ELBLĄG!!!!

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

Gość

Postautor: Gość » 21 kwietnia 2007, 18:07

leo pisze:ale zart....jesli elblag w finale to ja sie nie znam na koszu, a gram juz pare lat tylko w 1szej lidze...ale widzialem je kiedys na meczyku w warszawie...nedza! i tak wyglada finalista, szook! pelna beka !!!

Wydaje mi sie koleś ze jestes niedowartościowany i specjalnie zaglądasz na forum zeby dac jakis malo inteligetny wpis i sie przy tym dowartościować.Bylam na meczach kadetek i wiem ze potrafia duzo, wyroznia ich przede wszystkim technika i wola walki przez duze W!!! Wszystkim tym niedowiarkom szczerze zamykam usta i mowie fuck you.Zaobaczycie co bedzie na finałach a szczena wam opadnie.Gwarantuje 8)

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 21 kwietnia 2007, 19:13

Hm. owszem na turnieju w warszawie, byl zespol juniorek z paroma kadetkami. Zagralysmy tam beznadziejnie, ale to byl pierwszy raz kiedy kadetki graly z juniorkami. Teraz jest inaczej, zrobilysmy postep i jestemy w finale. Ktos moze mowic ze fuksem sie dostalysmy do 1/2 MP ale fakty mowia same za siebie. W polfinalach pokonalysmy korone 35 pkt a Rybnik 20 pkt. Tego przypadkiem nazwac nie mozna...Ale oczywiscie kazdy moze miec swoje zdanie.
..tego nie mozna zrozumiec, jak sie tym nie zyje..

leo

Postautor: leo » 21 kwietnia 2007, 19:40

jesli chcesz wiedziec to nie grzeje lawy ale gram i to cale mecze, ale to nie jest istotne, moja dziewczyna gra w kadetkach i stad sie znam troche orientuje...i bylem na kilku meczykach 90 w tamty roku i jak kadetki sie prezentowaly...widzial ktos korone w tamtym roku...jak silny to byl zespol, a wtym poprostu 91 jest slaby rocznik nie ma tej sily jak 90, wystarczy spojrzec na kadre ta Goska z bialego ni i moze Marta, ta Aska z Olsztynka chyba i Olka od Was moze ino jeszcze kilka ale bardzo malo....i nie ma w kim wybierac, a w 90 ile jest......pozdrowionka i sie nie denerwujcie Fanki swojego zespolu

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 21 kwietnia 2007, 21:10

nie jestesmy fankami swojego zespolu, tylko chyba dziwne by bylo jakbysmy powiedzialy " tak jestesmy bardzo slabe, powinnismy dac sobie spokoj.." Ale moge sie z toba zgodzic wtym ze 90'r byl duzo lepszy od naszego, taka jest niestety prawda.

Gość

Postautor: Gość » 21 kwietnia 2007, 22:56

leo pisze:jesli chcesz wiedziec to nie grzeje lawy ale gram i to cale mecze, ale to nie jest istotne, moja dziewczyna gra w kadetkach i stad sie znam troche orientuje...i bylem na kilku meczykach 90 w tamty roku i jak kadetki sie prezentowaly...widzial ktos korone w tamtym roku...jak silny to byl zespol, a wtym poprostu 91 jest slaby rocznik nie ma tej sily jak 90, wystarczy spojrzec na kadre ta Goska z bialego ni i moze Marta, ta Aska z Olsztynka chyba i Olka od Was moze ino jeszcze kilka ale bardzo malo....i nie ma w kim wybierac, a w 90 ile jest......pozdrowionka i sie nie denerwujcie Fanki swojego zespolu

Ciekawe ile meczów kadetek obejrzałeś, że się tak wymądrzasz. Byłem na finałach w zeszłym roku jakoś nie zauważyłem nadmiaru kandydatek do kadry, więc może daj sobie luz.

Gość

Postautor: Gość » 21 kwietnia 2007, 23:07

Może jego dziewczyna nie jest w kadrze, to chłopakowi przykro. A swoją drogą już kilka lat gra w 1 lidze, dziewczynę ma kadetkę, to jakieś cudowne dziecko

player_13

Postautor: player_13 » 22 kwietnia 2007, 09:22

moim skromnym zdaniem niemozliwe nieistnieje... wiec MuKS wcale nie ma zapewnionego mistrza. kto wie jak sie to dalej potoczy;-)0

wwll

tylko huragan

Postautor: wwll » 03 maja 2007, 15:50

w elbagu gra tam tylko OLA a jedna zawodniczka meczu nie wygra :) Tylko Huragan wolomin to dobry zespol gra tam caly rocznik 92 a i jedna z 91 i MUKS 20 pkt na turniju obgrly :) taa laski

DoNaLd TuSk

Postautor: DoNaLd TuSk » 03 maja 2007, 18:50

wwll pisze:w elbagu gra tam tylko OLA a jedna zawodniczka meczu nie wygra :) Tylko Huragan wolomin to dobry zespol gra tam caly rocznik 92 a i jedna z 91 i MUKS 20 pkt na turniju obgrly :) taa laski

W życiu większej bzdury nie słyszałem,Elbląg ma podstawowy skład do grania w kadetkach.Nie bede Ci wymieniał i opisywał lasek ale zapewniam Cię że tam nie gra jedna zawodniczka :shock: :?

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 11 maja 2007, 10:42

4 miejsce... bylo blisko... trudno, wynik nie jest zly :) Dzieki wszystkim, ktorzy w nas wierzyli i tym, ktorzy nie wierzyli, bo dali nam mocna motywacje, by cos udowodnic. Niedosyt pozostaje, ale coz wygral lepszy a my jestemy zadowolone z wyniku. Gratulacje na MUKSu- w pelni zasluzone zwycieztwo. Do zobaczenia w przyszlym sezonie:):):)

MLKS :)

Postautor: MLKS :) » 11 maja 2007, 16:15

graruluje 4 miejsca ;)

......

Postautor: ...... » 11 maja 2007, 19:36

czwarte miejsce chyba najbardziej boli.. no ale cóż wisła była lepsza :wink:

Awatar użytkownika
niesmiertelna
Nowy na forum

Postautor: niesmiertelna » 11 maja 2007, 20:05

fakt..

koszykara
Nowy na forum

Postautor: koszykara » 12 maja 2007, 12:58

malo kto w nas wierzyl a jednk bylysmy w finalowej 4 moze i bysmy mily medal albo nasz zla gra z wisla byla powodem totalnego zmeczenia i brakiem sil podstawowej piatki;(;( mam nadzije ze doczekamy sie rewanzu z wiselka krakow 8)
:D

player_13

Postautor: player_13 » 12 maja 2007, 15:56

Gratulacje dla lasek z MLKS-u pokazaly na co je stac nawet bez podstawowej zawodniczki ;-) pZdr :)

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”