Finał: Wisla Kraków- Lotos Gdynia

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 03 maja 2007, 22:56

Mikey pisze:
KIBIC pisze:Dzisiaj pobiliśmy się z Ann po meczu :evil:
Ann na pewno coś więcej napisze :evil:
:lol: :lol: :lol: KIBIC nasz chuligan... A moze jednak sam cos nam napiszesz?

KIBIC to od 21 jak się mecz skończył,przez 2 godziny stukał nosem bo mu Ann - nasz największy wyjazdowy chuligan-ka - obie ręce połamała :lol:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 03 maja 2007, 22:58

Mikey pisze:
KIBIC pisze:Dzisiaj pobiliśmy się z Ann po meczu :evil:
Ann na pewno coś więcej napisze :evil:
:lol: :lol: :lol: KIBIC nasz chuligan... A moze jednak sam cos nam napiszesz?

Lepiej nie :evil: :lol:

A poza tym to kilku innych forumowiczów , którzy zostali dłużej po meczu też musiałem pogonić :evil:
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 03 maja 2007, 23:24

Kibic umówmy się że albo napisz cos w końcu od A do Z albo nie pisz wcale. Po co piszesz cokolwiek na zasadzie "coś się stało, ale nie powiem co", osobom które nie były na meczu i tak nic a nic to nie rozjasnia sytuacji. Po twoich emotionkach też nie wiadomo czy sobie robisz jaja czy naprawdę cos odj...leś... :?
Obrazek
Obrazek

TS_1906
Nowy na forum

Postautor: TS_1906 » 03 maja 2007, 23:47

spoko, nasi wrócą to na pewno napiszą
Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 04 maja 2007, 00:06

TS_1906 pisze:spoko, nasi wrócą to na pewno napiszą
Ok tylko ze chodzi mi o co innego. Jaki sens ma wypowiedź w stylu: "Wiem ale nie powiem", "widziałem ale nie napiszę co widziałem" itd. Pewnie ze możemy i tak, ale po kiego? :?
Obrazek

Obrazek

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 04 maja 2007, 04:55

Kibic co Ty jarasz ?

nas około 35 osób, w tym chyba 3 z Wolnego Miasta. Prowadzimy dobry, moim subiektywnym zdaniem, doping, wykorzystując głównie przerwy Lotosu bo wiadomo, przez trąbki syreny klapeczki deseczki i jakieś inne duperele to ciężko się przebić, a tym byliśmy zagłuszani (swoją drogą ciekawe że zamiast jechać ze swoim dopingiem gospodarz zagłuszał nasz 8) )

Atrakcji pozasportowych brak, ktośtam się napina ale zlewamy go z pyty zważywszy na końcowy wynik :lol:

A V E W I S Ł A !
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 04 maja 2007, 05:19

Było warto :)

zaskoczyło mnie duzo wolnych miejsc w hali Lotosu na balkonie, robią oprawę ze sreberek w barwach i chyba coś tam jeszcze nie zwracałem uwagi zbytnio.

My dopingujemy tak jak wspomniał liq "wstrzelając" się w przerwy, ale równiez nie rezygnujemy gdy Lotos utrodnia nam doping syrenami i wlasnym dopingiem.

Wyjazd na plus.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

kwassek
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: kwassek » 04 maja 2007, 05:25

Najsmieszniejsze te wolne miejsca na hali ... jakby policzyc wszystkie wolne miejsca to spokojnie ze 100 by sie uzbieralo ;) ... No a juz nie wspomne o mega licznym mlynie Lotosu szacowanym moim skromnym zdaniem na 70 osob ... nie wiecej. Bez odbioru

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 04 maja 2007, 05:40

aha i taka drobna uwaga.

Ja rozumiem, że serpentyny byly przygotowane na koniec spotkania i mialy być wyrzucone w gescie triumfu ale wynik jaki byl kazdy wie i niepotrzebne bylo to rzucanie w kierunku wislaczek. (taka dygresja o czerpaniu zlych wzorców :wink: )
Ostatnio zmieniony 04 maja 2007, 11:21 przez Marco, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 04 maja 2007, 07:09

pierwszy raz w Gdynii i bardzo sie zawiodłem na tym co zobaczyłem ....

1 - decydujący mecz o MP a 1/3 balkonu wolna...
2 - oprawa(sreberka) były rozdawane kilka munut przed meczem ... no i oczywiście pojawiły się małe problemy - hmmm ..." jakie to mamy barwy - niebieskie czy żółte na dole"
3 - jak liq pisał .. prowadzimy doping gdy sa przerwy a gdy już Lotos sie właczy to zamiast śpiewać i nas zagłuszyć to uzywaja trąbek, bębnów, deseczek i tych śmiesznych łapek co dawali do zagłuszania nas...

i najważniejsze:

4 - pod koniec, gdy prowadziliśmy juz 5 punktami ( przed 3 tej niemki czy sales - juz nie pamiętam) cała hala siedzała cicho ... zamiast dopingować jeszcze mocnej... wiele się ci "kibice" muszą nauczyć, o wspomaganiu swojej drużyny do samego końca... ( wzór :?: 6 mecz u nas - 4 kwarta :!: :!: )

po meczu żegnamy koszykarki przy autokarze :)

co do wyjazdu wielki plus - w 26 godzin 1300 km, zdarte gardła, a niektórzy stracili wzrok ... :wink:

pozdro dla wszystkich co z nami byli, bez pozdrowień dla napinaczy z gdynii

Awatar użytkownika
Matii
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Matii » 04 maja 2007, 14:23

No i doping z Krakowa dotarl. Milo...
Napinki tym razem z mojej strony nie bylo :D chyba sie starzeje :)
...jest jak jest, nie jak powinno być...

...scena po scenie nasze życie jest jak spektakl
choć nam aktorom być to może trochę nie w smak

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 04 maja 2007, 16:27

Matii pisze:No i doping z Krakowa dotarl. Milo...

Hehe chyba Cię trochę tym zaskoczyli ;)

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 04 maja 2007, 17:23

kwassek pisze:Najsmieszniejsze te wolne miejsca na hali ... jakby policzyc wszystkie wolne miejsca to spokojnie ze 100 by sie uzbieralo ;) ... No a juz nie wspomne o mega licznym mlynie Lotosu szacowanym moim skromnym zdaniem na 70 osob ... nie wiecej. Bez odbioru

1.Trójmiasto liczy niecały milion mieszkańców i ma wiele drużyn które są w ekstraklasie i odnoszą sukcesy.Kraków również liczy ok.miliona mieszkańców a ma bodaj 3 drużyny grające w ekstraklasie
2.Gdyby na mecze Lotosu przychodzili kibice Arki tylko po to by postać i pokrzyczeć to w młynie było by ponad 200 osób :wink:

Liquidor
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Liquidor » 04 maja 2007, 17:33

tankista pisze:1.Trójmiasto liczy niecały milion mieszkańców i ma wiele drużyn które są w ekstraklasie i odnoszą sukcesy.Kraków również liczy ok.miliona mieszkańców a ma bodaj 3 drużyny grające w ekstraklasie

Dryżyn grającyh w Ekstraklasie w różnych rozgrywkach conajmniej 4, nie mówie już o walczących o to miano siatkarkach i kibicach Hutnika którzy też istnieją. Rozszerzając jeszcze tok myślenia na całe województwo to mamy jeszcze żużlistów Unii, siatkarki Muszynianki, i tak dalej.

tankista pisze:2.Gdyby na mecze Lotosu przychodzili kibice Arki tylko po to by postać i pokrzyczeć to w młynie było by ponad 200 osób :wink:

Gdyby grała Arka to może by przychodzilo, nie gra więc nie przychodzą. Proste i logiczne ?
TO MY KINOLE PAPIESKIEGO MIASTA

Awatar użytkownika
tankista
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: tankista » 04 maja 2007, 17:38

Liquidor pisze:ą

tankista pisze:2.Gdyby na mecze Lotosu przychodzili kibice Arki tylko po to by postać i pokrzyczeć to w młynie było by ponad 200 osób :wink:

Gdyby grała Arka to może by przychodzilo, nie gra więc nie przychodzą. Proste i logiczne ?
Nie, nie mi chodzi o to ,że gdybyśmy "zapraszali" kibiców piłkarskich po to by było nas więcej to młyn osiągnął by taką imponującą liczbę...

Wróć do „Kibice”