Finał MP Juniorek-organizator KKS Olsztyn
Moderator: Moderatorzy
- paździoch-osanka
- Kadet
- Kontaktowanie:
pozwolicie ze zajme sie porzadkowaniem tego tematu troszke pozniej gdyz jestem przed ustnym polskim i musze sie przygotowac.. jesli nie ja to ktos z moich wspolmodkow moglby sie tym zajac.. a jak nie oni to dopiero w srode popoludniu zrobie rugowanie
ajjj
________
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
bedziemy in touch
Gra miłosna jest z gier ruchowych stosunkowo najłatwiejsza.
-
gosc
O syndromie p. Pieczyraka słyszał kazdy-czy wyszkolił on kiedys jakas zawodniczke??
NIGDY.
Rzeczywiscie szkoda gadac, lepiej pogadajmy o Olsztynie-ciesze sie ze bede mógł ogladac takie widowisko-w tym roku u nas za rok gdzie indziej i o to chodzi to jest PROMOCJA koszykówki kobiet w srodowisku lokalnym
Pozdrawiam serdecznie
NIGDY.
Rzeczywiscie szkoda gadac, lepiej pogadajmy o Olsztynie-ciesze sie ze bede mógł ogladac takie widowisko-w tym roku u nas za rok gdzie indziej i o to chodzi to jest PROMOCJA koszykówki kobiet w srodowisku lokalnym
Pozdrawiam serdecznie
-
sawa_JGora
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Finał imprezy młodzieżowej jest świetnym wręcz kapitalnym sposobem na promocje koszykówki w regionie
Dlatego tak ważne jest żeby finały rok rocznie odbywały się gdzie indziej.
Ciekawie zapowiada się w tym roku finał. Niby medal złoty przyznany, a jednak czekamy chyba wszyscy ze zniecierpliwnienem jak się to rozwinie
Ciekawie zapowiada się w tym roku finał. Niby medal złoty przyznany, a jednak czekamy chyba wszyscy ze zniecierpliwnienem jak się to rozwinie
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
mati pisze:Ciekawie zapowiada się w tym roku finał. Niby medal złoty przyznany, a jednak czekamy chyba wszyscy ze zniecierpliwnienem jak się to rozwinie
Hehe nie wiedzialem ze nasze juniorki beda lepsze od juniorek starszych
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
kazdy juz wie ze bedzie dla Włókniarza Pabianice to miłemati pisze:Finał imprezy młodzieżowej jest świetnym wręcz kapitalnym sposobem na promocje koszykówki w regionie![]()
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
ql
Ja wiem tyle, ze o godz 10:20 to pewnie trwala 2 kwarta Pruszkow prowadzil z SKS 12 22:13 :> Pozdro
Nowy adres - http://www.unia.swarzedz.pl
-
KKS
Wróć do „Koszykówka młodzieżowa”