Moderatorzy: rzymi, Ałgaja, przemoe
sienot pisze:co jest z Ayą Traore bo nie wiem gdzie gra...
moze i lepiej moze wróci jak cos do Pabianicann pisze:sienot pisze:co jest z Ayą Traore bo nie wiem gdzie gra...
byla na campie, ale pewnie nie zrobila dużego wrażenia, dlatego póki co WNBA nie dla niej.
sienot pisze:moze i lepiej moze wróci jak cos do Pabianicann pisze:sienot pisze:co jest z Ayą Traore bo nie wiem gdzie gra...
byla na campie, ale pewnie nie zrobila dużego wrażenia, dlatego póki co WNBA nie dla niej.
chodzi mi droga Aniu o to, że nikt jej nie zobaczy i nie wykupiann pisze:sienot pisze:moze i lepiej moze wróci jak cos do Pabianicann pisze:sienot pisze:co jest z Ayą Traore bo nie wiem gdzie gra...
termin sezonu wnba nie pokrywa się z ligą polską, więc to nie ma żadnego znaczenia
sienot pisze:chodzi mi droga Aniu o to, że nikt jej nie zobaczy i nie wykupiann pisze:sienot pisze:moze i lepiej moze wróci jak cos do Pabianicann pisze:sienot pisze:co jest z Ayą Traore bo nie wiem gdzie gra...
termin sezonu wnba nie pokrywa się z ligą polską, więc to nie ma żadnego znaczenia
wole Dawidkuann pisze:sienot pisze:chodzi mi droga Aniu o to, że nikt jej nie zobaczy i nie wykupiann pisze:sienot pisze:moze i lepiej moze wróci jak cos do Pabianicann pisze:sienot pisze:co jest z Ayą Traore bo nie wiem gdzie gra...
rozumiem drogi sienocie
sienot pisze:wole Dawidkuann pisze:sienot pisze:chodzi mi droga Aniu o to, że nikt jej nie zobaczy i nie wykupiann pisze:sienot pisze:moze i lepiej moze wróci jak cos do Pabianicann pisze:sienot pisze:co jest z Ayą Traore bo nie wiem gdzie gra...
rozumiem drogi sienocie

osesek pisze:I co się od razu rzuca w oczy to rotacja składem - w zezłym sezonie tak nie było - wiec brawa dla trenera!!
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości