przegrana w gorzowie!!!!!!!!!!!
Moderator: Moderatorzy
-
adrian_m82
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
przegrana w gorzowie!!!!!!!!!!!
hej tu slowo z gorzowa zagraliscie swietny mecz ale wasza naszpikowana gwiazdami ekipa przegrala z naszym mlodym zespolem ale swietnie grala u was perlinska to jest rozgrywajaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Re: przegrana w gorzowie!!!!!!!!!!!
adrian_m82 pisze:hej tu slowo z gorzowa zagraliscie swietny mecz ale wasza naszpikowana gwiazdami ekipa przegrala z naszym mlodym zespolem ale swietnie grala u was perlinska to jest rozgrywajaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra, dobra, przestań tutaj "lukrować", gdybysmy zagrali świetny mecz to byście przegrali różnicą 20 punktów!!! Prawda jest taka że ostatnio gramy same beznadziejne mecze, również dziś.
Pozdro.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Re: przegrana w gorzowie!!!!!!!!!!!
Szymon pisze:adrian_m82 pisze:hej tu slowo z gorzowa zagraliscie swietny mecz ale wasza naszpikowana gwiazdami ekipa przegrala z naszym mlodym zespolem ale swietnie grala u was perlinska to jest rozgrywajaca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam!!!!!!!!!!!!!!!
Dobra, dobra, przestań tutaj "lukrować", gdybysmy zagrali świetny mecz to byście przegrali różnicą 20 punktów!!! Prawda jest taka że ostatnio gramy same beznadziejne mecze, również dziś.
Pozdro.
No niestety Szymon znowu muszę się z Tobą zgodzić. Ja tam zawsze bede wierzył w ten zespół i będe z nim na dobre i na złe ale z taką gra to my możemy pomarzyć o medalu
JESTEM DUMNY, ŻE KIBICUJE TEJ DRUŻYNIE !!!
mi sie wydaje panowie ze liczą sie punkty w tabeli a nie czy to był swietny mecz czy przewaga była 20 pkt
dla nas to był zajefajny mecz i mamy 2 punkciki. perełka wam nie pomogła ani zadna inna dziewczyna. przykro troszke nie? prawde mówiąc macie kilka kontuzji w drużynie, ale dzieki tamu my to wykorzystalismy z wielkim trudem ale wykorzystalismy. my sie cieszymy
a waszym zawodniczkom zycze powrotu do zdrowia i dalszych sukcesów.
pozdrawiam
dla nas to był zajefajny mecz i mamy 2 punkciki. perełka wam nie pomogła ani zadna inna dziewczyna. przykro troszke nie? prawde mówiąc macie kilka kontuzji w drużynie, ale dzieki tamu my to wykorzystalismy z wielkim trudem ale wykorzystalismy. my sie cieszymy
a waszym zawodniczkom zycze powrotu do zdrowia i dalszych sukcesów.
pozdrawiam
-
Andrzej z Gorzowa
jedno małe pytanko
Mam pytanie do kibiców z Pabianic; czy Wasza drużyna na własnej hali też zostawia po meczu taki "SYF"? Pod ławką Waszej drużyny została masa papierków. A wystarczyło się odwrócić i wrzucić je do (nomen omen) kosza który stał zaraz za ławką. Widocznie Wasze zawodniczki kiepsko trafiają do kosza nie tylko na parkiecie 
- Viallos
- Administrator
- Kontaktowanie:
Re: jedno małe pytanko
Andrzej z Gorzowa pisze:Mam pytanie do kibiców z Pabianic; czy Wasza drużyna na własnej hali też zostawia po meczu taki "SYF"? Pod ławką Waszej drużyny została masa papierków. A wystarczyło się odwrócić i wrzucić je do (nomen omen) kosza który stał zaraz za ławką. Widocznie Wasze zawodniczki kiepsko trafiają do kosza nie tylko na parkiecie
Po pierwsze wystarczy że umieścisz swój post w jednym miejscu na tym forum - po drugie odpowiadam na twoje pytanie TAK. Czy jeszcze mógłbym panu w czymś pomóc?
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: jedno małe pytanko
Widze ze sodóweczka zaczyna odbijać, wygrało sie dwa mecze za dużo i juz łepetynki w chmurach? "Widocznie Wasze zawodniczki kiepsko trafiają do kosza nie tylko na parkiecieAndrzej z Gorzowa pisze:Mam pytanie do kibiców z Pabianic; czy Wasza drużyna na własnej hali też zostawia po meczu taki "SYF"? Pod ławką Waszej drużyny została masa papierków. A wystarczyło się odwrócić i wrzucić je do (nomen omen) kosza który stał zaraz za ławką. Widocznie Wasze zawodniczki kiepsko trafiają do kosza nie tylko na parkiecie

- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
Do Andrzeja z Gorzowa.
Czy Waszego klubu nie stać na zatrudnienie sprzątaczki??? Tak się przejąłeś tym "SYFEM" gdybyś sam musiał go sprzątać???
A sodóweczka rzeczywiście Wam odbiła. Zaczynacie się wozić gdybyście conajmniej mistrza zdobyli??? Radzę się uspokoić i poczekać do końca sezonu.
Czy Waszego klubu nie stać na zatrudnienie sprzątaczki??? Tak się przejąłeś tym "SYFEM" gdybyś sam musiał go sprzątać???
A sodóweczka rzeczywiście Wam odbiła. Zaczynacie się wozić gdybyście conajmniej mistrza zdobyli??? Radzę się uspokoić i poczekać do końca sezonu.

odnosnie sodoweczki, to ja nie wiem jak z Andrzejem, ale u mnie wszystko oki i ten nielad rowniez nie umknal mojej uwadze. W sumie moze od tego sa sprzataczki, zeby posprzatac po meczu, ale conajmniej smiesznie to wygladalo jak tuz za lawka stal smietnik, a w kolo niego pelno papierkow.
Odnosnie odpowiedzi Viallosa - jak TAK, to oki w sumie nikt nie ma pretensji.
a odnosnie slabego rzucania -Andrzej sobie zazartowal, a ze wy macie kiepsknastroj bo przegraliscie to nie znaczy, ze sodoweczka nam odbija.
i i jeszcze odnosnie tego, ze wygralismy dwa mecze za duzo. Moze wygralismy dwa mecze za malo, zalezy jak na to patrzysz.
Wozic to sie moze LOTOS .kropka.
a odnosnie slabego rzucania -Andrzej sobie zazartowal, a ze wy macie kiepsknastroj bo przegraliscie to nie znaczy, ze sodoweczka nam odbija.
i i jeszcze odnosnie tego, ze wygralismy dwa mecze za duzo. Moze wygralismy dwa mecze za malo, zalezy jak na to patrzysz.
Wozic to sie moze LOTOS .kropka.
CokolwiekPomiedzyLudzmiKonczySie
ZnaczyNigdySieNieZaczelo
GdybyPrawdziwieSieZaczeloNieSkonczylobySie
SkonczyloSieBoSieNieZaczelo
CokolwiekPrawdziwieSieZaczynaNigdySieNieKonczy
-
Gość
Dzięki za poparcie kyS. No cóż, pod ławką NASZYCH dziewczyn było czyściutko. Widocznie sodóweczka uderzyła Waszym koszykarkom..."W dupach" nam się nie poprzewracało; plan na ten sezon to utrzymanie w lidze. To już mamy zapewnione. Wszystko co ponadto, mówiąc językiem brydżowym, to będzie nadróbka
. Na koniec,; dziękuje Mikey za dostrzeżenie mojego "kunsztu literackiego". 
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
kyS pisze:odnosnie sodoweczki, to ja nie wiem jak z Andrzejem, ale u mnie wszystko oki i ten nielad rowniez nie umknal mojej uwadze. W sumie moze od tego sa sprzataczki, zeby posprzatac po meczu, ale conajmniej smiesznie to wygladalo jak tuz za lawka stal smietnik, a w kolo niego pelno papierkow.
......a ze wy macie kiepski nastroj bo przegraliscie.....
.
No nie wiem czy nikt nie ma pretensji, tekst Andrzeja z Gorzowa, Według mnie świadczy o czym innym.
A co do śmieszności??? Ja już nie napisze co dla mnie jest śmieszne, bo nie mam zamiaru Cię urazić! Powstrzymałem się wcześniej, powstrzymam się teraz.
Co do "sodówki" to jednak twierdzę że Wam uderzyła. Świadczy choćby o tym wspomnienie tego "syfu". Takie dobicie rannego. Przegrali to jeszcze im dosramy. Świadczy o tym również założenie przez jednego z Was tego tematu. Jakby już nie można było poprzestać na wątku w aktualnościach???
A co do mojego nastroju??? Jest dobry, a od godziny 13.44 w poniedziałek wręcz wyśmienity!!!

-
Andrzej z Gorzowa
Ok, ten "SYF" to była przesada z mojej strony, przepraszam.
Faktem jest że nie byłoby tematu gdyby Wasze dziewczyny postąpiły tak jak powinny. Gdy zobaczyłem te nieszczęsne papierki w przerwie meczu, byłem mocno zbulwersowany. To nie było "dobijanie rannego"; po prostu nie pamiętam wcześniej takiego zdarzenia na naszej hali.
- Mikey
- Senior
- Kontaktowanie:
Tyle ze póki co w ekstraklasie zagraliście u siebie kilka meczów, więc nie takie rzeczy jeszcze zobaczysz. Faktem jest ze śmietnik był, potwierdzam to i też zwróciłem na to uwagę, ale tak jak powiedziałem wg mnie nie było to wydarzenie godne aż takiego rozgłosu, zwłaszcza ze nie z takimi sprawami jeszcze sie w lidze spotkacie