Mistrzostwa Polski Kibiców klubów PLKK
Moderatorzy: rzymi, Lisu, Marco
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Lisu pisze:No właśnie, czy nie lepiej zorganizować ten turniej pod koniec sierpnia. We wrześniu nie którzy mają sesje poprawkową
Zgadzam się z tą propozycją. Dla tych co jeszcze są w szkole średniej też ten termin bardziej pasuje
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
No można mówie, że wszystko można przedyskutować, ale za chwile będą głosy, że ktoś tam akurat jest na wakacjach
Musze tylko sprawdzić kiedy dokladnie są AMP.
Jak dla mnie może to być końcówka sierpnia, będzie nawet łatwiej z salą
Jak dla mnie może to być końcówka sierpnia, będzie nawet łatwiej z salą
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
-
Longerinho
- Młodzik
- Kontaktowanie:
- Łukasz-fan
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Dobra termin 8,9 wrzesień zostawmy niezmieniony! Bo jak widać każdemu pasuje inny termin i nigdy wspólnego dobrego dla każdego nie znajdziemy, a pierwsza połowa września to akurat miesiąc przed inauguracją sezonu 2007/08.
Proszę o określanie się zespołów:
na razie mamy:
AZS Poznań
Tęcza Leszno
.....
Proszę o określanie się zespołów:
na razie mamy:
AZS Poznań
Tęcza Leszno
.....
INEA AZS POZNAŃ => www.azs.poznan.pl
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Ja mam pytanie do organizatorów. Co prawda na razie wstepnie ŁKS nie wybiera się na ten turniej, ale byłem na tym przygotowanym przez Sebę i resztę Olimpii dwa lata temu. Pamietam jak ciężko bylo wszystko dograć, choć zainteresowanie bylo troche mniejsze niż to które wydaje się byc obecnie. Jak wygląda kwestia noclegów? Zapewniacie czy tylko rezerwujecie. Jak wygląda sprawa hali, gdzie chcielibyscie rozgrywac mecze? Wszystko to łączy sie z kosztami (dojazdu, noclegu, jakiegoś wyżywienia, wynajęcia hali). Jeżeli to ma byc turniej z dwoma noclegami przykladowo, to trzeba się liczyc z wydatkiem na każda osobę rzędu 200 zł (lub sama osoba musi sie z takim kosztem liczyć-np. Przejazd z Łodzi do Poznania ok 70 zł w obie strony, hotel-niech bedzie po 30 zł za jeden nocleg (jak się uda tak tani załatwić), jakies przejazdy po Poznaniu MPK -liczyc należy ok 10 zł, jesli nie mamy zamiarau jechać na konserwach z domu, 50-60 zl na jedzenie i picie też nalezy wydac.
To chwalebne ze kibice AZS podejmują się takiej akcji ale czy na pewno jesteście na to organizacyjnie przygotowani? Jesli tak to czapki z głów.
To chwalebne ze kibice AZS podejmują się takiej akcji ale czy na pewno jesteście na to organizacyjnie przygotowani? Jesli tak to czapki z głów.

elen pisze:Dokładnie MARAS tak jak mówisz. Mecz niestety jest w gdyni, a my mamy "podwójny" powód zeby sie na ten mecz wybrac
Czemu niestety fajnie , że jest w gdyni
Po za tym też z chęcią zobaczę Ristic
I będę mógł już przed sezonem romka przywitać
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
A ja mam jeszcze takie pytanie (pytam choc narazie wydaje sie byc osamotnonym ochotnikiem z Krakowa). Otoz moje pytanie dotyczy skladow: czy uczestnikami moga byc tylko forumowicze, a jesli tak czy jest to turniej miedzyplciowy (tzn czy moga brac udzial osobnicy obu plci) czy tez typowo meski. itd ... i mam andzieje ze sie znajda ludzie z Krakowa!!! To kurde duze miasto jest