Finał MP kadetek Głuchołazy 5-10 maj 2007

Newsy dotyczące rozgrywek młodzieżowych

Moderator: Moderatorzy

kibic koszykówki

Postautor: kibic koszykówki » 11 maja 2007, 17:41

Bardzo prosze czy ktos mi może podac w jakich składach grały druzyny w Głuchołazach /mogą być 1 piątki dzieki

Gość

Postautor: Gość » 11 maja 2007, 18:13

MUKS Poznań:
Małgorzata Ciastowska(91)
Ramona Casimiro(92)
Magdalena Idziorek(92)
Dorota Mistygacz(92)
Anna Tanasiejczuk(92)
Marta Mistygacz(91)
Iwona Szarzyńska(91)
Maja Piechota(91)
Natalia Hyrnik(91)
Katarzyna Bednarczyk(91)
Karolina Wojcieszak(91)-kpt.
Justyna Tomczak(91)
TRENER: Wojciech Krajewski
KIEROWNIK: Tomasz Szymańczyk

Awatar użytkownika
Wiktor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Wiktor » 11 maja 2007, 18:19

kibic koszykówki pisze:Bardzo prosze czy ktos mi może podac w jakich składach grały druzyny w Głuchołazach /mogą być 1 piątki dzieki

Wszystkie informacje znajdziesz na stronach :
- http://www.pzkosz.pl/
- http://www.glucholazy.pl/
Trzeba poszukać dobrze!!! Pozdrawiam!!! 8)

Gość

Postautor: Gość » 11 maja 2007, 18:59

"I z tego co wiem na gimnazjadzie MUKS w finale grał trochę innym składem niż na MP..."

To na MP jakie inne dziewczyny grały? I czy dużo to zmieniło?

Gość

Postautor: Gość » 11 maja 2007, 19:25

kibic koszykówki pisze:Bardzo prosze czy ktos mi może podac w jakich składach grały druzyny w Głuchołazach /mogą być 1 piątki dzieki

HURAGAN WOŁOMIN:
Paulina Czechowska ('92)
Monika Banasik ('92)
Aleksandra Borkowska ('92)
Monika Bieniek ('92)
Angelika Szulich ('92)
Aneta Błońska ('92)
Joanna Hołubicka ('92)
Martyna Jankowska ('92)
Justyna Sobota ('92)
Justyna Owczarek ('92)
Wioleta Gmurczyk ('92) - kpt.
Ewelina Pękul ('91)
trener: Piotr Dąbrowski
asystent trenera: Rafał Konowski

Awatar użytkownika
Kaśka#4
Żak

Postautor: Kaśka#4 » 11 maja 2007, 21:33

TS WISŁA KRAKÓW

#4 Szewczyk Katarzyna
#5 Giza Izabela
#6 Strojny Marlena
#7 Kąsek Klaudia
#8 Opiatowska Monika
#9 Kryjomska Magdalena
#10 Rumian Maria
#11 Zygmunt Justyna
#12 Kucharczyk Adrianna
#13 Wójtowicz Laura
#14 Knopek Justyna
#15 Machaj Joanna

Trener: Marek Grzelak
mistrz, mistrz nasz TS!

Awatar użytkownika
Wiktor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Wiktor » 11 maja 2007, 21:36

kibic koszykówki pisze:Bardzo proszę czy ktoś mi może podać w jakich składach grały drużyny w Głuchołazach /mogą być 1 piątki dzięki

MLKS RZESZÓW:
* Gabriela Konkol #5
* Maja Dzik #6
* Anna Gibała #17
* Katarzyna Ludwin #8
* Sandra Górecka kpt. #9
* Anna Grodzicka #10
* Paulina Wierzchałek #11
* Patrycja Kokoszka #12
* Joanna Waszkowska #13
* Katarzyna Pałka #14
* Paulina Kuras #15
* Dagmara Ludwinia #18
* Trener: Krzysztof Herbacińśki
* Asystenci: Krystyna Kuczma, Bartosz Herbacińśki

Gość

Postautor: Gość » 11 maja 2007, 22:49

Wiktor pisze:
obserwatorka pisze:Z tego co słyszałam to kontuzje doznała po przegranej wyraznie z Wisła chyba 18 pkt /w meczu drugim czyli z MUKSEM który i tak by przegrał MLKS tak więc to nie sa argumenty / ponieważ w walce o medale i tak by sie nie liczył zresztą jeszcze raz powtórze co napisałam wczesniej tylko to że lks był tak załamany po porazkach spowodowało wygrana fajnego ale bardzo przecietnego zespołu. zreszta co to za zespól w którym gra tylko 7 dziewczyn .A porównywanie go do muyKSU i Idziorki to jakies nieporozumieniem .pozdrawiam Waldemarku 8)

Co to znaczy "...i tak by przegrał MLKS..." skąd wiesz?? Przypomnę że MLKS wygrał pierwszą kwartę w meczu z MUKS-em!!! A wspomniana najlepsza strzelczyni MLKS-u doznała kontuzji na początku drugiej kwarty!!!
I śmiało mogę ją porównywać do M. Idziorek!!! Obie stoją na równym poziomie!!! Pozdrawiam!!! 8)

Twój argument w wygranej pierwszej kwarcie niedługo stanie się przysłowiowy na tym forum, zdaje się, że Twój obiektywizm i wiedza o koszykówce w skali 0-5, to -1. Nie widziałeś MUKS żywo, a porównujesz dwie zawodniczki, naprawdę to co piszesz utwierdza wszystkich w tym, że na koszykówce to Ty się nie znasz. Jeszcze jedno, królem strzelców turnieju zoastała Ola Majewska, a Elbląg przegrał wyraźnie z Wisłą, koszykówka nie polega tylko na rzucaniu jak największej ilości koszy, trzeba ich po prostu rzucić więcej niż przeciwnik

Gość

Postautor: Gość » 11 maja 2007, 22:54

Anonymous pisze:
Wiktor pisze:
obserwatorka pisze:Z tego co słyszałam to kontuzje doznała po przegranej wyraznie z Wisła chyba 18 pkt /w meczu drugim czyli z MUKSEM który i tak by przegrał MLKS tak więc to nie sa argumenty / ponieważ w walce o medale i tak by sie nie liczył zresztą jeszcze raz powtórze co napisałam wczesniej tylko to że lks był tak załamany po porazkach spowodowało wygrana fajnego ale bardzo przecietnego zespołu. zreszta co to za zespól w którym gra tylko 7 dziewczyn .A porównywanie go do muyKSU i Idziorki to jakies nieporozumieniem .pozdrawiam Waldemarku 8)

Co to znaczy "...i tak by przegrał MLKS..." skąd wiesz?? Przypomnę że MLKS wygrał pierwszą kwartę w meczu z MUKS-em!!! A wspomniana najlepsza strzelczyni MLKS-u doznała kontuzji na początku drugiej kwarty!!!
I śmiało mogę ją porównywać do M. Idziorek!!! Obie stoją na równym poziomie!!! Pozdrawiam!!! 8)

Twój argument w wygranej pierwszej kwarcie niedługo stanie się przysłowiowy na tym forum, zdaje się, że Twój obiektywizm i wiedza o koszykówce w skali 0-5, to -1. Nie widziałeś MUKS żywo, a porównujesz dwie zawodniczki, naprawdę to co piszesz utwierdza wszystkich w tym, że na koszykówce to Ty się nie znasz. Jeszcze jedno, królem strzelców turnieju zoastała Ola Majewska, a Elbląg przegrał wyraźnie z Wisłą, koszykówka nie polega tylko na rzucaniu jak największej ilości koszy, trzeba ich po prostu rzucić więcej niż przeciwnik

Buahahahahahahaha!!! Widzę, że znalazł się mądry!!! Buahahahahahahahahhaha!!! Może i nie znam dobrze koszykówki, ale jestem oddany MLKS-owi!!! Jesteś żałosny!!! Buahahahahahahaha!!!

Gość

Postautor: Gość » 11 maja 2007, 22:56

Co prawda to prawda!!! Może gdyby nie kontuzja zawodniczki MLKS-u wydarzenia by się inaczej potoczyły!!! Wiktor ma rację, bo jednak MLKS wygrał I-wszą kwartę!!!

Awatar użytkownika
Wiktor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Wiktor » 11 maja 2007, 23:00

Anonymous pisze:
Anonymous pisze:
Wiktor pisze:

Buahahahahahahaha!!! Widzę, że znalazł się mądry!!! Buahahahahahahahahhaha!!! Może i nie znam dobrze koszykówki, ale jestem oddany MLKS-owi!!! Jesteś żałosny!!! Buahahahahahahaha!!!

Widzę, że już doszło do tego, że ktoś aby mnie ośmieszyć pisze za mnie!!!
Tak jestem oddany MLKS-owi, ale na koszykówce też się znam!!! Owszem nie widziałem meczu na żywo, ale prawda jest taka, że MLKS wygrał pierwszą kwartę!!! Pozdrawiam!!! 8)

Gość

Postautor: Gość » 11 maja 2007, 23:02

To jest forum koszykówki, a nie forum oddanych MLKS, jak brakujeargumentów to się pisze"Jesteś żałosny!!! Buahahahahahahaha!!!'. Człowieku trochę godności, bo Ty chyba jesteś ztych, co gotowi są powiedzieć, że " białe jest czarne", byle było tak jak myślą, podyskutujmy ,ale jeżeli jedynym Twoim argumentem jest " Buahahahahahahaha!!! ", to faktycznie jestem od Ciebie mądrzejszy.

Awatar użytkownika
Wiktor
Amator
Kontaktowanie:

Postautor: Wiktor » 11 maja 2007, 23:04

Anonymous pisze:To jest forum koszykówki, a nie forum oddanych MLKS, jak brakujeargumentów to się pisze"Jesteś żałosny!!! Buahahahahahahaha!!!'. Człowieku trochę godności, bo Ty chyba jesteś ztych, co gotowi są powiedzieć, że " białe jest czarne", byle było tak jak myślą, podyskutujmy ,ale jeżeli jedynym Twoim argumentem jest " Buahahahahahahaha!!! ", to faktycznie jestem od Ciebie mądrzejszy.

Przeczytaj sobie mój ostatni post!!! Nie wiem kto to, ale chyba mam wrogów na tym forum!!! Pozdrawiam!!! 8)

Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”