Ale jak..
Moderator: Moderatorzy
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
Re: Gdzieś dalej?? Ale jak..
a męska druzyna ma ? bo nasz idol się tam wybiera?wiewiora pisze:Chciałabym się dowiedzieć co zrobić aby być zauważoną zawodniczka??
Chciałabym pójść gdzieś dalej ..tylko nie wiem jak... mam 13 lat i od ponad 3 lat trenuje ..w Stal Stalowa Wola.. Ale u nas w klubie raczej nie ma warunków to światowej gry
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
u nas w klubie raczej nie ma warunków to światowej gry
a jest wogóle taki klub młodzieżowy w Polsce w którym są dobre warunki do uprawiania koszykówki? na palcach jednej reki policzyc, a mimo wszystko zdarzają się dobre koszykarki
Jesteś młoda- trenuj, trenuj, trenuj. Jeżeli będziesz dobra- nie zginiesz.
- Siero
- Senior
- Kontaktowanie:
ale zawsze jest łatwiej wybić się w klubie typu Wisła czy AZS Poznań/Gorzówmati pisze:u nas w klubie raczej nie ma warunków to światowej gry
![]()
![]()
![]()
a jest wogóle taki klub młodzieżowy w Polsce w którym są dobre warunki do uprawiania koszykówki? na palcach jednej reki policzyc, a mimo wszystko zdarzają się dobre koszykarki
Jesteś młoda- trenuj, trenuj, trenuj. Jeżeli będziesz dobra- nie zginiesz.
MRKS Włókniarz Pabianice http://mrks.wlokniarz.info/
-
malkontent
- Żak
sienot pisze:ale zawsze jest łatwiej wybić się w klubie typu Wisła czy AZS Poznań/Gorzów
sory, ale akurat klub "typu" Wisła do wybicia się dla młodej koszykarki to akurat nie nazwałbym łatwiejszym - a po drugie, to uznaje napisanie w jednej linii "typu Wisła czy AZS Poznań" za grube naciągnięcie standardu...
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
simon pisze:sienot pisze:ale zawsze jest łatwiej wybić się w klubie typu Wisła czy AZS Poznań/Gorzów
sory, ale akurat klub "typu" Wisła do wybicia się dla młodej koszykarki to akurat nie nazwałbym łatwiejszym - a po drugie, to uznaje napisanie w jednej linii "typu Wisła czy AZS Poznań" za grube naciągnięcie standardu...
Moim zdaniem dużo trudniej wybić sie w klubach mocniejszych- takie kluby często sprowadzają zawodniczki z zewnątrz, młode zawodniczki i konkurencja jest znacznie większa... jeżeli już dziewczyna zostanie seniorką to już wogóle w klubach typu Wisła/Lotos jeżeli rzeczywiście nie jest wielkim talenciakiem nie ma czego szukać.
Gorzów też sprowadza zawodniczki z zwenątrz, które mimo tego, że zostały uznane za talent w kategoriach młodzieżowych nie mogą się przebić w seniorskiej koszykówce. Od razu nasuwa mi sie przyklad Judyty Banaszkiewicz.
Wybicie sie młodej zawodniczki która przychodzi z zewnątrz w Poznaniu to raczej sprawa dyskusyjna
Dużo bardziej młoda zawodniczka rozwinie się w zespołach średniej klasy lub nawet słabych w ekstraklasie, dostaje minuty i to jest najwazniejsze. Myślę również, ze dobrym miejscem dla młodej koszykarki jest dobra druzyna pierwszoligowa
Dużo bardziej młoda zawodniczka rozwinie się w zespołach średniej klasy lub nawet słabych w ekstraklasie, dostaje minuty i to jest najwazniejsze. Myślę również, ze dobrym miejscem dla młodej koszykarki jest dobra druzyna pierwszoligowa
[/quote]
Wydaje mi się, że wybić w mocnym klubie jest rzeczywiście trudniej, natomiast rozwinąć swoje umiejętności dużo łatwiej, w szczególności młodym koszykarkom.
Wydaje mi się, że wybić w mocnym klubie jest rzeczywiście trudniej, natomiast rozwinąć swoje umiejętności dużo łatwiej, w szczególności młodym koszykarkom.
- mati
- Kadet
- Kontaktowanie:
Co po tych umiejetnosciach jak nie można przełożyc ich na ligowe zmagania?
Dobry trener, który wprowadzi zawodniczkę to podstawa, dla młodych zawodniczek minuty na parkiecie to rzecz najwazniejsza... nawet jak popełniają błędy.
romek pisze:Wydaje mi się, że wybić w mocnym klubie jest rzeczywiście trudniej, natomiast rozwinąć swoje umiejętności dużo łatwiej, w szczególności młodym koszykarkom.
Tak zwłaszcza grzejąc ławkę na meczach
sorry romek ale przypadkiem Twoje nazwisko nie zaczyna się na S
tak tylko pytam
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
Copy Bunny into your signature
to help him on his way to world Domination
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
KIBIC pisze:romek pisze:Wydaje mi się, że wybić w mocnym klubie jest rzeczywiście trudniej, natomiast rozwinąć swoje umiejętności dużo łatwiej, w szczególności młodym koszykarkom.
sorry romek ale przypadkiem Twoje nazwisko nie zaczyna się na S![]()
![]()
tak tylko pytam
W zadufaniu we własną nieomylność nie zauważyłeś, że temat założyła 13-letnia dziewczyna. Najlepiej jak trochę umie, niech zostanie w słabym klubie, będzie grać w kadetkach, juniorkach itd. i w wieku 20 lat będzie zajechaną sportowo emerytką. Co do nazwiska, nie zaczyna się na S, a Tobie chyba brakło argumentów.
Romku, nie odbieraj tego co pisze KIBIC osobiście, po prostu oto okoliczności sprawiły, że niezależnie od tematu, mógł dokopać znowu Skrzeczowi. Zapewne nawet nie ma przemyśleń na temat, na który napisałeś, ot...
W swoim czasie Tuwim napisał taki krótki kabaretowy tekst o kalamburzystach, jak nic pasuje do KIBICa.
W swoim czasie Tuwim napisał taki krótki kabaretowy tekst o kalamburzystach, jak nic pasuje do KIBICa.
romek pisze:KIBIC pisze:romek pisze:Wydaje mi się, że wybić w mocnym klubie jest rzeczywiście trudniej, natomiast rozwinąć swoje umiejętności dużo łatwiej, w szczególności młodym koszykarkom.
sorry romek ale przypadkiem Twoje nazwisko nie zaczyna się na S![]()
![]()
tak tylko pytam
W zadufaniu we własną nieomylność nie zauważyłeś, że temat założyła 13-letnia dziewczyna. Najlepiej jak trochę umie, niech zostanie w słabym klubie, będzie grać w kadetkach, juniorkach itd. i w wieku 20 lat będzie zajechaną sportowo emerytką. Co do nazwiska, nie zaczyna się na S, a Tobie chyba brakło argumentów.
a co 13 latka ma iść do Wisły Lotosu czy innego klubu ??
Tak jak napisałeś kadetki juniorki a potem seniorski klub a z ta 20 letnią emerytką to się zapędziłeś
http://www.lechiarugby.pl !!
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.
(\_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny.