Finał MP kadetek Głuchołazy 5-10 maj 2007
Moderator: Moderatorzy
-
Gość
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
Gość
-
Gość
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
basketballl
basket
juz po pierwszych meczach , wszystkie druzyny idą łeb w łeb ..
ccc wygrały minimalnie z gorzowem 2 pkt , a szkoda ...
elbląg wygrał 3 pkt z wołominem , nawet muks ciął sie z łodzią , ale chyba wygrały ...
jutro najwazniejsze mecze dla gorzowa i innych druzyn .. wydaje mi sie ze gorzów wezmie sie w garsc i jutro wygraja z wołominem .. powalczą .. potem z Elblągiem i dadzą rade !!
dla wołomina to takze wazne meccze , muszą wygrac z gorzowem i polkowicami aby przejsc ... wszystkie sie jutro okaze ! zalezy od dnia .. kazda druzyna zasługuje na bycie tutaj , jednak jestem z AZS-em ;D !!
pozdrawiam .
ccc wygrały minimalnie z gorzowem 2 pkt , a szkoda ...
elbląg wygrał 3 pkt z wołominem , nawet muks ciął sie z łodzią , ale chyba wygrały ...
jutro najwazniejsze mecze dla gorzowa i innych druzyn .. wydaje mi sie ze gorzów wezmie sie w garsc i jutro wygraja z wołominem .. powalczą .. potem z Elblągiem i dadzą rade !!
dla wołomina to takze wazne meccze , muszą wygrac z gorzowem i polkowicami aby przejsc ... wszystkie sie jutro okaze ! zalezy od dnia .. kazda druzyna zasługuje na bycie tutaj , jednak jestem z AZS-em ;D !!
pozdrawiam .
Re: basket
basketballl pisze:nawet muks ciął sie z łodzią , ale chyba wygrały ...
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”