gosc pisze:To moze ktos jeszcze poinformuje kto zostal MVP turnieju? jakies inne wyroznienia indywidualne itp........
Krolem Strzelcow zostala #7 z Elblaga.. Ola Majewska
MVP turnieju zostala #8 Magda Idziorek (chyba dobrze pamietam imie
Moderator: Moderatorzy
gosc pisze:To moze ktos jeszcze poinformuje kto zostal MVP turnieju? jakies inne wyroznienia indywidualne itp........
kwassek pisze:Ave WISŁA... brawo laski ... smiesznie bylo ... Glucholazy fajna wioska ... a poza tym "fanatyczny doping fanow Wisly na dekoracji" zmiazdzyl cycki ;p ... Pozdro dla Pazdzioszka ... :*

Anonymous pisze:Obejrzałem sobie mecz finałowy i może kilka słów refleksji, w relacjach na forum mecz wyglądał na super zacięty, a naprawdę taki nie był. Był emocjonujący, bo MUKS chyba najsłabsze spotkanie na tych finałach, mnóstwo pudłował( 41% za 2), co pozwoliło Polkowicom na nawiązanie walki, niestety ani razu nie wyszły na prowadzenie, a minimalna przewaga MUKS to 5 punktów, które błyskawicznie były odrabiane. Do wpomnianej wcześniej indolencji rzutowej MUKS dochodził jeszcze egoizm Iwony Szarzyńskiej i Magdy Idziorek, które chyba koniecznie chciały rzucić jak najwięcej punktów, przez to wielokrotnie nie zauważały lepiej ustawionych koleżanek. Właściwie jedyną zawodniczką MUKS, która dzisiaj widziała swoje koleżanki była Marta Mistygacz, która zagrała dzisiaj bardzo dobry mecz, mimo 4 fauli pod koniec 2 kwarty. Gdyby dostała więcej podań na środek, zwłaszcza wtedy, gdy 4 faule miały i Paulina Pałka i Monika Jasnowska, MUKS miałby pewnie i więcej punktów i klarowniejszą sytuację pod koszem pod koszem przeciwniczek. Wspominae Paulina i Monika zagrały dzisiaj dobry mecz, ale chyba najlepszą zawodniczką Orła była dzisiaj Paulina Nowak. Na koniec chciałbym wspomnieć jeszcze o dwóch zawodniczkach; Dorocie Mistygacz- robiła dzisiaj takie "czapy", że w pewnej chwili miałem wrażenie, że przeciwniczki boją się wejść pod kosz i Ramonie Casimiro-walecznośc godna podziwu.Podsumowując- wygrał faworyt, drugie miejsce Orła to niespodzianka, choć chyba nie taka wielka, trzecia Wisła-planowo, choć myślałem, że będą drugie.
Anonymous pisze:(...)
Podsumowując- wygrał faworyt, drugie miejsce Orła to niespodzianka, choć chyba nie taka wielka, trzecia Wisła-planowo, choć myślałem, że będą drugie.

Obserwator pisze:Czyli patrząc z boku i obiektywnie na wyniki, można stwierdzić, że MUKS-owi w tym roku zagroziło tylko Gimnazjum w Wierzawicach w czasie finału gimnazjady w Gdyni, bo tam do połowy MUKS prowadził raptem jednym punktem.
Ciekawostka, no nie?
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości