Przed meczem: Odra - Meblotap
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Nasz klub mógł mieć też uzasadnione watpliwości choćby z tego powodu, że Meblotap zaczął załatwiać przełożenie meczu dopiero we wtorek, czy wcześniej nie było wiadomo, że będzie problem z kasą na wyjazd? Widzę, że rzeczywiście dyskusja z wami nie ma sensu, bo widzicie tylko swoje racje i nie przyjmujecie do wiadomości tego, jak to wyglądało z drugiej strony. Brzeg długo przed rozpozęciem seonu widział o remoncie hali i tez odpowidnio wcześniej wystąpił z prośbą o zamianę gospodarza.
ULUBIEŃCY BOGÓW UMIERAJĄ MŁODO, LECZ PÓŹNIEJ ŻYJĄ WIECZNIE W ICH TOWARZYSTWIE
qiero pisze:Nasz klub mógł mieć też uzasadnione watpliwości choćby z tego powodu, że Meblotap zaczął załatwiać przełożenie meczu dopiero we wtorek, czy wcześniej nie było wiadomo, że będzie problem z kasą na wyjazd? Widzę, że rzeczywiście dyskusja z wami nie ma sensu, bo widzicie tylko swoje racje i nie przyjmujecie do wiadomości tego, jak to wyglądało z drugiej strony. Brzeg długo przed rozpozęciem seonu widział o remoncie hali i tez odpowidnio wcześniej wystąpił z prośbą o zamianę gospodarza.
To wlasnie z Wami dyskusja nie ma najmniejszego sensu, bo tylko widzicie swoje racje, a nie dostrzegacie innych.
Ale skonczmy ta jalowa dyskusje, bo do niczego dobrego ona nie prowadzi. I tak wszystko zweryfikuje parkiet.
-
Charles Manson
- Nowy na forum
-
Don Igłata
- Młodzik
qiero pisze:A poza tym z tego co mi wiadomo, jednak nie było trudno znaleźć kasę, skoro Meblotap jednak przyjeżdża do Brzegu i to dzisiaj. Udało się jednak coś załatwić i na podróż i na nocleg. Dla chcącego nic trudnego.
Może nawet załatwili kasę, by oddać prywatnemu!!! hotelikowi w Brzegu
za noclegi sprzed 2 sezonów.
Don Igłata pisze:qiero pisze:A poza tym z tego co mi wiadomo, jednak nie było trudno znaleźć kasę, skoro Meblotap jednak przyjeżdża do Brzegu i to dzisiaj. Udało się jednak coś załatwić i na podróż i na nocleg. Dla chcącego nic trudnego.
Może nawet załatwili kasę, by oddać prywatnemu!!! hotelikowi w Brzegu
za noclegi sprzed 2 sezonów.![]()
Co ty nie powiesz?
DO KIBICÓW MEBLOTAPU
Na podstawie waszych wypowiedzi można wywnioskować ze brak wam mózgu. Nie potraficie rozróżnić dwóch różnych przyczyn z których miałby być przełożone mecze. My przełożyliśmy mecz bo nie było gdzie grać a wy pier...cie że nie macie hajsu na wyjazd. To chyba zawodniczki przyjechały do was grać za friko, bo zawodniczki takiej klasy zarabiać muszą chyba dość sporo a wyjazd do innego miasta na mecz przy takim wydatku to pikuś. Czemu nie mozecie przyznać że chcieliście przełożyć mecz żeby zegrać choć troche nowe zawodniczki z zespołem bo chcecie sie utrzymać w lidze. Nie tylko ja ale i chyba większość osób domyśla sie o co dokładnie chodzi. I nie wpierajcie ludziom takich pierdół bo itak wam nikt nie uwierzy. Jak wy byście mieli remont hali tak jak my albo mielibyście zdolnych do gry 5 zawodniczek to na bank nasz klub by sie zgodził na przełożenie meczu a wy nie macie braku zawodniczek tylko dokupiliście nowe.
Mam nadzieje ze przegracie ten mecz z nami i wszystkie następne bo tak jak wy tu ściemniacie to chyba nikt więcej tak nie potrafi.
Na podstawie waszych wypowiedzi można wywnioskować ze brak wam mózgu. Nie potraficie rozróżnić dwóch różnych przyczyn z których miałby być przełożone mecze. My przełożyliśmy mecz bo nie było gdzie grać a wy pier...cie że nie macie hajsu na wyjazd. To chyba zawodniczki przyjechały do was grać za friko, bo zawodniczki takiej klasy zarabiać muszą chyba dość sporo a wyjazd do innego miasta na mecz przy takim wydatku to pikuś. Czemu nie mozecie przyznać że chcieliście przełożyć mecz żeby zegrać choć troche nowe zawodniczki z zespołem bo chcecie sie utrzymać w lidze. Nie tylko ja ale i chyba większość osób domyśla sie o co dokładnie chodzi. I nie wpierajcie ludziom takich pierdół bo itak wam nikt nie uwierzy. Jak wy byście mieli remont hali tak jak my albo mielibyście zdolnych do gry 5 zawodniczek to na bank nasz klub by sie zgodził na przełożenie meczu a wy nie macie braku zawodniczek tylko dokupiliście nowe.
Mam nadzieje ze przegracie ten mecz z nami i wszystkie następne bo tak jak wy tu ściemniacie to chyba nikt więcej tak nie potrafi.
GURU pisze:DO KIBICÓW MEBLOTAPU
Czy ty czlowieku umiesz czytac ze zrozumieniem? Bo mam watpliwosci, ze chyba nie za bardzo. Przeciez napisalem pare postow wyzej czemu klub chcial przelozyc mecz. Ja nikomu nic nie wpieram, tylko chce rozwiac watpliwosci, bo skadinad znam troche sprawe. Ale widac, ze predzej dogadam sie z 2-latkiem niz z Wami. Smiac mi sie chce, gdy to wszystko czytam, bo gdy Chelm poszedl innym na reke to jest OK, a gdy teraz nasi chcieli przelozyc mecz to Brzeg robi wielkie halo, jakby mialo tsunami nastapic. I skonczcie ten temat, bo stracil juz na aktualnosci.
Hersi pisze:Czy ty czlowieku umiesz czytac ze zrozumieniem? Bo mam watpliwosci, ze chyba nie za bardzo.
To nie miej wątpliwości bo bo czytać ze zrozumniem taksty bardzo dobrze potrafie.
Hersi pisze:Ale widac, ze predzej dogadam sie z 2-latkiem niz z Wami. .
Masz racje prędzej dogadasz sie z 2 - latkiem bo starając sie wpierać nam swoje racje prezentujesz taki sam poziom intelektualny jak 2- latek. Więc zycze miłej konwerscji
Hersi pisze:Smiac mi sie chce, gdy to wszystko czytam, bo gdy Chelm poszedl innym na reke to jest OK, a gdy teraz nasi chcieli przelozyc mecz to Brzeg robi wielkie halo, jakby mialo tsunami nastapic.
Nikt nie robi żadnego wielkiego halo bo przecież nikt nie kazał wam zgadzać sie na przełożenie meczu, a my mamy prawo niezgodzić sie na przełozenie i tak samo wy mogliście nie udzielić zgody.
I nie porównuj tu tych wydarzeń do tsunami bo to nie jest Azja, tam stała sie wielka tragedia, a przecież wasza jutrzejsza porażka nie będzie tak wielką tragedią jak to tsunami więc na pewno to strawicie.
Hersi pisze:I skonczcie ten temat, bo stracil juz na aktualnosci.
Też tak uważam bo każdy przedstwia tu swoje racje i na bank sie nie dogadamy w tej materii, bo to normalka że wy będziecie przyznawać racje swojemu klubowi a my swojemu. Ale będzie tak jak napisałeś w poprzedich postach , że wszystko zweryfikuje parkiet no i tak jutro będzie.
- Matii
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Oni naprawde sa trudnymi osobnikami Hersi.... oczywiscie bedac 540 km od nas wiedza lepiej co sie dzieje....
Na podstawie waszych wypowiedzi można wywnioskować ze brak wam mózgu. Mam nadzieje ze przegracie ten mecz z nami i wszystkie następne bo tak jak wy tu ściemniacie to chyba nikt więcej tak nie potrafi.
Dzieki ze powiedziales co myslisz o wszystkich kibicach Meblotapu. Poprawilo Ci to humor przed jutrzejszym meczem?
Cavek
No mi poprawilo na pewno a wniosek sluszny bo po waszej gatce widac ze nie potraficie znalezc jakiegos consensus i dac sobie spokoj z uzalaniem sie nad tym jaki to wasz klub jest pokrzywdzony. Skoro macie hajs na sprowadzenie nowych zawodniczek kosztujacych tyle co setki podrozy do Brzegu i zpowrotem do was to nie mowcie glupot ze na podroz nie macie bo taka jest prawda ze zalezy wam tylko i wylacznie na czasie. Skoro juz twierdzicie ze was nikt nie lubi a takich miast chyba coraz szybciej przybywa to skonczcice z nawijaniem p... a przejdzcie do konkretow. Co do wygranej tymi 23 punktami czy iloma tam to plan jak najbardziej realny i zapewniam ze my jako kibice damy z siebie wszystko zeby pomoc naszym dziewczynom wygrac ten mecz jeszcze wieksza roznica punktow. Tyle.
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”