Kibicowskie podsumowanie sezonu 2006/2007

forum dyskusji o sprawach pozaboiskowych

Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 10 maja 2007, 12:41

TyLkO AzS KKJG pisze:
Dziekujemy za postawione Browary bo troche kasy na nas wydaliscie :D :lol: ale my sie postaramy zrewanzowac.Oby tak dalej.
y.

Mytek Was częstował nalewką to mu musicie odkupić :D:D:D haha

above_the_rim
Amator

Postautor: above_the_rim » 10 maja 2007, 14:54

opisze tylko to co widzialem ;)

Wlokniarz - dobry doping jak na tak mały młyn jaki maja kibice... Mieszanka jak juz ktos powiedzial starszych i mlodszych dobrze wyglada
Polkowice - nic specjalnego nie pokazali w Pabianicach, niezla nawet ekipka, jednak ciagle brakuje doswiadczenia
Gorzów - niezle sie prezentowali, ale rowniez mlodosc tam glownie.
ŁKS - jako, ze maja rowniez klub piłkarski bardzo dobrze sie prezentują w hali. Poki sie nie zacznie runda wiosenna lub jesienna sporo kibicow, fajna oprawa...

TyLkO AzS KKJG
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: TyLkO AzS KKJG » 10 maja 2007, 17:15

MirU <pozna> pisze:
TyLkO AzS KKJG pisze:
Dziekujemy za postawione Browary bo troche kasy na nas wydaliscie :D :lol: ale my sie postaramy zrewanzowac.Oby tak dalej.
y.

Mytek Was częstował nalewką to mu musicie odkupić :D:D:D haha

Oczywiscie ze odkupimy i to wiele wiecej...:D
I sie razem narabiemy jak swinki:D:D:D:D
[b]"No co ty stary nowy zespól nowe plany, twoj świat niepoczytany?masz swoj klub kochany?
Ja pozdrawiam Poznan to jest ten dar ktory mamy"[b]

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 maja 2007, 21:06

Panowie nie rozmywac tematu.
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 10 maja 2007, 21:19

above_the_rim pisze:ŁKS - jako, ze maja rowniez klub piłkarski bardzo dobrze sie prezentują w hali. Poki sie nie zacznie runda wiosenna lub jesienna sporo kibicow, fajna oprawa...

Tylko gwoli ścisłości. Klub jest jeden, ma tylko wiele sekcji.

Mnie trudno ocenić, bo nie "siedzę w temacie" zbyt długo, ale cieszy przede wszystkim fakt, że rozwija się kibicowanie na koszykówce kobiet. I mam nadzieję, że w przyszłym sezonie wszystkie ekipy zrobią jeszcze większy postęp. Z kibicami ŁKS na czele. :)
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."

Awatar użytkownika
P.OLD
Młodzik

Postautor: P.OLD » 10 maja 2007, 23:15

jak juz jest takie podsumowanie to może tez zrobić ankiete na najładniejsza oprawe ??

obiektywnie uważam, że oprawa z meczu finałowego nr 5 na Wiśle była naprawde dobra ( cóż siedzialo sie nad nią cały dzień :wink: z chłopakami i jedna dziewczyna ) i jakby się pojawił taki plebiscyt to raczej powinna sie znaleść wysoko ...

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 11 maja 2007, 06:17

Moim zdanie głosowanie nad najlepszą oprawą jest bez sensu bo w całym sezonie było dosłownie kilka opraw w całej lidze. Ten ruch kibicowski dopiero raczkuje więc o tego typu rankingach będziemy mogli pogadać za kilka sezonów.

Osobiście bardzo mnie cieszy, że w całej Polsce ruszyło się coś do przodu. Wreszcie na trybunach jest kolorowo i głośno a wyjazdy stały się codziennością. Nie pamiętam kiedy ostatni raz tyle ekip przyjezdnych zawitało w jednym sezonie do nas do Łodzi. Świetną sprawą jest to, że ludzie zaczęli organizować się w takich miastach w których do tej pory nie istniał zorganizowany doping. Bardzo mi się podoba, że zawiązują się pierwsze przyjaźnie podczas wspólnych meczy a nie przez forum internetowe ;)

Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie ten rozwój będzie trwał nadal, że atmosfera na trybunach będzie jeszcze lepsza a co za tym idzie zwiększy się zainteresowanie ligą kibiców, mediów i sponsorów.

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 11 maja 2007, 16:30

Ten sezon był kibicowsko dobry... był to mój pierwszy sezon w młynie Włókniarza Pabianice... 8) 8) 8)

Wcześniej na mecze chodziłem od czasu do czasu... jako piknik.. ale w tym sezonie wszystko się zmieniło... Fanatyk Adam i Ziomek zabrali na młyn i tak mi już zostało i zostanie. Kibiców Włókniarza oceniać nie będę bo było by to mało neutralne myślenie, ale inne ekipy mogę ocenić tylko ze strony jak ekipy dowiedziały Pabianice i z TV.... Wiec po kolej:

Wisła Kraków – ekipa według mnie najlepsza w Polsce obecnie.. w Pabianicach mało się pokazali, ale w innych meczach zdzierali gardło równo :wink:

Stal Brzeg czy Odra Brzeg – ja jako kibic Włókniarza uznaje Stal... Ekipa bardzo podobna do naszej....Kibice, którzy u siebie potrafią zrobić u siebie bardzo dobry młyn :D

Lotos Gdynia – ciekawe rytmy walenia w bęben i hałasowanie syreną i klapkami... :roll: :roll:

Tęcza Leszno - bardzo dobre wejście w tym sezonie... szaliki dobry wyjazd do Pabianic, ale drażniło mnie jak przed wejściem na hale wali w bęben jak nie powiem kto.. :lol:

AZS Gorzów Wlkp – bardzo udany sezon... szkoda, że nie odwiedzili Pabianic mógłbym coś więcej powiedzieć..z relacj dobry doping

AZS Poznań – 4/5 osobowa grupa odwiedziła Pabianice... pamiętny mecz Polska – Niemcy i Małysz... razem wspieraliśmy w kafejce Polaków :D dopingu nie robili... ale jak w innych meczach widziałem dobra ekipa

SMS Łomianki – tu nie mogę nic powiedzieć.. to co zrobił im zarząd tylko współczuć...

Łks Łódź – ekipa, która wspaniale potrafi dopingować swoją drużynę nie ważne czy wygrywa czy przegrywa... ogólnie zawsze jest z drużyną.. zawsze 6 zawodnik na parkiecie :!:

Nova Trading Toruń – drużynie kibicowsko bardzo mało wiem...chyba nic.. :x

Orzeł Polkowice – na koniec największe zaskoczenie... ekipa która przerodziła się z słabej ekipy ograniczającej się do słów „CCC” bardzo krytykowane na wcześniejszych meczach przez naszą ekipę.. zrobiła 100 milowy krok w przód... ale zacznę od początku..
1. Nowe piosenki bardzo dobre wspomagające drużynę !!
2. Wysoka frekwencja na meczach
3. Liczne wyjazdy np. w Pabianicach!

no i koniec sezonu... teraz pół roku bez kosza.. no może nie zupełnie.. ale z wspieraniem dopingiem chyba do października koniec... oby drużyna za rok przystąpiła do gry i wracała powoli do czołówki!!
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 11 maja 2007, 16:45

sienot pisze:AZS Gorzów Wlkp – bardzo udany sezon... szkoda, że nie odwiedzili Pabianic mógłbym coś więcej powiedzieć..z relacj dobry doping

W przyszlym roku postaramy sie byc na wszystkich wyjazdach :D No chyba ze bedzie do Łomianekk i to w dodatku w srode :wink:
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 11 maja 2007, 19:07

Lisu pisze: Bardzo mi się podoba, że zawiązują się pierwsze przyjaźnie podczas wspólnych meczy a nie przez forum internetowe ;)

Zapewne jest wiele racji w tym co mówisz, ale nie zapominałbym o pewnych "wtopach kibicowskich",np.
-przygoda ann w Gorzowie
-nasze jazdy w Toruniu (chyba z Elaną-tak sądzę)
-"ciepłe " słowa pod naszym adresem po derbach w Łodzi
-niejaki bodzio w Polkowicach, siejący hasła AW
-niepotrzebne "gonitwy" naszej młodzieży za Lotosem w Pabianicach
-"krzykliwa" dzieciarnia w Lesznie
Ja wiem, że zawsze może się znaleść ktoś, kto swoim nieodpowiedzialnym zachowaniem doda łyżkę dziekciu do beczki miodu, ale należy sie skupić na eliminowaniu tego typu zachowań z aren koszykarskich (i z okolic aren) :!:
Wtedy z pewnością ruch kibicowski zacznie się dynamiczniej rozwijać -tak sądzę :!:
PEACE FOR ALL :!: :!: :D :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Marek1990
Kadet

Postautor: Marek1990 » 11 maja 2007, 22:30

BasketFan pisze:-"krzykliwa" dzieciarnia w Lesznie

a mianowicie co masz na mysli?

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 11 maja 2007, 23:33

Marek1990 pisze:

pewnie ma mianowicie na myśli to samo co ja chociażby, czyli grupę 11-12-latków napinających sie z drugiej strony trybun w strone kibiców przyjezdnych z hasłami, za które każda ekipa w wieku produkcyjnym zebrałaby po mordach ... (temat był juz wałkowany, radzę poczytac teksty z grudnia zeszłego roku np po meczu Tęcza-ŁKS)
Obrazek

Obrazek

KIBIC
Junior

Postautor: KIBIC » 12 maja 2007, 00:20

chciałem zaznaczyć ,że kibice Łks-u mogą mieć nie długo nową drużynę , której mogą kibicować :/ Kager Gdynia podobno się przenosi do Łodzi :/
http://www.lechiarugby.pl !!

(\_/)
(O.o)
(> <)

This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination :lol:

Awatar użytkownika
Kanidżia
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Kanidżia » 12 maja 2007, 01:13

Kibice ŁKS mają jeden klub, któremu kibicują i jest nim Łódzki Klub Sportowy.
"Gwarny tłum, trybun szum. Mrowie głów i świateł blask..."

Awatar użytkownika
BasketFan
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: BasketFan » 12 maja 2007, 08:51

Mikey pisze:
Marek1990 pisze:

pewnie ma mianowicie na myśli to samo co ja chociażby, czyli grupę 11-12-latków napinających sie z drugiej strony trybun w strone kibiców przyjezdnych z hasłami, za które każda ekipa w wieku produkcyjnym zebrałaby po mordach ... (temat był juz wałkowany, radzę poczytac teksty z grudnia zeszłego roku np po meczu Tęcza-ŁKS)

a dziekuję, że mnie kolega wyręczył w odpowiedzi. :lol:
dokładnie to miałem na mysli.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyn

Wróć do „Kibice”