Co słychać w Wiśle?

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 25 czerwca 2007, 15:45

hellraiser pisze:
kwassek pisze:Jutro sie wszystkiego dowiemy bowiem na 10.30 zaplanowano oficjalna konferencje prasowa z udzialem przedstawicieli Can Packu, TS Wisła oraz nowego trenera Herkta :). w "kuluarach" mowia o sensacyjnych wiadomosciach oczywiscie in plus :) ... tak wiec zobaczymy co z tego bedzie ;)

Tills dajemy jeszcze jedną szanse...To by była sensacyjna wiadomość.

HELL spóżniełeś się!! Tillis od 2 dni trenuje z naszą sekcją boskerską :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 25 czerwca 2007, 15:46

Ałgaja pisze:ps. Razija- dobry rocznik...przydałaby się do podniesienia średniej wieku w zespole, bo nam spadła.

Ja tam Razji nigdy w spodnie nie zaglądałem ..ale swoje wiem
:lol: :lol: :lol: :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
ann
Administrator

Postautor: ann » 25 czerwca 2007, 15:47

hellraiser pisze:
kwassek pisze:Jutro sie wszystkiego dowiemy bowiem na 10.30 zaplanowano oficjalna konferencje prasowa z udzialem przedstawicieli Can Packu, TS Wisła oraz nowego trenera Herkta :). w "kuluarach" mowia o sensacyjnych wiadomosciach oczywiscie in plus :) ... tak wiec zobaczymy co z tego bedzie ;)

who is Tills :lol: ? nie znam:]
a może Iciss to wlaśnie ta byla Wiślaczka co to ma w Lotosie grać :lol:
Jeśli ktoś w Krakowie zapyta się za 20 lat: kim była DeForge? Odpowiedź będzie tylko jedna: wielką zawodniczką!

https://www.youtube.com/watch?v=N7ABk7vDous

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 25 czerwca 2007, 15:51

ann pisze:
hellraiser pisze:

who is Tills :lol: ? nie znam:]
a może Iciss to wlaśnie ta byla Wiślaczka co to ma w Lotosie grać :lol:

Mój błąd.
Ale trzeba przyznać gdyby Iciss wróciła do Wisły ..byłby to pozytywny megazaskok???
Obrazek

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 25 czerwca 2007, 15:51

hellraiser pisze:
Ałgaja pisze:ps. Razija- dobry rocznik...przydałaby się do podniesienia średniej wieku w zespole, bo nam spadła.

:lol:

najlepiej razje pamieta Gośka Dydek, jak sie na nią zwaliła w Sopronie :wink:
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z
Obrazek

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 25 czerwca 2007, 15:55

hellraiser pisze:

hehe.. kolejny fanatyk :lol:

A jakby ktoś nie znał jeszcze tej pani a też chciałby zostać wielbicielem jej.. hmm.. talentu.. to tu jej zdjęcie i statsy z ostatniego sezonu tez):

http://www.feb.es/Pasarela/MostrarPasar ... g=4&t=2006

(trzeba wybrać regular unico, potem kliknąć jej zespół: HONDARRIBIA - IRÚN a następnie już na samą Raziję)
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
hellraiser
Junior

Postautor: hellraiser » 25 czerwca 2007, 16:01

A tak poważnie.
Ch.Anderson by was zadowoliła????
Obrazek

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 25 czerwca 2007, 16:07

hellraiser pisze:A tak poważnie.

Jeśli miałaby grac tak jak komentowała ostatni mecz SASS- Sun to ja jestem jak najbardziej za!!

bo dalej wygląda zajebiście!! :oops:
Cellar Door
Obrazek

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 25 czerwca 2007, 20:54

Zadowoleni to będziemy z :
Snow,Sutton-Brown,McWiliams,Young,Jones i jakby była zdrowa Burse....nieco mniej z Dupree i Pierson.
Zawodniczki pokroju Anderson,Feenstry,Kraaayeveld czy Rasmussen zostawimy Lotosowi... :lol:

Jak środkowa będzie z Europy to bierzemy Powell lub Cash. :D
Do tego dojdzie Kobryn i skład mamy pełny.

Mój typ na środkową to TSB.

Jeżeli chodzi o transferowe pomysły Lotosu to mam wrażenie,że w Gdyni czekają,aż Rosjanie budując swoje dream-teamy zorientują się ,że mają po 20 zawodniczek w kadrze i jakieś trzeba wypożyczyć.... :wink:
Wybór Gulak na środkową to interesujący pomysł ,zważywszy na Jej porażającą skutecznosc -całe 32% :shock:

Awatar użytkownika
Ałgaja
Administrator

Postautor: Ałgaja » 25 czerwca 2007, 21:06

garnett pisze:

Zadowoleni to będziemy z :
Snow,Sutton-Brown,McWiliams,Young,Jones i jakby była zdrowa Burse....nieco mniej z Dupree i Pierson.
Zawodniczki pokroju Anderson,Feenstry,Kraaayeveld czy Rasmussen zostawimy Lotosowi... :lol:

Jak środkowa będzie z Europy to bierzemy Powell lub Cash. :D
Do tego dojdzie Kobryn i skład mamy pełny.

Mój typ na środkową to TSB.

jestem ciekawa czemu wolisz Young od Dupree...bo ja i nie tylko ja wolę (wolimy :wink: ) tą 2 i ... (trzymamy kciuki, zobaczymy jutro).
Poza tym sprawa wygląda tak, że do Kobryn dochodzi pani z WNBA i to jest koniec zabawy w skład podkoszowy.
"Powiem Ci, to zapomnisz. Pokażę- zapamiętasz. Zainteresuję cię- wtedy zrozumiesz."

Awatar użytkownika
Greebo
Weteran kkforum

Postautor: Greebo » 25 czerwca 2007, 21:15

Garnett, prosiłbym o pisanie w I osobie liczby pojedynczej, bo ja np mam trochę inną ocenę tych zawodniczek które wymieniłeś.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 26 czerwca 2007, 09:40

Ałgaja pisze:jestem ciekawa czemu wolisz Young od Dupree...bo ja i nie tylko ja wolę (wolimy ) tą 2 i ... (trzymamy kciuki, zobaczymy jutro).
Poza tym sprawa wygląda tak, że do Kobryn dochodzi pani z WNBA i to jest koniec zabawy w skład podkoszowy.

Bo Young widziałem grającą w Europie,a Dupree nie.
Mam większą wiedzę o grze w warunkach europejskich/co jest dla mnie istotne/ tej pierwszej.
Domyślam się ,że ostatnie popisy Candice miały duży wpływ na Waszą ocenę,ale nie zapominajmy,że gra w słabszym zespole i gra w ataku Sky jest na niej oparta.Statystyki mają bardzo podobne.
Wymienienie Powell czy Cash zakłada sytuację ,że jednak podkoszowej zawodniczki z USA nie będzie i traktujcie to z przymrużeniem oka. :D

Greebo
Myslałem ,że potraktujesz tą wyliczankę jako zabawę,a nie przedstawienie "opcji krakowskiej"... :) nic nie stało zresztą na przeszkodzie byś sam podzielił się swoimi typami. :D

Awatar użytkownika
jimmy
Senior

Postautor: jimmy » 26 czerwca 2007, 09:43

a więc witamy Cukiereczka z Chicago w krakowie i córe marnotrawną !! :D
Cellar Door
Obrazek

Awatar użytkownika
garnett
Junior

Postautor: garnett » 26 czerwca 2007, 09:46

Ałgaja wiedziała i dlatego Jej tak broniła.... :D

Awatar użytkownika
Fufurek
Młodzik

Postautor: Fufurek » 26 czerwca 2007, 09:51

No to witamy pod Wawelem :) Oby Cukiereczek sprawdził się u nas jak i w Eurolidze :) Póki co uważam, że to bardzo dobry wybór :)
"... Każda porażka jest nawozem sukcesu ..."

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”