misiek_pabianice pisze:a Ty Ziuta prznieś się na Anfield Road
Już lecę
Moderator: Moderatorzy
ziutek_pabianice pisze:Belfer pisze:PTC - Duma Miasta Pabianic, zaorać boisko przy Roweckiego i bułki tartej zasiać!!!
Derby dla PTC 1906!!!
PTC -Duma, zaorać boisko Włókniarza... a zobacz na swój podpis Belfrze
Wrzucałeś na FANATYKA89 "spierdalaj na stadion Widzewa", to on teraz powinien odpowiedzieć Ci "wyp********" na stadion PTC"
Belfer pisze:ziutek_pabianice pisze:Belfer pisze:PTC - Duma Miasta Pabianic, zaorać boisko przy Roweckiego i bułki tartej zasiać!!!
Derby dla PTC 1906!!!
PTC -Duma, zaorać boisko Włókniarza... a zobacz na swój podpis Belfrze
Wrzucałeś na FANATYKA89 "spierdalaj na stadion Widzewa", to on teraz powinien odpowiedzieć Ci "wyp********" na stadion PTC"
Synku, zawsze byłem, jestem i będę kibicem koszykarek Włókniarza (28 lat mieszkałem jakieś 400 metrów od hali), ale w piłce kibicuję PTC, co w najmniejszym stopniu nie może wpływać na kibicowanie bowiem PTC nie ma drużyny koszykarskiej.
Zobacz jaki jest tytuł tego działu (wydaje mi się że piłka nożna).
Najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem tekstu, a potem zabieraj głos i pouczaj dorosłych.
Co do Widzewa to czyżby nie było takiej drużyny w I lidze? I co wtedy, po której stronie usiądziecie. Był już taki jeden, który prowadził ożywioną dyskusję jakim to jest kibicem, jak My powinniśmy kibicować itd. niejaki Trenejro. Taki wielki kibic Włókniarza, o przepraszam Polfy i co z tego mu przyszło...
jak kibice ja nie mogłem być...El Guaje pisze:Pabianice - Konstantynów 3:5 (1:3)
EH....5 LIGA JAK NIC...ziutek_pabianice pisze:Włókniarz - Górnik Łęczyca 1:8
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości