Spotkanie z koszykarkami!

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 06 maja 2007, 13:40

Trzeba sie zastanowic nad sensem zorganizowania tego spotkania.
Kto mial taki pomysl i kto je zorganizuje i dla kogo.
Powiem tak moze w przenosni "Na Slub kazdy jest zaproszony na Wesele jednak nie" ;]
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
tadziu
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: tadziu » 06 maja 2007, 17:11

Juz raz pisalem co nieco odnosnie meczu: nie robmy jakis podzialow typu jestes czlonkiem KK jestes fajny nie siedzisz jestes baranem itd.

Jezeli juz do czegokolwiek dojdzie to moja propozycja jest nastepujaca aby sie spotakc powiedzmy tydzien wczesniej i wtdy niech przyjdzie kazdy chetny i wtedy jak cos dokona sie jakiejs tam selekcji chociaz kazdy zasluguje na to zeby ewentualnie zagrac...wtedy dogada sie szczegoly i wogole...Jak juz cos bedzie wiadomoo kazdy chcetny bedzie mial szanse przyjsc i wziasc udzial w tym wydarzeniu

Hic amor, haec patria est. !POLSKA!

Awatar użytkownika
Burn
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Burn » 06 maja 2007, 18:49

tadeo86 pisze:Juz raz pisalem co nieco odnosnie meczu: nie robmy jakis podzialow typu jestes czlonkiem KK jestes fajny nie siedzisz jestes baranem itd.

Jezeli juz do czegokolwiek dojdzie to moja propozycja jest nastepujaca aby sie spotakc powiedzmy tydzien wczesniej i wtdy niech przyjdzie kazdy chetny i wtedy jak cos dokona sie jakiejs tam selekcji chociaz kazdy zasluguje na to zeby ewentualnie zagrac...wtedy dogada sie szczegoly i wogole...Jak juz cos bedzie wiadomoo kazdy chcetny bedzie mial szanse przyjsc i wziasc udzial w tym wydarzeniu

Ja sie zgadzam moze byśmy to spotkanie we wtorek zrobili bo jutro to sie nie da a ten mecz jak bedzie to zapewne w ten weekend bo później 4 z naszych dziewczyn moją zgrupowania reprezentacji więc juz nie beda mogły. Moze bysmy im w podzięce coś kupili jakby sie wszyscy zainteresowani złozyli po troszku to by sie niezła sumpa uzbierała :D

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 06 maja 2007, 18:57

Tylko chcialbym zobaczyc ze czesci osob ktore chcialyby zagrac nie ma w tygodniu bo wyjezdzaja poza gw...

Awatar użytkownika
Burn
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Burn » 06 maja 2007, 19:03

pawelsuch pisze:Tylko chcialbym zobaczyc ze czesci osob ktore chcialyby zagrac nie ma w tygodniu bo wyjezdzaja poza gw...

Też prawda, ale moze dało bysmy liste chętnych zrobili i ci co by mogli przyść to by przyszli a reszte by sie powiadomiło. Skład drużyny oczywiście byśmy wybrali przed meczem zeby nie było ze sobie wybieramy bez połowy zainteresowanych. Ale spotkanie by sie przydało zeby ustalić forme podziekowania itp.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 06 maja 2007, 19:13

Jeśli spotkanie to tylko weekend. Wiekszosc ludzi w tygodniu pracuje lub sie uczy (chocby Endrju, Paweł i paru innych) wiec spotkanie powinno odbyc sie w weekend.

Awatar użytkownika
Burn
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Burn » 06 maja 2007, 19:27

tomaszek pisze:Jeśli spotkanie to tylko weekend. Wiekszosc ludzi w tygodniu pracuje lub sie uczy (chocby Endrju, Paweł i paru innych) wiec spotkanie powinno odbyc sie w weekend.

ale w ten weeken najprawdopodobnej bedzie ten cały mecz to jak spotkanie ma być 5 min przed całym przedsięwzięciem to wtedy ewentualnie ustalimy jedynie kto gra ale i tak wtedy to bedzie jedna wielka kłótnia bo kazdy chce grać a czas nagli.

Awatar użytkownika
pawelsuch
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: pawelsuch » 06 maja 2007, 20:12

Juz z Endrju mowilem ze jakby co mozemy sie spotkac w piatek i trzeba najpierw zagrac ze soba zeby wiedziec co i jak :P

Awatar użytkownika
Burn
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Burn » 06 maja 2007, 20:15

Okej to piszcie czy sie spotykamy jak tak to kiedy bo najlepiej ten mecz jak najszybciej zrobic bo dziewczyny tez do domów chca jechać i odpocząć. Nie mozemy z tym zwlekac.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 06 maja 2007, 20:19

mawi pisze:Chciałem wszystkich zainteresowanych poinformować - spotkanie prawdopodobnie w formie festynu z meczem z nami jest już planowane. Termin jest jeszcze nieznany - sobota albo niedziela na pewno !!!
Wpisujcie ciekawe pomysły - może uda się je zrealizować.

CZY TU JEST POWIEDZIANE KTÓRA SOBOTA ALBO NIEDZIELA????

Wiec moze poczekajmy az bedzie cos wiecej wiadomo.Spotkanie KK i pozostałych kibiców moze byc w piatek. Ale ustalając spotkanie moze przedyskutujcie jeszcze to z Elenem.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 06 maja 2007, 20:43

Burn pisze:
ale w ten weeken najprawdopodobnej bedzie ten cały mecz to jak spotkanie ma być 5 min przed całym przedsięwzięciem to wtedy ewentualnie ustalimy jedynie kto gra ale i tak wtedy to bedzie jedna wielka kłótnia bo kazdy chce grać a czas nagli.

Czy ty wiesz moze cos czego ja nie wiem ??? Hmmmm nie siejmy paniki zanim nie zostana ustalone jakies konkrety organizacyjne.

I prosze cie Burn o zachowanie cierpliwosci :!: :!: :!: A takze innych forumowiczow ktorzy sa w "Goracej wodzie kąpani"
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
Burn
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Burn » 06 maja 2007, 20:54

Endrju pisze:Czy ty wiesz moze cos czego ja nie wiem ??? Hmmmm nie siejmy paniki zanim nie zostana ustalone jakies konkrety organizacyjne.

I prosze cie Burn o zachowanie cierpliwosci :!: :!: :!: A takze innych forumowiczow ktorzy sa w "Goracej wodzie kąpani"

Oki postaram sie :)

Martin11
Nowy na forum

Postautor: Martin11 » 06 maja 2007, 20:54

Własnie bo w sumie jeszcze nic konkretnie chyba nie wiadomo..kiedy bedzie i jak to bedzie wygladala.. dziewczyny wiedza? ;) hehe

a jezeli ktos nie udziela sie na tym forum to mam nadzieje ze tez bedzie mogl przyjsc (moze nie miec np mozliwosci)?!

Awatar użytkownika
Burn
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: Burn » 06 maja 2007, 20:59

Martin11 pisze:Własnie bo w sumie jeszcze nic konkretnie chyba nie wiadomo..kiedy bedzie i jak to bedzie wygladala.. dziewczyny wiedza? ;) hehe

a jezeli ktos nie udziela sie na tym forum to mam nadzieje ze tez bedzie mogl przyjsc (moze nie miec np mozliwosci)?!

Tez prawda ale napewno kazdy w miare mozliwości poinformuje znajomych jak juzbedzie wiadomo kiedy to sie odbedzie.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2007, 21:44 przez Burn, łącznie zmieniany 1 raz.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 06 maja 2007, 21:31

Mysle ze dla kazdego prawdziwego kibica najwazniejsze w tym samym przedsiewzieciu bylo by spotkanie z koszykarkami a nie sam mecz!! (Chociaz nie mowie ze nie jestem jak najbardziej za tym). Gdyz mnie jak pewnie i wielu kibicow ciekawi bardzo kto po zakonczonym sezonie podpisal kontrakty, jakie sa plany na przyszlosc, wzmocnienia, odejscia, ewentualne puchary itp. Ewentualny mecz ma byc traktowany jako bonus... a nie jako rzecz priorytetowa... bo widze ze dla niektorych "prawdziwych kibicow" tylko mecz sie liczy nic wiecej.

(tak na marginesie jak wam sie niektorym tak pali to moze zorganizujcie sobie mecz z Kadetkami :D mysle ze nie bedzie problemu :D (godny przeciwnik w co niektorych "Goracej wodzie kapanych" wieku. :D)

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”