po co forum lotosu?
Moderator: Moderatorzy
po co forum lotosu?
Po co na KKForum podforum Lotosu. jezeli dobrze pamiętam to nie było ono jakoś super często odwiedzane, nawet w poprzednich wersjach forum. poza tym wszyscy na niebie i ziemi wiedzą, ze wg kibiców lotosu nasze forum jest "buraczane" więc chyba nie będą nas odwiedzać

MARAS pisze:Tragedia z tymi fanami Lotosu! Byli u nas w Poznaniu to jeden zaczął się na nas rzucać! Zaraz doszłoby do rozróby!
Hmmm... zacytuję coś, co chyba jest Twoimi słowami:
"Ojeju ale się cibie boje cwelu jeden!!!!!!!!!!! Tak jesteś mądry to przyjedź na mecz do Poznania!!!!!!!!!!! Kto jest napinaczem???????? Chyba ty głabie jeden, przyjeżdżaj i przyjdz się ze mną w Arenie przywitaj!!!" - do kibica z Gdyni.
i nastepny przejaw kultury:
"Chłopie co ty p...!!!!!!!! Może na innych halach jest super doping!!!!!!!! Chyba nie!!!!!!!!! A mecze będą w Arenie a nie na tej klitce Posiru!!!!!!!!! Tego się niebój!!!! A o kibiców się niemartw ja o nich zadbam!!!! Stulić pysk wszystkie niedowiarki!!!!!!!!!"
Faktycznie tragedia ... tylko nie wiem, czy z fanami Lotosu.
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']
MARAS pisze:Seba moge ci tylko powiedzieć że to nieja tylko jakiś inny kibic AZSu którego ja osobiście nieznam! Jesteś w błędzie więc Cie z niego wyprowadzam!
10 minut po tym "wyjaśniającym" wpisie na starym KKForum pojawił się inny, tłumaczący poprzednie cytowane przeze mnie bluzgi... podpisany ARAS
NO COMMENTS (czyt. żenada
Seba pisze:MARAS pisze:Seba moge ci tylko powiedzieć że to nieja tylko jakiś inny kibic AZSu którego ja osobiście nieznam! Jesteś w błędzie więc Cie z niego wyprowadzam!
10 minut po tym "wyjaśniającym" wpisie na starym KKForum pojawił się inny, tłumaczący poprzednie cytowane przeze mnie bluzgi... podpisany ARAS![]()
![]()
. ... że to niby nie Maras, tylko jakiś inny kibic AZSu, których jest tak wielu.
NO COMMENTS (czyt. żenada)
Hehe... Pewnie nieumyślnie wcisnął "M"
A dodając od siebie... na księdze Polfy po przegranych półfinałowych meczach pojawiły się wpisy "wielu" kibiców Starego Browaru. Niektóre były obraźliwe. Gdy zablokowałem jednego - zniknęli wszyscy
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Wojteg pisze:Seba pisze:MARAS pisze:Seba moge ci tylko powiedzieć że to nieja tylko jakiś inny kibic AZSu którego ja osobiście nieznam! Jesteś w błędzie więc Cie z niego wyprowadzam!
10 minut po tym "wyjaśniającym" wpisie na starym KKForum pojawił się inny, tłumaczący poprzednie cytowane przeze mnie bluzgi... podpisany ARAS![]()
![]()
. ... że to niby nie Maras, tylko jakiś inny kibic AZSu, których jest tak wielu.
Hehe... Pewnie nieumyślnie wcisnął "M"![]()
![]()
A dodając od siebie... na księdze Polfy po przegranych półfinałowych meczach pojawiły się wpisy "wielu" kibiców Starego Browaru. Niektóre były obraźliwe. Gdy zablokowałem jednego - zniknęli wszyscy![]()
![]()
No cóż, stare browary dwoją się i troją
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Szymon pisze:Wojteg pisze:Seba pisze:MARAS pisze:Seba moge ci tylko powiedzieć że to nieja tylko jakiś inny kibic AZSu którego ja osobiście nieznam! Jesteś w błędzie więc Cie z niego wyprowadzam!
![]()
Hehe... Pewnie nieumyślnie wcisnął "M"![]()
![]()
A dodając od siebie... na księdze Polfy po przegranych półfinałowych meczach pojawiły się wpisy "wielu" kibiców Starego Browaru. Niektóre były obraźliwe. Gdy zablokowałem jednego - zniknęli wszyscy![]()
![]()
No cóż, stare browary dwoją się i troją![]()
![]()
![]()
![]()
Również zauważyłem podwojone i potrojone wpisy na księgach gości - sporo takich wpisów "browarów" na stronce AZS PWSZ Gorzów Wlkp.
Ludzi niróbcie tragedii! W detektywów się bawicie czy co? A wpisy na Polfie na bank to ci moge powiedzieć niebyły tylko moje!
To co że są częste wpisy naszych kibiców, każdy może robić co chce, nie żyjemy za komuny gdzie była cenzura, ZOMO, ORMO i SB.
Demokracja-każdy pisze co chce!
To co że są częste wpisy naszych kibiców, każdy może robić co chce, nie żyjemy za komuny gdzie była cenzura, ZOMO, ORMO i SB.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
MARAS pisze:Ludzi niróbcie tragedii! W detektywów się bawicie czy co? A wpisy na Polfie na bank to ci moge powiedzieć niebyły tylko moje!
Masz 100% racji! A jedynie od człowieka, jego honoru, charakteru, zależy, czy ma na tyle godności, żeby podpisywać wszystkie swoje poglądy własnym imieniem... ciągle tym samym - zwłaszcza jeśli się kogoś wyzywa i chce się z nim zmierzyć w mniej cywilizowany sposób niż na słowa.
Wróć do „Propozycje-Ogłoszenia-Organizacja forum”