Fantasy WNBA - komentarze.
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
Fantasy WNBA - komentarze.
Temat do komentowania sukcesow, klesk, transferow itd. Ogolnie do spamowania, coby nie zasmiecac innych tematow. W tym poscie bede wklejał tez aktualne tabele obu grup
Grupa I
1 Greebo - Jedyna słuszna opcja. 136 pkt , 10 (2 C, 4 F, 4 G) śr: 13,60
2 diablewcielone:P 103 pkt, 8 (2 C, 3 F, 3 G) śr: 12,87
3 BlackJuRy 99 pkt, 8 (2 C, 3 F, 3 G) śr: 12,37
4 betti 122 pkt, 11 (2 C, 5 F, 4 G) śr: 11,09
5 sienot - Pabianickie Boginie Kosza 98 pkt, 9 (2 C, 3 F, 4 G) śr: 10,88
6 Osesek 84 pkt, 8 (2 C, 3 F, 3 G) śr: 10,50
7 P.Old - Płaszów Old 95 pkt, 10 (2 C, 3 F, 5 G) śr: 9,50
8 Fufurek 55 pkt, 7 (1 C, 2 F, 4 G) śr: 7,85
Grupa II
1 garnett-Storm 190 pkt, 11 (3 C, 4 F, 4 G) śr: 17,27
2 Ałgaja-Relax, take it easy 125 pkt , 9 (2 C, 3 F, 4 G) śr: 13,88
3 hellraiser- Brzydule 93 pkt, 7 (1 C, 2 F, 4 G) śr: 13,28
4 fearless- Team Herkciany 105 pkt, 8 (2 C, 4 F, 2 G) śr: 13,12
5 Bartolino-Szotynki 120 pkt, 10 (1 C, 5 F, 4 G) śr: 12,00
6 tadeo86-Ekipa bez Strachu 88 pkt, 8 (2 C, 3 F, 3 G) śr: 11,00
7 Ann- Ave Wiodące 95 pkt, 10 (4 C, 3 F, 3 G) śr: 9,50
8 Rosso-Nero-Mystics 62 pkt, 8 (1 C, 3 F, 4 G) śr: 7,75
Grupa I
1 Greebo - Jedyna słuszna opcja. 136 pkt , 10 (2 C, 4 F, 4 G) śr: 13,60
2 diablewcielone:P 103 pkt, 8 (2 C, 3 F, 3 G) śr: 12,87
3 BlackJuRy 99 pkt, 8 (2 C, 3 F, 3 G) śr: 12,37
4 betti 122 pkt, 11 (2 C, 5 F, 4 G) śr: 11,09
5 sienot - Pabianickie Boginie Kosza 98 pkt, 9 (2 C, 3 F, 4 G) śr: 10,88
6 Osesek 84 pkt, 8 (2 C, 3 F, 3 G) śr: 10,50
7 P.Old - Płaszów Old 95 pkt, 10 (2 C, 3 F, 5 G) śr: 9,50
8 Fufurek 55 pkt, 7 (1 C, 2 F, 4 G) śr: 7,85
Grupa II
1 garnett-Storm 190 pkt, 11 (3 C, 4 F, 4 G) śr: 17,27
2 Ałgaja-Relax, take it easy 125 pkt , 9 (2 C, 3 F, 4 G) śr: 13,88
3 hellraiser- Brzydule 93 pkt, 7 (1 C, 2 F, 4 G) śr: 13,28
4 fearless- Team Herkciany 105 pkt, 8 (2 C, 4 F, 2 G) śr: 13,12
5 Bartolino-Szotynki 120 pkt, 10 (1 C, 5 F, 4 G) śr: 12,00
6 tadeo86-Ekipa bez Strachu 88 pkt, 8 (2 C, 3 F, 3 G) śr: 11,00
7 Ann- Ave Wiodące 95 pkt, 10 (4 C, 3 F, 3 G) śr: 9,50
8 Rosso-Nero-Mystics 62 pkt, 8 (1 C, 3 F, 4 G) śr: 7,75
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:42 przez Greebo, łącznie zmieniany 2 razy.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
P.OLD pisze:o i jest gitara ...
co to jest z tą Dydek .. miała nie grać a tu gra .. a miałem ją brać w drafcie ...
ponoć ma super lekarza, który czyni cuda.
muszę się wybrać do niego z moim kręgoslupem
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous
lekarz nie lekarz...sprawa jest dość prosta, gdy dzwonił Koziorowicz i pytał o kadrę była kontuzjowana i miała długo nie grać, wyjechała do USA i dzięki temu cudownie ozdrowiała- nie wiadomo czy to z powodów klimatu, rąk które leczą, czy braku telefonów od Koziorowicz- fakt, że ozdrowiała, ale niech lepiej pan Krzysztof nie dzwoni, bo znów pewnie kontuzja powróci.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Jakas ty niemiła i zgryzliwa. A moze ona poprostu czuje sie mocno zwiazana z Sun? I mimo ogromnego bólu daje z siebie wszystko aby nie zawiesc zaufania kibicow?
To do Ałgaji było
To do Ałgaji było
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:Jakas ty niemiła i zgryzliwa. A moze ona poprostu czuje sie mocno zwiazana z Sun? I mimo ogromnego bólu daje z siebie wszystko aby nie zawiesc zaufania kibicow?
To do Ałgaji było
tiaaa, a świstak siedzi...
dobranoc;]
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!
Moze pytanie nie na miejscu ale nie wiedzialm gdzie umiescic...Otoz mam takie pytanie odnosnie Typerow WNBA...Jak to jest w koncu z tymi gospodarzami i goscmi bo Bartolino podaje np. w roli gospodarza Chicago a na WNBA jest Los Angeles i sam nie wiem jak typowac bo rola gospodarza jest bardzo dla mnie istotna...Z gory dzieki za odp.
A co do fantasy po pierwszych meczach jestem zadowolony z postawy swoich zawodniczek, szczegolnie jestem rad z wystepu I. Castro Marques, jeszcze tylko dobry mecz rookie M. Fernandez i bede kompletnie usatysfakcjonowany
A co do fantasy po pierwszych meczach jestem zadowolony z postawy swoich zawodniczek, szczegolnie jestem rad z wystepu I. Castro Marques, jeszcze tylko dobry mecz rookie M. Fernandez i bede kompletnie usatysfakcjonowany
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
tadeo86 pisze:Moze pytanie nie na miejscu ale nie wiedzialm gdzie umiescic...Otoz mam takie pytanie odnosnie Typerow WNBA...Jak to jest w koncu z tymi gospodarzami i goscmi bo Bartolino podaje np. w roli gospodarza Chicago a na WNBA jest Los Angeles i sam nie wiem jak typowac bo rola gospodarza jest bardzo dla mnie istotna...Z gory dzieki za odp.
Bartek podaje gospodarza na 1 miejscu. W Stanach jest na odwrot, zawsze goscie sa na 1-szym.
Greebo pisze:Jakas ty niemiła i zgryzliwa. A moze ona poprostu czuje sie mocno zwiazana z Sun? I mimo ogromnego bólu daje z siebie wszystko aby nie zawiesc zaufania kibicow?
To do Ałgaji było
Na pewno jestem milsza i mnie zgryźliwa niż Ty.
Zapewne...skoro jest taka sentymentalna to szkoda, że czuje się bardziej związana z Sun niż z Polską. Zresztą mogła o tym powiedzieć, że mimo kontuzji, bólu, cierpienia, będzie grać, walczyć, rzucać, blokować...a nie musiała głupot opowiadać.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."
Ten symbol @ znaczy "w", czyli np.Washington @ New York . W wolnym tłumaczeniu Washington gra w NY.
Zdarza sie czasami, że podają też w taki sposób:Chicago vs Phoenix. I wtedy gospodarzem jest Chicago.
Troszkę namieszałam, ale myślę, że wszyscy zrozumieli.
Zdarza sie czasami, że podają też w taki sposób:Chicago vs Phoenix. I wtedy gospodarzem jest Chicago.
Troszkę namieszałam, ale myślę, że wszyscy zrozumieli.
Debiutantka Roku!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
"Rozpędź się a ściana sama Cię znajdzie" - Tomasz M.
Ave Becky!!!
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
kazdy to moze tak powiedzieć...P.OLD pisze:o i jest gitara ...
co to jest z tą Dydek .. miała nie grać a tu gra .. a miałem ją brać w drafcie ...
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”