Ruszyła ekstraklasa

Pisz o czym chcesz

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 10 lipca 2007, 13:02

patrese pisze:Widzisz kolego,

po pierwsze nie kolego, nie bylismy nie jestesmy i nie będziemy kolegami jak juz coś to "kolego" (przy całym zrozumieniu ze chcesz być miły )
coś tam usłyszałeś ale widzę, że szczegółów nie znasz.

dużo usłyszałem o moją wiedzę na ten temat się nie martw

Amica wcale nie wycofała się ze sponsorowania grającej pod swoim szyldem drużyny w 3 lidze.

to dlaczego nie ma Amiki Wronki w 1 lidze? a no nie ma bo Amika Wronki SSA zastąpiona została Lechem Poznań SSA, i widzę ze pewnie też coś usłyszałeś, bo wycofanie sie ze sponsorowania druyzny ine oznacza likwidacji
Nie nastąpiło żadne przejęcie tylko fuzja dwóch podmiotów, z której powstał KKS Lech Poznań SSA. Amica Sport SSA wniosła majątek, a stowarzyszenie WKP Lech prawa niematerialne. Mam nadzieję, że wiesz na czym polega różnica między fuzją a przejęciem oraz co to są prawa niematerialne, więc nie będę się nad tym rozwodzić.

łądnie to ujęte prawa niematerialne, no dziwne by było jakby nowa spółka miała kontynuować tradycję AMiki Wronki
Jeśli chodzi o licencję to nowy klub miał prawo wybierać między licencją Lecha i Amiki, ponieważ oba zespoły utrzymały się w ekstraklasie. Wybrano licencję Amiki ze względu na potrzebę redukcji oraz rozłożenia na raty zadłużenia starego Lecha, co mogło być problemem w uzyskaniu licencji na kolejny sezon. Skorzystano więc jedynie z możliwości, jaką stworzyła fuzja między Lechem i Amicą dla jak najlepszego rozwiązania przyszłości KKS Lech Poznań.

a o czym ja mówię?
co mogło być problemem w uzyskaniu licencji na kolejny sezon.

no i tym stwierdzeniem przynajesz mi rację, zagraliście w Intertoto bo Amika SSA wywalczyła to miejsce, dostaliście licencję na gre jako Lech Poznan SSA(nowo powstałej spółki) bo to była licencja Amiki Wronki SSA, i to ten własnie podmiot przyjął nazwę Lech Poznań SSA. Nowy Lech Poznań SSA nie grałby w intertoto gdyby nie licencja Amiki Wronki SSA

Na mocy umowy o fuzji zapisano, iż KKS Lech Poznań będzie kontynuował historię i tradycję Lecha Poznań (w tym celu wniesiono do spółki takie prawa niematerialne jak herb, logo czy barwy i właśnie prawa do kontynuowania tradycji Lecha).

to co sobie zapisano w umowie o kontynuacji tradycji trochę mniej mnie interesuje

czy gdyby nastąpiła jak wolisz fuzja między Groclinem, a Wartą Poznań uważałbyś ze to Warta Poznań pomimo ze ta miała grać w niższej klasie rozgrywkowej??

O Zawiszy, Pogoni słyszałem, lecz nie znam szczegółów tych przejęć, więc nie będę się wypowiadać. Znam dobrze sytuację Lecha i to mi wystarczy. Pozdrawiam.

tu nie było żadnych przejęć tylko zmiany nazwy i spółki, Kujawiak Włocławek stał sie Zawiszą Bydgoszcz SSA (bo Hybrobudowa mając licensje na grę w 2 lidze tak sobie zadecydowała)
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 10 lipca 2007, 13:47

Marco pisze:po pierwsze nie kolego, nie bylismy nie jestesmy i nie będziemy kolegami jak juz coś to "kolego"

No i bardzo dobrze, tylko dlaczego Ty zwracasz się pierwszy do mnie w ten sposób :?: Jak bardzo sympatyczni są niektórzy kibice Wisły...
Marco pisze:nie nastąpiła żadna fuzja kolego, holding(firma Amica wycofała się ze sponsorowania klubu z Wronek) Amika Wronki SSA przyjęła nazwę Lech Poznań SSA,a KKS Lech Poznań opuścił szeregi ekstraklasy.

Marco pisze:dużo usłyszałem o moją wiedzę na ten temat się nie martw

może i dużo słyszałeś, ale nie tego czego powinieneś...

Marco pisze:to dlaczego nie ma Amiki Wronki w 1 lidze? a no nie ma bo Amika Wronki SSA zastąpiona została Lechem Poznań SSA, i widzę ze pewnie też coś usłyszałeś, bo wycofanie sie ze sponsorowania druyzny ine oznacza likwidacji

Nie ma Amiki w pierwszej lidze, bo w wyniku fuzji powstał nowy klub KKS Poznań SSA, który przejął wszelkie prawa do historii i tradycji związanej z Lechem Poznań. Holding Amica S.A. został włascicielem Lecha i nie był zainteresowany dalszymi występami piłkarzy Amiki w ekstraklasie. Tak trudno to pojąć?

Marco pisze:łądnie to ujęte prawa niematerialne, no dziwne by było jakby nowa spółka miała kontynuować tradycję AMiki Wro

No dziwne ale możliwe. Wystarczyłby tylko odpowiedni zapis w umowie...

Marco pisze:no i tym stwierdzeniem przynajesz mi rację, zagraliście w Intertoto bo Amika SSA wywalczyła to miejsce, dostaliście licencję na gre jako Lech Poznan SSA(nowo powstałej spółki) bo to była licencja Amiki Wronki SSA, i to ten własnie podmiot przyjął nazwę Lech Poznań SSA. Nowy Lech Poznań SSA nie grałby w intertoto gdyby nie licencja Amiki Wronki SSA

Jaką rację Ci przyznaję? Przecież pisałem o możliwości wyboru między dwoma licencjami - wybrano Amiki z uwagi na bezproblemowość otrzymania licencji na kolejny sezon. Takie możliwości stworzyła fuzja więc dlaczego z tego nie korzystać? Myślisz, że gdyby KKS Lech musiał grać na licencji Lecha, to by jej nie zdobył? Inne zespoły z większymi problemami, bez odpowiedniej infrastruktury, ba - nawet nie będące spółkami akcyjnymi dostają warunkowo licencję. Więc o czym w ogóle ta rozprawka? A Puchar Intertoto- odpuść sobie. Nikt z Lecha w nim grać nie chciał...

Marco pisze:to co sobie zapisano w umowie o kontynuacji tradycji trochę mniej mnie interesuje

No widzisz, a nas kibiców Lecha to najbardziej interesuje. Dzięki właśnie tej umowie gramy w biało-niebieskich barwach, mamy dawne godło, została przywrócona stara nazwa, gramy na swoim stadionie i gówno nas obchodzi, co niektórzy myślą o tej fuzji. Ważne jest, że kibice identyfikują się w dalszym ciągu z tym klubem. Nikt nas nie wyrolował, jak choćby Ptak inne kluby, więc daruj sobie te porównania.

Marco pisze:czy gdyby nastąpiła jak wolisz fuzja między Groclinem, a Wartą Poznań uważałbyś ze to Warta Poznań pomimo ze ta miała grać w niższej klasie rozgrywkowej??

Wartę i Groclin dzieli różnica jednej klasy rozgrywkowej, więc sytuacja jest zupełnie inna.
To tyle wyjaśnienia.
SIAMO SEMPRE CON VOI - LECH POZNAŃ
Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 10 lipca 2007, 14:13

patrese pisze:No i bardzo dobrze, tylko dlaczego Ty zwracasz się pierwszy do mnie w ten sposób :?:

zapomnialem cudzysłowia, nigdy nie zwracam się taki sposób do nieznajomych
Jak bardzo sympatyczni są niektórzy kibice Wisły...

bardzo :lol: :lol: :lol:

może i dużo słyszałeś, ale nie tego czego powinieneś...

dobrze ze mnie uświadomiłeś, że co ja wiem, a czego nie wiem więc może jeszcze coś dorzucisz bo widzę ześ dobry jasnowidz :lol:

Nie ma Amiki w pierwszej lidze, bo w wyniku fuzji powstał nowy klub KKS Poznań SSA, który przejął wszelkie prawa do historii i tradycji związanej z Lechem Poznań. Holding Amica S.A. został włascicielem Lecha i nie był zainteresowany dalszymi występami piłkarzy Amiki w ekstraklasie.

no a o czym ja mówie? nie ma Amici SSA bo zmieniła nazwę na Lech Poznań SSA
Tak trudno to pojąć?

chyba powinienes zadać to ytanie najpierw sobie

No dziwne ale możliwe. Wystarczyłby tylko odpowiedni zapis w umowie...

a ja gdzieś piszę, że to niemożliwe i niezgodne z prawem? radziłbym bardziej uważnie czytać

Jaką rację Ci przyznaję? Przecież pisałem o możliwości wyboru między dwoma licencjami - wybrano Amiki z uwagi na bezproblemowość otrzymania licencji na kolejny sezon. Takie możliwości stworzyła fuzja więc dlaczego z tego nie korzystać? Myślisz, że gdyby KKS Lech musiał grać na licencji Lecha, to by jej nie zdobył? Inne zespoły z większymi problemami, bez odpowiedniej infrastruktury, ba - nawet nie będące spółkami akcyjnymi dostają warunkowo licencję. Więc o czym w ogóle ta rozprawka?

no a ja gdzieś napisałem ze KKS Lech by nie dostał licencji? gdzies napisałem ze coś niezgodne z prawem? mówię tylko że aby sobie ułątwić życie wyorzystano licencję Amiki Wronki SSA czyli spółki która miała prawa gry w OE i zajęła 4 miejsce i to nowa spółka wykorzystała
A Puchar Intertoto- odpuść sobie. Nikt z Lecha w nim grać nie chciał...

a ot niby czemu mam sobie odpuścić? skoro nikt nie chciał grać to czemu nie odstąpiono miejsca 5 drużynie?? nie piperz mi tu tkaich głupot że nie chciał nikt grać bo jakby ie chciał to by nie grał

No widzisz, a nas kibiców Lecha to najbardziej interesuje. Dzięki właśnie tej umowie gramy w biało-niebieskich barwach, mamy dawne godło, została przywrócona stara nazwa, gramy na swoim stadionie i gówno nas obchodzi, co niektórzy myślą o tej fuzji. Ważne jest, że kibice identyfikują się w dalszym ciągu z tym klubem. Nikt nas nie wyrolował, jak choćby Ptak inne kluby, więc daruj sobie te porównania.

skoro Cię nie interusuje co innni myślą to po co tu dyskutujesz? nie ty mi będziesz mówił co mam sobie darować i czego nie porównywać. Ciekawym czy potrafisz odpowiedzieć co się stało z KKS Lech Poznań, który miał swoją drużynę w OE? czy aby czasem nie wycofano go z rozgrywek??

Wartę i Groclin dzieli różnica jednej klasy rozgrywkowej, więc sytuacja jest zupełnie inna.

inna ? bo inna klasa rozgrywkowa? ale taka fuzja jest możliwa i kazdy w tym momencie jest odrębną spółką . Lech wziął Amiki to Warta weźmie Groclinu SSA i co wtedy?

a ciekawym co powiesz jeśli licencję Odry Wodzisław SSA przejałaby Polonia Bytom i powołała spółką KS Polonia Bytom SSA, która otrzymała by lecencję i wtedy tez będzie twierdził że to ta sama Polonia Bytom?

To tyle wyjaśnienia.

żeś dużo wyjaśnił, nie ma co
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 10 lipca 2007, 14:32

Nie mam czasu na tłumaczenie banalnych spraw komuś, kto ich nie rozumie. A raczej nie chce zrozumieć.
Ale jedno tylko. Tak zwracałeś uwagę innym na pisanie zaimków osobowych z dużej litery, a widzę, że sam nie jesteś lepszy. Znowu niby zapomniałeś, tak jak cudzysłowia do "kolego" :?: :wink:
Marco pisze:skoro Cię nie interusuje co innni myślą to po co tu dyskutujesz? nie ty mi będziesz mówił co mam sobie darować i czego nie porównywać.

Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 10 lipca 2007, 14:39

patrese pisze:Nie mam czasu na tłumaczenie banalnych spraw komuś, kto ich nie rozumie. A raczej nie chce zrozumieć.
i vice versa z znawco, zwłaszcza, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem co sie do ciebie pisze

Ale jedno tylko. Tak zwracałeś uwagę innym na pisanie zaimków osobowych z dużej litery, a widzę, że sam nie jesteś lepszy. Znowu niby zapomniałeś, tak jak cudzysłowia do "kolego" :?:

najpierw uświadom swojego ziomka po szalu z trybun przy Bułgarskiej, że Legia Wisła ŁKS, Widzew i inne piszemy z dużej litery, skoro nie skutkują prośby to nie wymagaj aby do ludzi "honoru" stosowano zasady ktorych samych nie przestrzegają

poza tym ja napiszę Lech Poznań co nie znaczy ze do ciebie będę się zwracał na "TY" z duzej litery, ty nie jestes dla mnie na równi z Lechem, az tak dobrze nie jest

i nie przypominam sobie abym w tym temacie pisal coś o zaimkach osobowych, jedynie pisałem o klubach sportowych

ale banalnie napisany tekst niekoniecznie musi kazdy rozumieć
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 10 lipca 2007, 15:34

Marco pisze:
patrese pisze:Nie mam czasu na tłumaczenie banalnych spraw komuś, kto ich nie rozumie. A raczej nie chce zrozumieć.
i vice versa z znawco, zwłaszcza, że nie umiesz czytać ze zrozumieniem co sie do ciebie pisze

Ale jedno tylko. Tak zwracałeś uwagę innym na pisanie zaimków osobowych z dużej litery, a widzę, że sam nie jesteś lepszy. Znowu niby zapomniałeś, tak jak cudzysłowia do "kolego" :?:

najpierw uświadom swojego ziomka po szalu z trybun przy Bułgarskiej, że Legia Wisła ŁKS, Widzew i inne piszemy z dużej litery, skoro nie skutkują prośby to nie wymagaj aby do ludzi "honoru" stosowano zasady ktorych samych nie przestrzegają

poza tym ja napiszę Lech Poznań co nie znaczy ze do ciebie będę się zwracał na "TY" z duzej litery, ty nie jestes dla mnie na równi z Lechem, az tak dobrze nie jest

i nie przypominam sobie abym w tym temacie pisal coś o zaimkach osobowych, jedynie pisałem o klubach sportowych

ale banalnie napisany tekst niekoniecznie musi kazdy rozumieć

I widzisz do jakiego poziomu się zniżasz... No i po co? Nie potrafisz spokojnie dyskutować? Wyśmiewasz się, wyrażasz się z pogardą. Czy ja do Ciebie zwracam się przez małe "c"? Wiesz, trochę kultury nigdy nie zaszkodzi. Ale chyba za dużo wymagam. Nie znasz podstawowych pojęć takich jak fuzja czy sukcesja uniwersalna, więc nie będę z Tobą dyskutował o tak poważnych sprawach jak na Ciebie, bo Ty podobno tylko sportem się interesujesz, jak stwierdziłeś to w innym temacie. I nie mów mi, kto nie umie czytać ze zrozumieniem, bo masz z tym naprawdę spore problemy. Przyczepiłeś się jakiejś licencji Amiki, która nie ma żadnego znaczenia w sprawie, nieważne są dla Ciebie zapisy umowy na podstawie której powstał KKS Lech. Ale skoro tak myślisz to OK. Nie mam zamiaru Cię przekonywać. Mimo wszystko jednak nadal używam dużej litery, gdy zwracam się do Ciebie, bo nie myślę, że miałbym jakiś powód, by jej nie używać...
P.S. Nie mam zamiaru forumowicza gościa uświadamiać jak się co pisze. Nie mam go w dowodzie, więc niech odpowiada za siebie. Wymagam tylko tego od Ciebie, czego ja stosuję w stosunku właśnie do Ciebie. Wiem już teraz, że moje oczekiwania są zbyt duże. Trudno. Jakoś przeżyję.

Obrazek

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 10 lipca 2007, 16:58

patrese pisze:
I widzisz do jakiego poziomu się zniżasz...

staram się dostosować do twojego bo tylko na takim widzę przychodzi dyskutować

nie jest mi to na rękę ale potrafię się jak widać dostosować to twoich wymagań poziomu

No i po co?

tez sie zastanawiam czemu ale widocznie aby wymienic z tobą poglądy ianczej się nie da
Nie potrafisz spokojnie dyskutować?

nie :lol:
Wyśmiewasz się, wyrażasz się z pogardą.

cóz wszystkich samowzwańczych mędrców tak traktuję
Czy ja do Ciebie zwracam się przez małe "c"?

no i co w związku z tym? liczysz na to samo? nie będę stosował obłudy i do każdego pisał z dużej litery jeśli wiem, że na to nie zasługuje

Wiesz, trochę kultury nigdy nie zaszkodzi.

Kraków miasto kultury.....co krok to awantury :lol:

Ale chyba za dużo wymagam.

zacznij wymagać od siebie najpierw
Nie znasz podstawowych pojęć takich jak fuzja czy sukcesja uniwersalna,

to ześ teraz błysnął i pokazał jaki jesteś światowy człowiek :lol:
więc nie będę z Tobą dyskutował

to może wkońcu zaprzestaniesz dyskusji,a nie będziesz rzucał słów na wiatr, bo światowi i oczytani ludzie tka nie postępują :lol:
o tak poważnych sprawach jak na Ciebie, bo Ty podobno tylko sportem się interesujesz, jak stwierdziłeś to w innym temacie.

kolejny raz dajesz dowód ze nie umiesz czytać tego co kto napisał, więc zaglądnij jeszcze raz do tego tematu i zobacz czego dotyczyła moja odpowiedz na czyjąś wypowiedź, no ale jak sie jest płytkim to i płytkie są przemyślenia i płytykie wyciąganie wniosków

I nie mów mi, kto nie umie czytać ze zrozumieniem, bo masz z tym naprawdę spore problemy.

no zważyszy na argument powyżej to masz napewno 100% racji :lol:

Przyczepiłeś się jakiejś licencji Amiki, która nie ma żadnego znaczenia w sprawie, nieważne są dla Ciebie zapisy umowy na podstawie której powstał KKS Lech.

bo ta licencja pozwoliła wam zagrać w pucharach i obejść pewne sprawy, sam to napisałeś a teraz udajesz ze ja nie rozumiem i nie czytam ze zrozumieniem, sam to napisałeś, a plujesz się do mnie
Nie mam zamiaru Cię przekonywać. Mimo wszystko jednak nadal używam dużej litery, gdy zwracam się do Ciebie, bo nie myślę, że miałbym jakiś powód, by jej nie używać...

mnie to ni grzeje ni ziębi jak ktoś do mnie pisze czyz duzej czy z małej,

P.S. Nie mam zamiaru forumowicza gościa uświadamiać jak się co pisze. Nie mam go w dowodzie, więc niech odpowiada za siebie.
Wymagam tylko tego od Ciebie, czego ja stosuję w stosunku właśnie do Ciebie. Wiem już teraz, że moje oczekiwania są zbyt duże. Trudno. Jakoś przeżyję.

super że ode mnie oczekujesz,a od kogoś innego już nie, bo go w dowodzie nie masz(smiechu warta risposta) , czyli najlepiej umyć rączki i powiedzieć niech sobie pisze legła, żydzew, zwisła itp

ale kreować się na propagatora pisania zaimków osobowych z duzej litery to już potrafisz

poza tym dobrze ze ty potrafisz sprostać wysokim oczekiwaniom, grunt to wysoka samoocena, nie ma to jak samemu sobie pisać "psalmy" pochwalne

"ja wiem, że jestem lepszy i nikt mi nie dorówna i potrafię sprostać wysokim oczekiwaniom" :lol:

masz chyba rozdwojenie jaźni

Zadbaj o umowę w klubie koszykarskim bo chyba tam cie zabrakło i ci pozmieniali nazwę drużyny, widać jak zadbałeś o tradycję,
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 10 lipca 2007, 17:30

wracając do tematu :))

Kupiliśmy Jirsaka, 5 lat w Wiśle
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Awatar użytkownika
Siero
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Siero » 10 lipca 2007, 18:44

proponuje zabawe na tabele konową w nowym sezonie :) :?:
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/

Awatar użytkownika
patrese
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: patrese » 10 lipca 2007, 22:04

Marco pisze:
patrese pisze:
I widzisz do jakiego poziomu się zniżasz...

staram się dostosować do twojego bo tylko na takim widzę przychodzi dyskutować

nie jest mi to na rękę ale potrafię się jak widać dostosować to twoich wymagań poziomu

No i po co?

tez sie zastanawiam czemu ale widocznie aby wymienic z tobą poglądy ianczej się nie da
Nie potrafisz spokojnie dyskutować?

nie :lol:
Wyśmiewasz się, wyrażasz się z pogardą.

cóz wszystkich samowzwańczych mędrców tak traktuję
Czy ja do Ciebie zwracam się przez małe "c"?

no i co w związku z tym? liczysz na to samo? nie będę stosował obłudy i do każdego pisał z dużej litery jeśli wiem, że na to nie zasługuje

Wiesz, trochę kultury nigdy nie zaszkodzi.

Kraków miasto kultury.....co krok to awantury :lol:

Ale chyba za dużo wymagam.

zacznij wymagać od siebie najpierw
Nie znasz podstawowych pojęć takich jak fuzja czy sukcesja uniwersalna,

to ześ teraz błysnął i pokazał jaki jesteś światowy człowiek :lol:
więc nie będę z Tobą dyskutował

to może wkońcu zaprzestaniesz dyskusji,a nie będziesz rzucał słów na wiatr, bo światowi i oczytani ludzie tka nie postępują :lol:
o tak poważnych sprawach jak na Ciebie, bo Ty podobno tylko sportem się interesujesz, jak stwierdziłeś to w innym temacie.

kolejny raz dajesz dowód ze nie umiesz czytać tego co kto napisał, więc zaglądnij jeszcze raz do tego tematu i zobacz czego dotyczyła moja odpowiedz na czyjąś wypowiedź, no ale jak sie jest płytkim to i płytkie są przemyślenia i płytykie wyciąganie wniosków

I nie mów mi, kto nie umie czytać ze zrozumieniem, bo masz z tym naprawdę spore problemy.

no zważyszy na argument powyżej to masz napewno 100% racji :lol:

Przyczepiłeś się jakiejś licencji Amiki, która nie ma żadnego znaczenia w sprawie, nieważne są dla Ciebie zapisy umowy na podstawie której powstał KKS Lech.

bo ta licencja pozwoliła wam zagrać w pucharach i obejść pewne sprawy, sam to napisałeś a teraz udajesz ze ja nie rozumiem i nie czytam ze zrozumieniem, sam to napisałeś, a plujesz się do mnie
Nie mam zamiaru Cię przekonywać. Mimo wszystko jednak nadal używam dużej litery, gdy zwracam się do Ciebie, bo nie myślę, że miałbym jakiś powód, by jej nie używać...

mnie to ni grzeje ni ziębi jak ktoś do mnie pisze czyz duzej czy z małej,

P.S. Nie mam zamiaru forumowicza gościa uświadamiać jak się co pisze. Nie mam go w dowodzie, więc niech odpowiada za siebie.
Wymagam tylko tego od Ciebie, czego ja stosuję w stosunku właśnie do Ciebie. Wiem już teraz, że moje oczekiwania są zbyt duże. Trudno. Jakoś przeżyję.

super że ode mnie oczekujesz,a od kogoś innego już nie, bo go w dowodzie nie masz(smiechu warta risposta) , czyli najlepiej umyć rączki i powiedzieć niech sobie pisze legła, żydzew, zwisła itp

ale kreować się na propagatora pisania zaimków osobowych z duzej litery to już potrafisz

poza tym dobrze ze ty potrafisz sprostać wysokim oczekiwaniom, grunt to wysoka samoocena, nie ma to jak samemu sobie pisać "psalmy" pochwalne

"ja wiem, że jestem lepszy i nikt mi nie dorówna i potrafię sprostać wysokim oczekiwaniom" :lol:

masz chyba rozdwojenie jaźni

Zadbaj o umowę w klubie koszykarskim bo chyba tam cie zabrakło i ci pozmieniali nazwę drużyny, widać jak zadbałeś o tradycję,

Ulżyłeś sobie chłopczyku? Naprawdę niezły bełkot... O czym Ty w ogóle p i e p r z y s z? Najpierw sam zwracasz komuś uwagę, że nie używa dużych liter, a sam w bezczelny sposób to powielasz. Ale widzę, że samozachwyt nie ustępuje. Brawo. Oby tak dalej, słoma z butów wychodzi... Zresztą, żeby tylko słoma...

Obrazek

Awatar użytkownika
Mikey
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Mikey » 10 lipca 2007, 22:27

może już wystarczy panowie?
Obrazek
Obrazek

Kibic z Poznania

Postautor: Kibic z Poznania » 10 lipca 2007, 23:31

Tak czytam Cię Marco i się zastanawiam. Tak tu jedziesz na kogoś z Twojego miasta. Rozumiem ,że nie tylko z kompem? Potrafisz iść na miasto i sam wyrażać swoje uczucia do Wisły? No cóż. Ja jakoś w to nie wierzę. Ale napinka jest ok. A tak na marginesie. Już całkiem spokojnie. Może znasz odpowiedż na jedno moje pytanie. Dlaczego kibice Wisły nigdy nie dotarli na Olimpię? Ale podejdż do sprawy ze spokojem. Masz tylko odp. Jak jesteś za młody i nie pamiętasz lat 80 czy 90 to ok.

Awatar użytkownika
Marco
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Marco » 11 lipca 2007, 08:59

Już kiedyś na pilka.pl udało mi się sprowokować do takiej właśnie dyskusji pewnego kibica z Cracovii wymiana uprzejmości trwała dłużej niż tu.

I powiem, że dzięki takim prowokacjom uzyskuje się ciekawe informacje do prac na różne tematy związane z internetem.

A że ktoś robi to nieświadomie to cały urok internetu :)))

oczywiście petrase nic do Ciebie nie mam ;)

Kibicu z Poznania to czy ja potrafię wyjść na miasto czy nie. Nie jest tu teraz istotne. Bo jak mówią KMWTW, PDK 8)

To zapytaj się tych co jeździli w latach 80 90 za Wisłą. Bo Poznań wielokrotnie odwiedzali,a czemu pominęli Olimpię może koszykówka ich nie interesowała w takim stopniu by jeździć za drużyną. Bo nikt na krakowską koszykówkę nie zwracał uwagi. I sam powinieneś wiedzieć jak wyglądała hala w Krakowie podczas spotkań. Minimalne lub wręcz zerowe zainteresowanie kibiców. Więc czemu by sie mieli w na Olimpii akurat pojawiać?

ja też się do Poznania cy to na Olimpie czy na AZS nie planuję wybierać, wolę odłozyć pieniązki na Lecha Poznań to mnie bardziej interesuje.
Obrazek
Obrazek
WislaLive.pl

Kibic z Poznania.

Postautor: Kibic z Poznania. » 11 lipca 2007, 11:51

dziękuje za odp. Może pójdę na skróty. Generalnie mieli ta sekcje w d............ I chyba gdyby dziś grały o nic też by tak było.

Awatar użytkownika
Lisu
Kadet

Postautor: Lisu » 11 lipca 2007, 12:10

Marco pisze:Bo jak mówią KMWTW, PDK 8)

Powiem nawet SLU :lol: :lol: :lol:

Widzę że robi nam się tutaj powoli kibice.net.

Pozdrowienia dla matematyków i ogrodników ;)

Wróć do „Hyde Park”