Mistrzostwa Polski Wyższych Szkół Zawodowych - Gorzów Wlkp.

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

BARTOLINO
Administrator

Postautor: BARTOLINO » 11 maja 2007, 16:47

Gratulacje dla Gorzowianek! I wielkie gratulacje dla Agi Szott za tytuł najwszechstronniejszej zawodniczki turnieju!!!! :D
"Jeśli człowiek nie odkrył czegoś, za co gotów jest umrzeć, nie jest godzien, by żyć."

https://bartolino78.wordpress.com

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 11 maja 2007, 17:14

a Królem Strzelców okazała się Ola Pietraszek (PWSZ Gorzów).
Rosnie nam mala gwiazda :D

Aha i chcialbym dodac tylko ze w meczu AZS Gorzow -PWSZ Krosno (161:47). Po pierwszej kwarcie bylo 42:0 :D :D
"Wyginam smialo cialo... wyginam smialo cialo... 40:0 Malo :D" hehe taka mala ciekawostka. :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Gość

Postautor: Gość » 17 maja 2007, 22:56

[list=]http://www.mpszw.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=110&Itemid=85[/list] zamieszczone wszystkie wynki spotkan

tomaszek

Postautor: tomaszek » 18 maja 2007, 08:12

Kto widział chc jeden mecz to niemoze brac tych wynikow na powaznie. Gorzów byl conajmniej dwie klasy lepszy i tak naprawde jakby dziewczyny graly chocby na 70% swoich mozliwosci to wyniki bylyby duzo wyzsze.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 19 maja 2007, 15:14

Reszta zespolow poza JG to chyba zespoly amatorskie.. wiec stad te wyniki :D (42:0 po 1 kwarcie to ...)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

kibixc gorzow

Postautor: kibixc gorzow » 24 maja 2007, 19:41

wie cie co mnie dziwi ze Monika Soroczynska nie gra w Dudzie leszno tylko grzeje lawe szkoda ze trenerzy nie byli na tych MP i nie zobaczyli jak ona osmieszala dziewczyny z Jeleniej Gory gdzie sypnela im chyba z 6 czy 7 trojek masakra caly turniej grala na wysokim poziomie minimum 10 pkt na mecz a tyle co ona zdobyla przez caly turniej to chyab niektore zawodniczki nie zdobyly przez caly sezon w dudzie ludzie dajce tej mlodej zawodniczce szanse!!!

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”