Puchar FIBA
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Puchar FIBA
W dzisiejszym losowaniu Pucharu Fiba trafiliśmy do następującej grupy:
Wasserburg (Niemcy)
AZS PWSZ Gorzów (POLSKA)
Szeviep Szeged (Węgry)
Gospic (Chorwacja)
Wasserburg (Niemcy)
AZS PWSZ Gorzów (POLSKA)
Szeviep Szeged (Węgry)
Gospic (Chorwacja)
Hic amor, haec patria est. !POLSKA!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
mawi pisze:Najbliżej mamy do Niemiec 780 km-tylko!!!
Załatwiamy autobus?
Hehe
Hehe chyba ze ktos nam zasponsoruje bilety lotnicze z Poznania do Monachium
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
tomaszek
-
tomaszek
Re: ups
erratu pisze:sroda? treba by wyjechac we wtorek w nocy zeby w sorde byc na miejscu i zaraz po meczu spakowac manatki by na 6 rano byc w pracy o zonk to bedzie hard core !
Mecze są o 20.30 wiec spokojnie wyjazd w srode o 7 rano czyli 13 godzin przed meczem (do Wasserburga jedzie sie okolo 10 godzin) mecz konczy się o 22. Wyjazd 23. W domu jest się kolo 9-10 w czwartek. Wynika z tego ze trzeba wziąść dwa dni wolnego:). Mysle ze to nie bedzie wielkim problemem dla prawdziwych kibiców. Wg moich wyliczen jakies 500 zl starczy na podróż jadąc samochodem (przy zalozeniu 7l/100 km a w trasie pali mniej
Re: ups
tomaszek pisze:erratu pisze:sroda? treba by wyjechac we wtorek w nocy zeby w sorde byc na miejscu i zaraz po meczu spakowac manatki by na 6 rano byc w pracy o zonk to bedzie hard core !
Mecze są o 20.30 wiec spokojnie wyjazd w srode o 7 rano czyli 13 godzin przed meczem (do Wasserburga jedzie sie okolo 10 godzin) mecz konczy się o 22. Wyjazd 23. W domu jest się kolo 9-10 w czwartek. Wynika z tego ze trzeba wziąść dwa dni wolnego:). Mysle ze to nie bedzie wielkim problemem dla prawdziwych kibiców. Wg moich wyliczen jakies 500 zl starczy na podróż jadąc samochodem (przy zalozeniu 7l/100 km a w trasie pali mniej) wiec jadąc w 5 osob to jest jakies 100 zl na osobe wiec nie jest taki straszny koszt. Do tego bilety w Wasserburgu ksztaltują sie na poziomie 5 Euro. Wiec jak juz Tadeo wyliczył 150 zl starczy spokojnie. Gdyby udalo zorganizowac sie autobus i jakiegos sponsora to wydaje mi sie ze mozna byloby zejść z kosztów ponizej 100 zl
A to juz jest niezla cena
Oj, tomaszek, ale żeś ładny plan wyjazdu ułozył
Tak sobie czytam i nachodzą mnie pewne refleksje typu: "wszystko pięknie ładnie, ale":
1. jesteśmy jeszcze słabo widoczni (jako KK) na krajowym podwórku, więc podbijanie Europy (szczególnie w środku tygodnia) nie będzie takie proste do zorganizowania; oczywiście świetnie by było pojechać na taki mecz do Helmutów i zaznaczyć swoją obecność na arenie europejskiej, ale osobiście uważam (jest to oczywiście moje zdanie), że lepiej (dla Naszego wizerunku) i łatwiej zorganizować było by wyjazd na przykład na początku sezonu do Krakowa w sobotę (2 kolejka PLKK);
2. generalnie weekend to znacznie lepszy termin do organizacji jakichkolwiek wyjazdów (szczególnie tak odległych) niż środek tygodnia;
3. oczywiście, że nie jest to problem (wyjazd do Wasserburga) dla prawdziwych kibiców, bo można w imię wyjazdu zrezygnować z kilku innych rzeczy, tyle tylko, że moga być osoby, które nie będą w stanie w środku tygodnia gdziekolwiek wyjechać na dwa dni;
Temat oczywiscie do obgadania, bo nie ukrywam, że chętnie bym zobaczył Nasze dziewuszki w akcji u Helmutów, ale.......wszystko wyjdzie w praniu, jak zobaczymy, czy wyjdzie coś z wyjazdu na krajowe podwórka, np. do Krakowa. Ciekaw jestem, czy znajdziemy odpowiednią liczbę chętnych na miasto smoka, by wynająć autobus.
-
tomaszek
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Hehe no przejechalbym sie do krakowa
i obejrzal przy okazji derby z Cracowia
heh tylko nie wiem gdzie mialbym usiasc
Mecz potrojnego ryzyka
Jedno jest pewne WisŁA Mistrz 2008 
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”