Grill kibiców i przyjaciół AZS-u Poznań
Grill kibiców i przyjaciół AZS-u Poznań
Witam serdecznie,
Dawno się nie udzielałem, nie wpisywałem, ale ostatnio mam sporo ważnych zajęć i kilka ważnych decyzji do podjęcia. Temat grila i spotkania kibiców AZS i nie tylko, bo zapraszam też wszystkich chętnych nadal aktualny.
Dochodzą mnie słuchy, że większości z Was pasuje termin 18 maj (tj. sobota). Ja nie mam też nic przeciwko, poza tym, że muszę powiedzieć o tym rodzicom, ale myślę, że większego problemu nie będzie.
Proponuję więc 18 maja godzina 19:00.
Proszę o wpisy wszystkich ewentualnych gości oraz o powiadomienie tych którzy nie mają dostępu do internetu.
Pozdrawiam,
Kula
Dawno się nie udzielałem, nie wpisywałem, ale ostatnio mam sporo ważnych zajęć i kilka ważnych decyzji do podjęcia. Temat grila i spotkania kibiców AZS i nie tylko, bo zapraszam też wszystkich chętnych nadal aktualny.
Dochodzą mnie słuchy, że większości z Was pasuje termin 18 maj (tj. sobota). Ja nie mam też nic przeciwko, poza tym, że muszę powiedzieć o tym rodzicom, ale myślę, że większego problemu nie będzie.
Proponuję więc 18 maja godzina 19:00.
Proszę o wpisy wszystkich ewentualnych gości oraz o powiadomienie tych którzy nie mają dostępu do internetu.
Pozdrawiam,
Kula
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Mytek na zartach się nie znasz:)
zapraszam na solówkę maturzyści
czyli 18 już pewny tak?
zapraszam na solówkę maturzyści
czyli 18 już pewny tak?
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
jestem tu od robienia porzadku i nie bede o tym dyskutowal czy to jakis "takt" czy "nietakt" - jakikolwiek kolejny post o dawaniu komus w pape i bedzie tak jak napisalem powyzej.
tak - pewny. trzeba dac znac wszystkim o tym terminie, bo wszyscy w koncu tutaj nie zagladają.
Łukasz pisze:czyli 18 już pewny tak?
tak - pewny. trzeba dac znac wszystkim o tym terminie, bo wszyscy w koncu tutaj nie zagladają.
reloaded :]