Mecze o 3 miejsce: MKS Orzeł - AZS PWSZ Gorzów
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
aha to ile srednio przychodzi luda tak okołoginda pisze:sienot pisze:ile hala ma pojemnośćbo widać dużo ich było
Hala ma ok 1100, ale myślę, że było więcej, nawet schodów nie widać
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- BasketFan
- Kadet
- Kontaktowanie:
O Boże, co tam się działo na tej hali
Gdzie była słynna polkowicka słuzba ochrony, że pozwoliła kibicom wbiec na parkiet
Jak tak moszna
A na poważnie to gratulacje wielkie
Gdzie była słynna polkowicka słuzba ochrony, że pozwoliła kibicom wbiec na parkiet
Jak tak moszna
A na poważnie to gratulacje wielkie
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn
-
tomaszek
Witam. Chyba jestem rekordzista bo ja dopiero dotarłem do domu
Ogólnie podsumowywując jak już kolega Endrju wspomniał duży plus dla kibicow z Polkowic. Owszem było u Was paru prowokatorów ale mysle ze to unikalne okazy w wieku przedszkolnym. Naprawde zaimponowaliście mi tym "Wpuście kibiców" Atmosferka po meczu też naprawde fajna.
Szkoda że nie wygralismy ale porażkę też trzeba umiec godnie przyjąć. Jedna z Waszych dziewczyn (chyba ta z 10 niewiem jak sie nazywała) powiedziala ze za rok walczymy z Wami o złoto
A tak powaznie to naprawde nie spodziewalem sie ze Wasze dziewczyny potrafia byc takze miłe dla kibiców gosci. (Naprawde jestem pod wrazeniem!!!) A ten tekst którego nie potrafiliscie odczytać byl po słoweńsku. To dla naszych kochanych KETI i MAJI
Atmosfery sprzed hali nie komentuje. Juz duzo napisano o tym. Miejmy nadzieje ze to byl ostatni raz.
Po meczu za to panowie pieski byli bardzo kulutralni. Nawet łapke piesek na dowidzenia podał. A tak serio to naprawde Policja po meczu tez na duzy plus.
Tyle odemnie. Teraz czas podsumowan i refleksji.
aha i zapomniałbym
GRATULACJE DLA ORŁA ZA ZDOBYCIE BRĄZU!!!
Szkoda że nie wygralismy ale porażkę też trzeba umiec godnie przyjąć. Jedna z Waszych dziewczyn (chyba ta z 10 niewiem jak sie nazywała) powiedziala ze za rok walczymy z Wami o złoto
Atmosfery sprzed hali nie komentuje. Juz duzo napisano o tym. Miejmy nadzieje ze to byl ostatni raz.
Po meczu za to panowie pieski byli bardzo kulutralni. Nawet łapke piesek na dowidzenia podał. A tak serio to naprawde Policja po meczu tez na duzy plus.
Tyle odemnie. Teraz czas podsumowan i refleksji.
aha i zapomniałbym
GRATULACJE DLA ORŁA ZA ZDOBYCIE BRĄZU!!!
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Ja też mam taką nadzieje, pewnie jakbyście przyjechali taką ekipa na pierwsze mecze PO to bez problemowo byście kupili bilety, a tak wyszło jak wyszło.
PS ahh te darmówki
pzdr.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
Prezez pzkosz dzisiaj się wypowiadał o meczu ccc azs i powiedzial , że mecz i organizacja meczu stała na bardzo wysokim poziomie
co do pierwszego to nie mam wątpliowści ale co do drugiej kwesti to ...
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
święci szkoda gadaćBodzio pisze:przecież kretyni się nigdy nie przyznają do błędu !KIBIC pisze:Prezez pzkosz dzisiaj się wypowiadał o meczu ccc azs i powiedzial , że mecz i organizacja meczu stała na bardzo wysokim poziomieco do pierwszego to nie mam wątpliowści ale co do drugiej kwesti to ...
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Ogólnie sytuacja z wejściem na halę w Polkowicach to było totalne chamstwo ze strony władz klubu z ironicznym ukłonem (że niby powinniśmy ich po nogach całować, że wpuscili Nas wszystkich) w Naszą stronę. Mam nadzieję (choć mówią, że nadzieja matką głupich), że zdarzyło się to po raz ostatni. Nie życzyłbym żadnemu kibicowi takiego traktowania, jak potraktowali Nas w Polkowicach (cały czas mam na myśli działaczy klubu). Jednocześnie mam nadzieję, że władze Naszego klubu szybko zapomną o tym incydencie i nie będą chciały się odegrać na polkowickich kibicach w przyszłym seonie.
Słowa uznania za piekny doping ze strony Orła (ciągłe próby poderwania Waszych pikników), a w szczególności za pomoc w wejsciu na Waszą halę.
Myslę, że wszyscy gorzowscy kibice będą o Waszym geście pamiętać i nie pozwolą, aby podobna rzecz miała miejsce w Gorzowie.
Słowa uznania za piekny doping ze strony Orła (ciągłe próby poderwania Waszych pikników), a w szczególności za pomoc w wejsciu na Waszą halę.
Myslę, że wszyscy gorzowscy kibice będą o Waszym geście pamiętać i nie pozwolą, aby podobna rzecz miała miejsce w Gorzowie.
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Ja podejrzewam, że taka sytuacja się raczej nie zdarzy, bo na 99% gdy wy przyjedziecie następnym razem, będą bilety w kasach. Przecież w rundzie zasadniczej normalnie weszliście, a było was z 60 chyba.
pzdr.
pzdr.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
zwycięstwa poczuć smak,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Heh ciekawy jestem czy do tej organizacji swoich 5 groszy nie wlozyl pan Andrzej N.
A tak pozatym nawet jakby bylo 200 osob z Polkowic to napewnonie byloby problemu zeby ich wpuscic na hale.. Bo nasze wladze maja cos takiego czego troszeczke waszym brakuje jak "Rozum" ;] I wiedza ze sport jest dla kibicow, bez kibicow sport nie mialby najmniejszego sensu i by go nie bylo (zawodowy);]
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem