Skład Cukierków Odry Brzeg 2004/05

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Skład Cukierków Odry Brzeg 2004/05

Postautor: MARIO » 29 czerwca 2004, 07:02

rozgrywające:

Olena Proszczenko
Magdalena Pietrzak
Ewa Nierzwicka (juniorka)

skrzydłowe:

Joanna Chełczyńska
Anna Kędzior
Paulina Dąbkowska
Iwona Niedobecka
Elżbieta Mukosiej (?)
Nadieżda Drozd (?)
Krystyna Hołowczyc
Agata Bachryj (juniorka)
Marta Kuboń (juniorka)
Justyna Daniel (juniorka - obecnie SMS W-wa)
Mirela Pułtorka (juniorka - obecnie SMS W-wa)

środkowe:

Agnieszka Pietraszek
Martyna Koc

-------------------------------

Jak oceniacie skład brzeskich Cukierków ??
Mnie cieszy powrót Anny Kędzior i to, że brzescy działacze w miarę szybko zmontowali ekipkę, która śmiało powinna powalczyć o miejsca 7-8. Liczę również na to, że trener Kubiak pozwoli więcej pograć młodym zawodniczkom. A skład mamy taki jaki mamy i taki na jaki nas stać - cieszy fakt, że w ogóle zobaczymy Odrę w sezonie 2004/05, bo to co ostatnio dzieje się w żeńskim baskecie w Polsce ze sponsorami i kasą, a raczej braku sponsorów i kasy... :roll:

Gość

Postautor: Gość » 29 czerwca 2004, 13:01

Ja również sie ciesze, że bede mógł oglądać nasze koszykarki na parkietach ekstraklasy w tym sezonie. A co do składu, to uważam że te zawodniczki powinny powalczyć o miejsce gwarantujące grę w play off i mam nadzieje że to uczynią. Nie ma tu żanych wielkich nazwisk, ale mam nadzieje że po tym sezonie, któraś z naszych zawodniczek będzie jedną z najlepszych zawodniczek w lidze (mam tu na myśli Dolores, która mam nadzieje bedzie grała tak jak za dawnych czasów)

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 29 czerwca 2004, 13:03

Zapomniałem sie zalogować. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja również sie ciesze, że bede mógł oglądać nasze koszykarki na parkietach ekstraklasy w tym sezonie. A co do składu, to uważam że te zawodniczki powinny powalczyć o miejsce gwarantujące grę w play off i mam nadzieje że to uczynią. Nie ma tu żanych wielkich nazwisk, ale mam nadzieje że po tym sezonie, któraś z naszych zawodniczek będzie jedną z najlepszych zawodniczek w lidze (mam tu na myśli Dolores, która mam nadzieje bedzie grała tak jak za dawnych czasów)

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 29 czerwca 2004, 18:52

Krystyna Hołowczyc (Halouchyts) (19 lat, 187 cm)
Ostatni klub: Berezina Borisov (Białoruś).

:arrow:

http://www.bwbl.lt/Admin/imageview.php? ... PlayerPics

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 29 czerwca 2004, 21:12

Mam nadzieje że jej uroda nie jest proporcjonalna do gry w koszykówke, bo jeśli by tak było to zostałaby chyba jedną z najsłabszych zawodniczek w lidze. :lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 30 czerwca 2004, 18:44

GURU pisze:Mam nadzieje że jej uroda nie jest proporcjonalna do gry w koszykówke, bo jeśli by tak było to zostałaby chyba jedną z najsłabszych zawodniczek w lidze. :lol: :lol: :lol: :lol:

Oj Guru przesadzasz :D znalazłbym słabszą :oops: ja tylko licze na to, że nie będzie to zawodniczka pokroju Romaniuta, Roztargujeva... :shock:

A teraz zabawię się w trenera (Kubiaka):

moja pierwsza piątka:

:arrow: Magdalena Pietrzak (chociaż wiem, że będzie to Proszczenko...)
:arrow: Joanna Chełczyńska
:arrow: Anna "Dolores" Kędzior
:arrow: Paulina "Puszek" Dąbkowska
:arrow: Martyna Koc (zamiennie z Agnieszką Pietraszek)

Na ławce jednak zbyt wielkiego wyboru nie ma.. :? Chociaż w meczach, gdy jest już 20 pkt w lewo czy prawo dawałbym pograć juniorkom...

Awatar użytkownika
GURU
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: GURU » 01 lipca 2004, 18:17

MARIO pisze:
GURU pisze:Mam nadzieje że jej uroda nie jest proporcjonalna do gry w koszykówke, bo jeśli by tak było to zostałaby chyba jedną z najsłabszych zawodniczek w lidze. :lol: :lol: :lol: :lol:

Oj Guru przesadzasz :D znalazłbym słabszą :oops: ja tylko licze na to, że nie będzie to zawodniczka pokroju Romaniuta, Roztargujeva... :shock:

A teraz zabawię się w trenera (Kubiaka):

moja pierwsza piątka:

:arrow: Magdalena Pietrzak (chociaż wiem, że będzie to Proszczenko...)
:arrow: Joanna Chełczyńska
:arrow: Anna "Dolores" Kędzior
:arrow: Paulina "Puszek" Dąbkowska
:arrow: Martyna Koc (zamiennie z Agnieszką Pietraszek)

Na ławce jednak zbyt wielkiego wyboru nie ma.. :? Chociaż w meczach, gdy jest już 20 pkt w lewo czy prawo dawałbym pograć juniorkom...

Mi osbiście też pasuje taka pierwsza piątka i na dzień dzisiejszy uwazam ją za optymalną.

Adam
Żak

Postautor: Adam » 01 lipca 2004, 22:52

Wątpię, żeby Kubiak puszczał od początku Magdę, skoro będzie miał o pokolenie bardziej doświadczoną Proszczenko... Na pewno nie od razu, ale w drugiej rundzie - kto wie?

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Postautor: MARIO » 03 lipca 2004, 09:02

Adam pisze:Wątpię, żeby Kubiak puszczał od początku Magdę, skoro będzie miał o pokolenie bardziej doświadczoną Proszczenko... Na pewno nie od razu, ale w drugiej rundzie - kto wie?

Nasz ex - "trener" Krauze w końcówce sezonu przekonał się, że popełnił błąd nie stawiając na Magdę Pietrzak. Madzia w końcówce sezonu pokazała klasę i wielokrotnie wzięła ciężar gry na siebie. Oby tak było od początku nadchodzącego sezonu.

Awatar użytkownika
MARIO
Kadet

Re: Skład Cukierków Odry Brzeg

Postautor: MARIO » 01 sierpnia 2004, 09:43

Do składu Cukierków Odry Brzeg można śmiało dopisać Monikę Stańczak-Białogór, która zdecydowała się pozostać w Brzegu.

Dąbas
Nowy na forum

Dąbas

Postautor: Dąbas » 01 sierpnia 2004, 15:54

...a ja tam bardzo żałuję,że w Brzegu nie pozostały:Pysia Szott i Żytko...
...nawet gdyby Odra wysoko przegrywała było by na co patrzeć...
...Pozdro 4 all fans in Brzeg(especially Mario,Qiero,Adam)-Cy'a in next fuckin' season in Brzeg and Poznań!:)...

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 03 sierpnia 2004, 23:18

Według Gazety Brzeskiej z dn. 3 sierpień 2004 str. 12, to do Brzegu
przyszły 3 białorusinki:
Nadzeya Drozd
Berezina Borysow
Krystyna Holowczyc
:lol: :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Mlodinio
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Mlodinio » 14 października 2004, 20:13

Anonymous pisze:Ja również sie ciesze, że bede mógł oglądać nasze koszykarki na parkietach ekstraklasy w tym sezonie. A co do składu, to uważam że te zawodniczki powinny powalczyć o miejsce gwarantujące grę w play off i mam nadzieje że to uczynią. Nie ma tu żanych wielkich nazwisk, ale mam nadzieje że po tym sezonie, któraś z naszych zawodniczek będzie jedną z najlepszych zawodniczek w lidze (mam tu na myśli Dolores, która mam nadzieje bedzie grała tak jak za dawnych czasów)

Dolores wracaj do Starachowic!!!!Kochamy Cię!!!Czy ja jeszcze kiedykolwiek doczekam sie w moim mieście ekstraklasy???ech.........
Jeden klub,jedno życie-Star Starachowice

Awatar użytkownika
qiero
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: qiero » 24 grudnia 2004, 09:32

KIBIC pisze:nie zrozumcie mnie źle nie chce się chwalić zdjęciem ale może mi ktoś powiedziec jak nazywa się ta koszykarka bo niegdzie nie mogę znaleźć :( :? jej nazwiska

<<klik>>

toż to oczywiście Meduza, czyli Martyna Koc :D
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE

Awatar użytkownika
KOZIOL
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: KOZIOL » 29 grudnia 2004, 19:21

Potrzeba nam centra z prawdziwego zdarzenia! Galareta musi odejsc!!!!!
a reszta moze byc (przynajmniej maja jakies pojecie o koszykowce)!

Wróć do „KS Odra Brzeg”