ŁKS - podsumowanie sezonu

Wszystko na temat Tauron Basket Ligi Kobiet

Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 30 czerwca 2004, 12:50

Szymon pisze:Śmiem twierdzić że trochę by się uzbierało takich osób. No ale cóż, każdy ma swoją filozofię.

Zgadzam się, tylko w takim razie którzy są lepszymi kibicami Ci którzy siedzą i w skupieniu oglądają mecz czy Ci którzy zdzierają gardła na każdym spotkaniu dopingując swój klub, którzy przygotowywują kolorowe oprawy, tworzą jak najlepszą atmosferę na trybunach ???

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 30 czerwca 2004, 17:42

Lisu pisze:
Szymon pisze:Śmiem twierdzić że trochę by się uzbierało takich osób. No ale cóż, każdy ma swoją filozofię.

Zgadzam się, tylko w takim razie którzy są lepszymi kibicami Ci którzy siedzą i w skupieniu oglądają mecz czy Ci którzy zdzierają gardła na każdym spotkaniu dopingując swój klub, którzy przygotowywują kolorowe oprawy, tworzą jak najlepszą atmosferę na trybunach ???

No pewnie że lepsi są Ci aktywni. Powie to każdy szalikowiec, który zdzierał gardło, tylko Ci co siedzą cicho i w skupieniu oglądają mecz mają napewno inny pogląd na tę kwestię.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 30 czerwca 2004, 23:12

Szymon pisze:No pewnie że lepsi są Ci aktywni. Powie to każdy szalikowiec, który zdzierał gardło, tylko Ci co siedzą cicho i w skupieniu oglądają mecz mają napewno inny pogląd na tę kwestię.

Niektórzy napewno mają inny pogląd bo spotkałem się już z tekstami że takiemu "kibicowi"przeszkadzają "te chuligany co tak krzycza, hałasują i mecz mu przeszkadzają oglądać"

Chodzi mi głównie o to że jak nie mam pojęcia o lataniu to nie nazywam siebie pilotem i nie krytykuje prawdziwych pilotów że nie umieją latać itd.

Nie kieruje tych słów do nikogo z forum lecz chodzi mi o ogół piknikowej widowni która czasem zabiera głos w sprawach co najmniej nie mających nic z nimi wspólnego.

Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”