MP kadetek...
Moderator: Moderatorzy
-
gosc
Re: MP kadetek...
witam, ja mysle ze Wisla wszystkich rozniesie! z muksem moze byc ciezko lecz dziewczyny sobie poradza maja w oczach wole walki!

-
HURAGAN
LASKI HURAGAN:*
Wisla o to napewno nie one Przegrywja z Huraganem Wolomin duzo Mysle ,ze HURAGAN MA szanse DUZA
- Kanidżia
- Amator
- Kontaktowanie:
Kto wygra, ten wygra. Oby najlepszy. Moje serce będzie przy Łódzkim Klubie Sportowym! Irracjonalna fascynacja sprzedajnymi piłkarzami, koszykarkami bez ambicji, słabiutkimi siatkarkami, nikomu nieznanymi zapaśnikami itd. I tego Wam życzę! Miłości do swojego klubu...
A to, czy zawodniczki, które na sercu noszą "przeplatankę" zdobędą Mistrzostwo Polski, czy nie, to już naprawdę nie jest, aż tak istotne. Byleby pokazały, że chcą grać dla trzech najpiękniejszych literek - Ł. K. S.
A to, czy zawodniczki, które na sercu noszą "przeplatankę" zdobędą Mistrzostwo Polski, czy nie, to już naprawdę nie jest, aż tak istotne. Byleby pokazały, że chcą grać dla trzech najpiękniejszych literek - Ł. K. S.
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Zapomniales o sekcji spożywczej, której sam jestes wyróżniającym sie zawodnikiem!Kanidżia pisze:Kto wygra, ten wygra. Oby najlepszy. Moje serce będzie przy Łódzkim Klubie Sportowym! Irracjonalna fascynacja sprzedajnymi piłkarzami, koszykarkami bez ambicji, słabiutkimi siatkarkami, nikomu nieznanymi zapaśnikami itd.
P.S....I tak Cię wsadzą...

-
DoNaLd TuSk
Nie obstaje za rzadną drużyną.Poziom MP kadetek jest marny i uważam że wszystko może się zdarzyć jeśli chodzi o miejsca,w tak młodym wieku wszystko jest nieprzewidywalne a typowanie kto bedzie zwyciezcą rownież mnie śmieszy.Osobiscie uważam ze jeszcze jakich poziom reprezentuje MUKS poznań druzyna z perpektywami,reszta jest całkowicie do ogrania.
-------------------------------------------------------------------------------------
"Zachowaj jasność umysłu i badz na zawsze pewien..."
-------------------------------------------------------------------------------------
"Zachowaj jasność umysłu i badz na zawsze pewien..."
-
brunchilda
DoNaLd TuSk pisze:Nie obstaje za rzadną drużyną.Poziom MP kadetek jest marny i uważam że wszystko może się zdarzyć jeśli chodzi o miejsca,w tak młodym wieku wszystko jest nieprzewidywalne a typowanie kto bedzie zwyciezcą rownież mnie śmieszy.Osobiscie uważam ze jeszcze jakich poziom reprezentuje MUKS poznań druzyna z perpektywami,reszta jest całkowicie do ogrania.
mama cie nie kocha?
-
WWL HURAGAN WOłOMIN :)
ONE 1 W POLSCE HURAGAN :*
Muks Poznań To one Reprezentują dobry poziom widziałem jak grały w Wołominie to dostały od Nas 20 pkt i pojechały do domu !!! to te laski są tylko dmuchane lalki a nie koszykarki
Muks nie bedzie MISTRZEM Wydaje mi się że ,Wołomin
ma duże szanse no i LKS jak poprawią forme bedzie Ciekawie sie działo
Pozdro HURAGAN WOłOMIN:) TE LASKI WIDZą CO TO WYGRANA 
-
Gość
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”