Mecz w sobotę

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

HooD

Mecz w sobotę

Postautor: HooD » 07 stycznia 2005, 21:27

Czy jutro jest macz (8 stycznia)?? I o której??

Łukasz

Postautor: Łukasz » 07 stycznia 2005, 21:47

Tak o 17 W Arenie z ŁKSem, uczniowie, studenci i członkowie AZSu na podstawie ważnych legitymacji wstęp wolny!!! Zapraszam.

Gość

Postautor: Gość » 07 stycznia 2005, 21:58

Wiem że za darmo, ide żeby mieć 5 z wf, tylko musze zdobyć zdobyć autograf trenera, nie ma z tym problemu??

Awatar użytkownika
Viallos
Administrator
Kontaktowanie:

Postautor: Viallos » 07 stycznia 2005, 22:35

Anonymous pisze:Wiem że za darmo, ide żeby mieć 5 z wf, tylko musze zdobyć zdobyć autograf trenera, nie ma z tym problemu??

No comment - w takim razie lepiej nie przychodź na sale. A trenerowi bym zakazał rozdawać jutro autografy ;-)

Seba
Oldboy

Postautor: Seba » 07 stycznia 2005, 23:00

Anonymous pisze:Wiem że za darmo, ide żeby mieć 5 z wf, tylko musze zdobyć zdobyć autograf trenera, nie ma z tym problemu??

Czemu my nie wybieramy na Forum "Cytatów Roku"? ;) Ten wpis byłby murowanym kandydatem do podium. Powód przyjścia na mecz - obiecana piątka z wuefu, jeśli uda się zdobyć autograf :D :D :D Dobrze, że nasz trener nie jest taki sławnyyyyyyy... hihihi ;)
Ania i Alex... Na zawsze w naszych sercach!!! [']

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 08 stycznia 2005, 08:31

o Boże!!!! co za ludzie!!! ida na mecz zeby miec piatke z wf-u!!!???
jesli wszyscy ludzie ktorzy przychodza do Areny sa takiego pokroju to ja dziekuje....
chłopie!!!jesli ocena z (mimo wszystko mniej waznego) wf-u jest naprawde powodem Twojej wizyty na tym meczu to juz lepiej zostan w domu i poogladaj pokemony......
reloaded :]

Łukasz

Postautor: Łukasz » 08 stycznia 2005, 13:37

Kierownictwo klubu zdecydowało, iz na dzisiejszy mecz obowiązuje wolny wstęp, oraz druga niezbyt ciekawa infirmacja: drugim trenerem koszykarek AZSu nie jest już Piotr Neyder!! Do czego przyczyniło się wiele rzeczy jak podają działacze AZSu.
Pozdrawiam wszystkich.

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 08 stycznia 2005, 14:55

To dobrze, że za darmo mogą wejść wszyscy może w końcu przyjdzie troche więcej wiary na mecz. A może zaleje nas fala ludzi którzy chcą miec piątki z w-f i będą czekać na autografy od Habera :lol:

Wróć do „AZS Poznań”