Fantasy WNBA - wymiany i transfery - Grupa I
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
Po powymianowym przeglądzie zespołu, doszedłem do wniosku ze ciągle brak mi solidnego G, ktory zastąpiłby przez kilka kolejek kontuzjowaną Cappie (Czyli nie musi to być Diana T, Amanda B czy Becky H). Jeśli ktoś ma co coś do zaoferowania w zamian za Whitmore, Currie, lub Ohlde (moge na dokładkę dorzucić Tiche ;P) to czekam na propozycje.
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:Po powymianowym przeglądzie zespołu, doszedłem do wniosku ze ciągle brak mi solidnego G, ktory zastąpiłby przez kilka kolejek kontuzjowaną Cappie (Czyli nie musi to być Diana T, Amanda B czy Becky H). Jeśli ktoś ma co coś do zaoferowania w zamian za Whitmore, Currie, lub Ohlde (moge na dokładkę dorzucić Tiche ;P) to czekam na propozycje.
a któż to taki??
jak 2 tygodnie temu chciałem się pozbyć Birdovej-G to nikt nie chciał
Cellar Door
No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

No chyba że tutaj są emeryci, renciści, bądź inne osoby, które mają nadmiar czasu wolnego i szperają od A do Z

- diablewcielone:P
- Kadet
- Kontaktowanie:
diablewcielone:P pisze:może chodzi o moją Alanę B. (której i tak nie oddam)
niom. Pomyliłem imiona koszykarki i pływaczki (przypadłaby Ci do gustu, Osesek
... tysiące przejechanych kilometrów ... setki przegadanych godzin .. dziesiątki odwiedzonych miast, stadionów i hal ... jedna trójkolorowa pasja ...
Greebo pisze:diablewcielone:P pisze:może chodzi o moją Alanę B. (której i tak nie oddam)
niom. Pomyliłem imiona koszykarki i pływaczki (przypadłaby Ci do gustu, Osesek)
to dawaj zdjęcie bo nie wiem czy chodzi Ci o tą pływaczke co mi... ale napewno pozycja Razji i xero Miller będzie niezachwiana!!
Cellar Door

osesek pisze:Greebo pisze:diablewcielone:P pisze:może chodzi o moją Alanę B. (której i tak nie oddam)
niom. Pomyliłem imiona koszykarki i pływaczki (przypadłaby Ci do gustu, Osesek)
to dawaj zdjęcie bo nie wiem czy chodzi Ci o tą pływaczke co mi... ale napewno pozycja Razji i xero Miller będzie niezachwiana!!![]()
http://i.a.cnn.net/si/2006/writers/aras ... _beard.jpg
EOT
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
G Hamchétou Maiga-Ba za Marie Ferdinand-Harris
jak widze to jest ona wolna 
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”