Klub Kibica
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Niestety od 13.30 do 15 mam zajecia i jak zawsze ciekawa podroz autobusem mnie ominie.
Dajcie z 3 przyspiewki, zeby glupio nie bylo.
Dajcie z 3 przyspiewki, zeby glupio nie bylo.

CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
kasiunia89
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Klub Kibica
Ja jestem chetna do pomocy w dopingowaniu dziewczyn 
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
cesare pisze:coś tu cicho .. nie mówcie że nic nowego po 6 lipca się nie działo w gronie KK ..
jak można niech ktoś będący na bieżąco z działaniem KK napisze jakieś nowości ..
pozdro
Nowosci masz opisane w dziale:
http://kosz.webd.pl/kkforum/viewtopic.php?t=7022
Dzisiaj mecz WISLA - AZS w TVP SPORT na zywo o 18.30 (prawdopodobnie PuB Warka ma ten kanal wiec wszystkich zapraszam)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Krotka relacja wczorajszego meczu
Ze wzgledu na to iz nie moglismy byc z nasza druzyna w Krakowie wiec
spotkalismy sie o 18.30 w Pub-ie Warka w grupie kolo 30 osobowej w klubowych barwach
Atmosfera byla bardzo fajna... momentami przypominajaca hale sportowa
Mimo iz przed tv jechalismy rowno z dopingiem
Poczatek meczu 10:0 dla AZS... z radosci zbilem pukal
i odrazu zapytalem sie barmana "ile place"
Mecz niestety nie skonczyl sie dla nas po mysli ale kazdy mogl byc dumny chociaz z 1-szej kwarty w ktorej pokazalismy jakim silnym mozemy byc zespolem w lidze.
Po meczu gdy wiekszosc osob wyszla... Zostalismy z Bartim i rozmawialismy z naszym malym sponsorem
na tematy sportowe ale nie tylko (ta druga rozmowa byla znacznie dluzsza i ciekawsza, dajaca wiele do myslenia)
Ostra wymiana pogladow na szczescie sie dobrze skonczyla
chyba z 2 razy wychodzilem z Warki
(Ze sportowych to m.in. 640zl zostalo przeznaczonych wielka kartoniade ktora napewno wykorzystamy na meczu z Lotosem). Nastepnie zalozylem sie z naszym sponsorem (wtajemniczeni wiedza o co chodzi). W zakladzie tym napewno zwyciezca jest KK i caly AZS
Gdyz przegrana osoba bedzie musiala kupic 1000 bialo-niebieskich balonow :lol:
na rzecz Klubu Kibica ktory przyczyni sie do tego, zeby widowisko sportowe bylo barwniejsze
(czyli 2000 balonikow napewno mamy na sezon, 1000 wczesniej zakupionych i 1000 z zakladu
)
Podsumowujac wieczor byl bardzo udany i mam nadzieje ze to jeden z ostatnich wyjazdow ktore opuscilismy
Ze wzgledu na to iz nie moglismy byc z nasza druzyna w Krakowie wiec
spotkalismy sie o 18.30 w Pub-ie Warka w grupie kolo 30 osobowej w klubowych barwach
Po meczu gdy wiekszosc osob wyszla... Zostalismy z Bartim i rozmawialismy z naszym malym sponsorem
Podsumowujac wieczor byl bardzo udany i mam nadzieje ze to jeden z ostatnich wyjazdow ktore opuscilismy
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
elen pisze:Cieszy mnie ze mimo braku wyjazdu potrafilismy sie spotkac tak gruba ekipa i razem ten mecz obejrzec
Heh sam sie nie spodziewalem ze wogule bedzie jakis doping przed ekranem tv <lol> Pelen spontan
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”