21:44

Hmm interesujacy obozik:) mam pytanko jakie kategorie wiekowe obowiazuja??i jaki jest koszt CALEJ imprezy:>?? i jesli mozna prosic...o krotki opis jak wyglada program obozowy(ogolnikowo;)):) z gory dziekuje za odpowiedz:]

Gość

Postautor: Gość » 13 kwietnia 2007, 20:39

nie ma limitu wiekowego ( sugerowany od 11 do 19) koszt około 1600 zł z dojazdem chyba że wybiera się camp dla rozgrywających to plus 200 zł... :) jeśli jakies dodatkowe pytania zapraszam na GG 1067238

diablica

Postautor: diablica » 25 kwietnia 2007, 18:05

Ja prawdopodobnie wybieram się na obóz wraz z moją drużyną do Bułgarii.. Wszystkie informacje mamy od tenera ze Szczecina, bardzo zachwalał sobie wcześniejsze wyjazdy więc postanowiłyśmy spróbować.. Niestety nie mam strony tego obozu,ale wiem, że wyjazd jest 13-23 sierpnia.... w tym 5 dni obozu i 5 dni turnieju międzynarodowego..Nas w sumie to wyniesie ok 1100 zł od zawodniczki

Awatar użytkownika
mati
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: mati » 26 kwietnia 2007, 06:34

A są jakieś takie obozy nie dla zawodników?
Co przez to rozumiem...

chcialbym pojechać i podpatrzyć jak pracują z młodzieżą dobrzy trenerzy, nauczyc sie czegos, byc takim obserwatorem... :)

YUBAC

Postautor: YUBAC » 29 kwietnia 2007, 12:10

www.yubac.polskikosz.pl - oferta na lato '07

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”