Katarina Ristić
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
- Gorzowianin
- Nowy na forum
Obie fotki cudowne...Keti jest wrecz cudowna osobka, bardzo sympatyczna, i oczywiscie bardzo urodziwa, ale nie zapominajmy ze jest takze dobra koszykarka bez ktorej wartosc gorzowskiej druzyny spada, tak wiec miejmy nadzieje ze nigdzie sie nie wybiera i w razie czego trzeba poczynic jakies starania aby zostala...
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
tadeo86 pisze:Obie fotki cudowne...Keti jest wrecz cudowna osobka, bardzo sympatyczna, i oczywiscie bardzo urodziwa, ale nie zapominajmy ze jest takze dobra koszykarka bez ktorej wartosc gorzowskiej druzyny spada, tak wiec miejmy nadzieje ze nigdzie sie nie wybiera i w razie czego trzeba poczynic jakies starania aby zostala...
Ojj bardzo mądre słowa
własnie..jak cos to gorzowscy kibice zadziałają!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
cholinex pisze:mysle ze keti zostanie ona chciala do USA wyjachac ale teraz juz troszke sie spoznila wiec raczej zostanie ale pewnym byc nie moge:(
Slabe cos masz informacje
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- Gorzowianin
- Nowy na forum
- Gorzowianin
- Nowy na forum
- Gorzowianin
- Nowy na forum
Wybaczcie, że 3 post pod rząd, chcecie to usuńcie ale...
Jeśli chcecie takie proporczyki na na zdjęciach to wyślijcie maile na adres kzs@kzs-zveza.si to dostaniecie proporczyk i odznake
ja już mam 2 więc ślijcie. Nie dziękujcie 
Jeśli chcecie takie proporczyki na na zdjęciach to wyślijcie maile na adres kzs@kzs-zveza.si to dostaniecie proporczyk i odznake
cholinex pisze:mysle ze nie byl ostatni mecz bo keti raczej zostanie ale wiem ze wisla sie nia interesowala ale mama keti nie chciala zeby keti szla do krakowa a zeby zostala w gorzowie do konca tygodnia bedziemy wiedziec mam nadzieje ze katarina poslucha swojej mamy![]()
żartujesz sobie, prawda?
jakoś trudno mi w to zainteresowanie Wisły uwierzyć...z wielu powodów, chociażby: Skera, Agata Gajda.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”