sienot pisze:G Hamchétou Maiga-Ba za Marie Ferdinand-Harrisjak widze to jest ona wolna
Tzn gdzie widzisz ze jest wolna? Bo na liscie FA jej nie ma.
Moderatorzy: BARTOLINO, Moderatorzy
nie ma jej nikt więc myślałem, że jest do zabraniaGreebo pisze:sienot pisze:G Hamchétou Maiga-Ba za Marie Ferdinand-Harrisjak widze to jest ona wolna
sienot pisze:nie ma jej nikt więc myślałem, że jest do zabraniaGreebo pisze:sienot pisze:G Hamchétou Maiga-Ba za Marie Ferdinand-Harrisjak widze to jest ona wolna
Fufurek pisze:sienot pisze:nie ma jej nikt więc myślałem, że jest do zabraniaGreebo pisze:sienot pisze:G Hamchétou Maiga-Ba za Marie Ferdinand-Harrisjak widze to jest ona wolna
Ale nie ma jej również na liście wolnych agentów, dlatego nie bierzemy jej pod uwagę, prawdopodobnie przyszła do Houston równo z sezon lub troszkę później.

March 7
The Indiana Fever trade Olympia Scott to the Phoenix Mercury for Ann Strother.
The New York Liberty re-sign Erin Thorn and Ashley Battle.
The Houston Comets sign Hamchétou Maiga-Ba.

szkoda, a już się cieszyłem..osesek pisze:Fufurek pisze:sienot pisze:nie ma jej nikt więc myślałem, że jest do zabraniaGreebo pisze:sienot pisze:G Hamchétou Maiga-Ba za Marie Ferdinand-Harrisjak widze to jest ona wolna
Ale nie ma jej również na liście wolnych agentów, dlatego nie bierzemy jej pod uwagę, prawdopodobnie przyszła do Houston równo z sezon lub troszkę później.
Maiga na długo przed rozpoczęciem sezonu była już zawodniczką Commets... może jakiś błąd się nam wkradł??
osesek pisze:March 7
The Indiana Fever trade Olympia Scott to the Phoenix Mercury for Ann Strother.
The New York Liberty re-sign Erin Thorn and Ashley Battle.
The Houston Comets sign Hamchétou Maiga-Ba.
Ałgaja pisze:Jeśli błąd to mój...ale jak wszyscy )mam nadzieje) pamiętają przez jakiś czas można było zgłaszać swoje "ale" apropos listy zawodniczek i wtedy jakoś nikt o Maiga-Ba nie wspomniał.Więc wszyscy są współwinny.
Od siebie pragnę dodać, że oczywiście zrobiłam to z premedytacją, żeby wszyscy czający się pod koniec czerwca na tą zawodniczkę musieli radzić sobie bez niej
złoAłgaja pisze:Od siebie pragnę dodać, że oczywiście zrobiłam to z premedytacją, żeby wszyscy czający się pod koniec czerwca na tą zawodniczkę musieli radzić sobie bez niej
Fufurek pisze:Ałgaja pisze:Jeśli błąd to mój...ale jak wszyscy )mam nadzieje) pamiętają przez jakiś czas można było zgłaszać swoje "ale" apropos listy zawodniczek i wtedy jakoś nikt o Maiga-Ba nie wspomniał.Więc wszyscy są współwinny.
Od siebie pragnę dodać, że oczywiście zrobiłam to z premedytacją, żeby wszyscy czający się pod koniec czerwca na tą zawodniczkę musieli radzić sobie bez niej
Nie no ja się czaiłam na nią już wcześniejA Greebo mnie oszukał, bo powiedział, że prawdopodobnie nie grała
I ja się wypuściłam do Sienota
Wróć do „Fantasy PLKK oraz Basket Quiz”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość