Zespół kadecko - juniorski (sezon 2006-2007)

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Iza
Młodzik

Postautor: Iza » 21 maja 2007, 18:16

Szymon po 1 to wyciąłeś to ze zdania...pokory mówiłam żebyś nie afiszował się z tym że jakim to Ty kibicem nie jesteś...rozumiem..20 lat to rzeczywiście dużo...ale nie nazywaj innych lamusami dlatego że nie kibicują jak Ty na meczach a po 2 ...no tak...skoro na mecze juniorek nie chodzisz to taśmy video zostają...mówisz że wspierasz wszystkimi siłami drużyne, a na juniorki nie pójdziesz...tylko komentujesz kto gwiazda,i kto nosa zadziera

A od studzenia dziewczyn to jest trener a nie Ty. One same najlepiej wiedzą że finały to nie jest spacerek tylko ciężka praca
....::::Baby can you listen to me::::....
....:::No metter who you like, love is more important::::....

Uzi

Postautor: Uzi » 21 maja 2007, 20:43

Byłem akurat na meczu z Korona i z Gorzowem. Moim skromnym zdaniem z Korona zawalil troche trener robiac za pozno zmiane albo chociaz powinien rozrysowac na czasie zeby dziewczyny wyprowadzaly pilke tak jak w meczu z Gorzowem :!: Moze to by pomoglo moze nie, ale do przerwy bylo z tym kiepsko i duzo latwych punktow Korony :( Dziewczyny jeszcze powalczyly, ale chyba braklo juz sily. Nie zmienia to faktu ze mogly wygrac, Korona nie grala rewelacji :!: W meczu z Korona zero trafienia za 3pkt. :( moze na trzy proby :shock: ( malo prob jak na umiejetnosci ) :!:
Z Gorzowem mecz byl super oprocz zachowania jedej zawodniczki... i taktyki na koniec meczu :!: 2 min. przed koncem MTK prowadzilo 4 pkt. i do konca rzucalo chyba 4 razy za 3 pkt. ( niecelnie ) , ale Gorzow tez nic nie trafial ( dobra obrona ). Znowu moim skromnym zdaniem pilka powina trafic albo do Anity, ktora grala bardzo dobry mecz w ataku ( nie mowiac o kryciu centra przeciwniczek przez 35 min kiedy to nasz centerka poszla sobie do szatni :shock: :shock: :shock: ) albo do Eweliny ( jak zawsze "cos" trafiala :wink: ) i spokojnie rzucic ten szosty punkt przewagi a pozniej 8pkt i grac w polfinale :!: Moze z boku to sie latwo mowi ja wiem, ale ja bym tak zrobil. A jak juz koniecznie mialo byc za 3 pkt. to powinna rzucac Kaska, ktorej na rozgrzewce trojki "czasami" wpadaly, a na meczu rzucila raz i trafila :)
Podsumowujac medal byl bardzo realny i spokojnie srebrny. Nie widzialem tylko Olsztyna i Pruszkowa , a co do Poznania to w "pelnym" skladzie mozna by bylo powalczyc nawet o zloto. :D
Wtedy kazdy by byl szczesliwy. Dziewczyny z medalu i nie watpie ,ze paru kibicow , ktorzy by przyjechali :wink: no nie mowiac o mnie :D
Pozdrowienia.

Gość

Postautor: Gość » 22 maja 2007, 09:23

Trener pozwolił sobie wejść na głowe na treningach i nie ma autorytetu -odrazu jest tego efekt że zawodniczka się stawia trenerowi ona czy inne robią z zająca -jelenia i są efekty.

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 22 maja 2007, 15:03

moze i pozwolił sobie wejsc na głowe,ale miejmy nadzieje ze jednak sie to zmieni;)...NAtomiast był z nami trener Raczynski który na takie rózne''teksty''sobie nie pozwoli i bardzo dobrze;) :)

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 22 maja 2007, 15:21

Ola#4 pisze:moze i pozwolił sobie wejsc na głowe,ale miejmy nadzieje ze jednak sie to zmieni;)...NAtomiast był z nami trener Raczynski który na takie rózne''teksty''sobie nie pozwoli i bardzo dobrze;) :)
Raku mam propozycje z Torunia... :?
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Gość

Postautor: Gość » 22 maja 2007, 16:02

Ola#4 pisze:moze i pozwolił sobie wejsc na głowe,ale miejmy nadzieje ze jednak sie to zmieni;)...NAtomiast był z nami trener Raczynski który na takie rózne''teksty''sobie nie pozwoli i bardzo dobrze;) :)

Ale wyniku nie zrobił ani w tym roku ani w zeszłym pomimo super składu,widać jednak mu czegoś brakuje jako trenerowi.

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 22 maja 2007, 16:09

Gosciu wpisujesz p... jak nic nei osiognol 2 x dziewczyny dtarly do finalow, cwaniaczku Ty zostan trenerem i doprowadz dziewczyny do mistrzostwa jak jestes taki mądry:/ kurde jak widze takie wpisy to mi sie smiac chce koleszko :evil:

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 22 maja 2007, 16:17

Widze,ze gadasz głupoty a tak naprawde nic nie wiesz...w tym sezonie nie trenowałysmy w ogóle z trenerem Raczynskim!!...A w zeszłym roku grajac jedna szóstka rocznika 90 plus młodsze dziewczyny doszłysmy az do Finałów gdzie zajęłysmy 5 miejsce!! gdzie wszyscy twierdzili ze tym składem nawet do cwiercfinałów nie dojdziemy,wiec nie wypowiadaj sie na ten temat bo patrzycie na wszystko z boku i gadacie jakies farmazony!!Z całym szacunkiem,ale nic nie wiesz na ten temat!!

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 maja 2007, 17:16

Gratulacje nalęzą sie to fakt, ale i słowa krytki.

Dziewczyny zrozimcie że nie jesteśmy tylko od tego żebhy was wychwalać, ale zeby po przez krytyke jakoś zdopingować :? podejrzewam.

A wam co złego nie powiedzieć to już są dymy z waszej strony. Jasne że fajnie finały, aspiracje na medal...i za to gratulacje i cieszymy się z tego.

Czasem trzeba przyjąć krytykę, niestety tak juz jest.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

Awatar użytkownika
Ola#5
Żak

Postautor: Ola#5 » 22 maja 2007, 17:33

Nikt nie mówi,ze musicie nam mówic ze super gramy itd...ja z Szymonem sie nie zgodze całym szacunkiem bo jest starszy,ale sie nie zgadzam,a mam takie prawo...i skonczmy juz ten temat...
Ostatnio zmieniony 22 maja 2007, 17:38 przez Ola#5, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Gwynbleidd
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: Gwynbleidd » 22 maja 2007, 17:38

Mając pewne spostrzeżenia po tym i tamtym sezonie hmmm....moze nie wszystkie dziewczyny ale częsc na pewno z ta krytyką :?

w pewien sposób przemilczę to wszystko tzn. występ na MP, moje poglady moga sie nie spodobać i bedzie znowu wojna.
Z Wyrazami Szczerej Niewdzięcznosci,Za To Ze Byłem Z Wami. A Teraz Jesteście Przeciwko MNIE!!!Obrazek

FANATYK89
Żak

Postautor: FANATYK89 » 22 maja 2007, 19:36

ehh niektorzy zawsze maja takie poglady jak Szymon i inni, nie Michał?

Za co Ty chcesz je krytykowac? Za to ze doszly do finalow i graly tam na max? Pogadaj z dziewczynami najpierw one tam byly one graly, wylaly pot na parkiecie, a Ty siedziales tutaj , uslyszales cos od kogos i teraz tu krytykujesz... Ja zrozumialbym slowa krytyki tlyko wtedy gdybys tam byl i wszyskto widzial...
Krytykujecie trenera Zająca, fakt moze nei jest to trener 1 kalsa ale bylem na kliku trenignach i on nie oszczedza dziewczyn na treningach.. a tak po za tym chyba nie musiał ich specjalnie motywowac na finaly:/
Jak bys sie czul gdybys dla z siebie wszystko , przyjechal do pabianic i twoi kibice, ktorzy siedzieli w domu zaczeli by Ci jeczec nad nosem ze nei ma medalu to musi byc krytyka? i jescze robia to na forum zamiast spytac najpierw dziewczyn co sie stalo ze jest 6 a nie 1 czy 3 miejsce, pomysl Ty i wszyscy inni co pisza farmazony

Kumpel

Postautor: Kumpel » 23 maja 2007, 08:59

wszyscy jedziecie po 8 ktora popelnila blad zacznijmy od tego ze niwe bylo tak jak wszyscy myslici.znam ja 5 lat jest dobra koszykarka tylko jest slaba psychicznie a jak trener Raczyński mówi do niej ,,wypieprzaj" no to cos tu jest nie tak.z tego co mi wiadomo prosila ona o zmiane w pierwszej kwarcie ale zaden z trenerów nie raczyl jej zmienic mimo ze mamy kilka wysokich zawodniczek np. mogla wejsc basia na troche przypomiam ze ta dziewczyna poprzednie dwa mecze grala prawie cale 40 minut ale wy tylko widzicie zle strony jak zwykle...a kolezanki z druzyny ...hm....swietnie sie zachowały.Nasze koszykarki mialyby 5 miejsce ale widocznie im az tak bardzo nie zalezalo bo z tego co wiem bylo glosowanie czy ma ona grac w meczu z pruszkowem....widocznie byly dosc pewne siebie ze poradza sobie bez nie...pomylily sie....

Gość

Postautor: Gość » 23 maja 2007, 09:33

Kumpel pisze:wszyscy jedziecie po 8 ktora popelnila blad zacznijmy od tego ze niwe bylo tak jak wszyscy myslici.znam ja 5 lat jest dobra koszykarka tylko jest slaba psychicznie a jak trener Raczyński mówi do niej ,,wypieprzaj" no to cos tu jest nie tak.z tego co mi wiadomo prosila ona o zmiane w pierwszej kwarcie ale zaden z trenerów nie raczyl jej zmienic mimo ze mamy kilka wysokich zawodniczek np. mogla wejsc basia na troche przypomiam ze ta dziewczyna poprzednie dwa mecze grala prawie cale 40 minut ale wy tylko widzicie zle strony jak zwykle...a kolezanki z druzyny ...hm....swietnie sie zachowały.Nasze koszykarki mialyby 5 miejsce ale widocznie im az tak bardzo nie zalezalo bo z tego co wiem bylo glosowanie czy ma ona grac w meczu z pruszkowem....widocznie byly dosc pewne siebie ze poradza sobie bez nie...pomylily sie....

KUMPEL masz racje ale nie do końca źle się stało że Raku tak powiedział .Raczek był przezwyczajony że chodzą jak zegarki jest cisza na treningu tu nie wytrzymał .
Ale wina jest ZAjąca on je wszystkie tak nauczył i nie ma autorytetu wiedzą że jemu można różne rzeczy powiedzieć, wyśmiać itp.Nie traktuje ich równo inna zawodniczka wciąż jemu powtarza że czegoś nie potrafi, gra i jemu to nie przeszkadza że inne dziewczyny stoją na leprzej pozycj a ona sama coś próbuje zrobić, czemu nie wpóścił Basi oraz innych które wcześniej grały i zdobywały pkt?
A co do drużyny tam nie ma drużyny jest chora zaznaczam chora konkurencja .

Uzi

Postautor: Uzi » 23 maja 2007, 11:27

Kumpel myslisz ze powinny chciec zeby grala w meczu o 5 miejsce :?: Nigdy w zyciu :!: Nie chciala grac o medale to o 5 by chciala :?: Jak ktos wychodzi do szatni w meczu decydujacym o awansie to o czym MY tu w ogole piszemy :lol: I znowu trener zrobil glosowanie :lol: :lol: to on chyba jest od podejmowania decyzji i za to go rozliczaja a nie zawodniczki, ktore rozlicza sie z gry na boisku :wink: a 5 min. pierwszej kwarty trener raczej do niej tak nie powiedzial chyba, ze nie uslyszalem :roll: A jak wrocila w przerwie usmiechnieta i zadowolona ze swojego zachowania ( jaka to jest super ) to nic dziwnego, ze trenerowi R. puscily nerwy i powiedzial "zjezdzaj gowniaro". Tak ja to slyszalem i widzialem i takie jest moje zdanie.
A co do zmeczenia to ciekawe ile reszta pierwszej piatki grala w dwoch poprzednich meczach :?: :wink: no moze Olka troche posiedziala.
Co do atmosfery to nie wiem jak jest wiec sie nie wypowiem :(

Wróć do „Archiwum”