Kubiak nadal trenerem koszykarek

Moderator: qBK

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 07 sierpnia 2007, 20:24

a co jakos jak Algis był i zajeły 5miejsce raz i drugi to jakos sponsorzy sie nie znaleźli i z kasa było juz coraz gorzej ale oczywiscie najlepiej zwalic wszystko na trenera co tam prezes oczywiscie jest spoko daje kase :roll: a czytac ze zrozumieniem potrafie a ja wcale nie miałem na mysli trenera swiatowej klasy ale nawet bardzo dobry w Polsce by nic nie pomógł z takim budzetem wiec skonczmy te dyskusje bo rzenuja mnie twoje twierdzenia i wypowiedzi szkoda mi czasu na takich ludzi jak ty
Im bardziej boisz się porażek tym więcej ich ponosisz..

tomaszek

Postautor: tomaszek » 07 sierpnia 2007, 20:53

Tak sie przyglądam Waszym wypowiedziom i wydaje mi sie ze FAN PLKK chyba jest wszechwiedzący, najmądrzejszy i ma zawsze najlepsze zdanie... Albo jest po rodzinie z trenerem ze tak go broni... Albo moze trener jest kims waznym dla niego :lol: ....

Otóż Panie FANIE PLKK powiem Ci tak dla przykladu że jak Gorzów wchodził do elity byl bardzo biednym klubem, baaa nawet grając w tej elicie był jednym z biedniejszych... i powiem Ci że zdobywając w tym sezonie 4 miejsce w kraju też mial jeden z najmniejszych budżetów... Dopiero od tego sezonu moze bedzie mial wiekszy. Zeby było zabawniej caly czas zespol prowadzi Dariusz Maciejewski... Zespoł opiera sie na wychowankach klubu... I z roku na rok jest lepiej... Ale w Gorzowie nie ma czegos takiego jak samowolka zawodniczek. Trener rządzi i jak sie nie podoba to "tam są drzwi". I powiedz mi teraz ze trener nie ma udzialu w sukcesach zespolu... Aha a dla scislosci prezesów ktorzy sie u nas czesto zmieniaja tez mamy do bani... Uważam że trener jest najwiekszym mozgiem druzyny i to on jest odpowiedzialny w duzym stopniu za wyniki. I wlasnie jednym z takich trenerów jest Maciejewski. Choc pewnie przykladow moglbym mnozyc wiele... No ale ty zawsze bedziesz mial racje bo juz taki jestes :lol: - NAJMĄDRZEJSZY!

PS. Jestem bardzo ciekaw jak będzie prezentowala sie w Gorzowie Małgosia Babicka. Ale cos mi mowi ze bedzie jedna z lepszych zawodniczek bo (dobry) trener bedzie umial wykorzystac jej potencjal... Ale ty wtedy pewnie znow wymyslisz jakąs bajke ze to nie wina trenera ze Gosia u Was slabo grala...

Pozdrawiam i życze wiecej pokory

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 08 sierpnia 2007, 02:21

Kolego Tomaszek, czy mógłbyś zrobić mi przyjemność i produkować się na podforum gorzowskim, a naszemu dać spokój? Dziecinność i infantylność Twoich tekstów mnie poraża i mam po nich niesmak intelektualny. Skąd jesteś takim specem od trenera Kubiaka, jak pewnie widziałeś z 2 mecze przez Niego prowadzone, a w tym pewnie frajersko przez Was przegrany po rzucie Proszczenko w ostatniej sekundzie za 3. Zresztą ten "numer" Twój wspaniały trener powtórzył niedługo potem w meczu z Pabianicami "super durnowato" biorąc czas w ostatnich 2 sekundach i przez to pozwalając przeciwniczkom z Pabianic na wprowadzenie piłki z połowy boiska - chyba, że była to "ustawka" uzgodniona z trenerem Herktem????? Skąd też znasz budżety klubów -tak pewnie klasyfikując zespoły pod względem kasy? To co u Was ten premier Marcinkiewicz działał? Nic??? Zauważ też , że jeśli dwóch dyskutantów ma różne zdanie , to "sypanie" adwersarzowi od "wszechwiedzących i najmądrzejszych " jest bez sensu... bo to samo się odnosi do drugiej strony! A już te Twoje "przykłady" to żenujący poziom. Jeszcze można dojść do wniosku, że im mniej kasy ma klub, tym większe szanse na sukces - ... tragikomedia! Uniżenie ponawiam prośbę - oraz nadmieniam , że pokrewieństwo z trenerem Krzysztofem Kubiakiem mnie nie łączy. Życzę owocnych przemyśleń na podforum gorzowskim.
Odchudzałem się dwa tygodnie - straciłem 14 dni!

tomaszek

Postautor: tomaszek » 08 sierpnia 2007, 08:02

Jesli moje teksty Cie porażają to idź do specjalisty bo może sie to dla Ciebie źle skonczy. Jeszcze uraz psychiczny do konca zycia Ci pozsotanie i co wtedy?

Jesli chodzi o Maciejewskiego to jakbys gosciu czytal uwaznie cale forum a nie tylko siedzial na swoim podwórku to bys zauwazyl ze te same mecze juz dawno Maciejewskiemu wytknąłem. Ale drużynę ocenia się nie po jednym meczu ale po tym jak konczy sezon.

Działanie Marcinkiewicza w Gorzowie ograniczalo sie do bycia prezesem honorowym. A budzety klubów chyba nie jest trudno okreslic widząc jakie zawodniczki grają w klubie. Jak bym Ci powiedzial ile zarabiaja gorzowianki to bys w zyciu nie uwierzyl ze tak malo...

I nigdzie nie stwierdzam ze im mniej kasy tym latwiej o sukces. Chyba masz problemy ze zrozumieniem tekstu pisanego.

Co do pisania to bede sobie pisal gdzie mi sie podoba. I naprawde nic Ci do tego.

AHA. I nie jestesmy kolegami wiec nie pisz do mnie "Kolego"

MuFa nzlg

Postautor: MuFa nzlg » 08 sierpnia 2007, 08:24

Troche wiecej szacunku moglbys okazac Don Iglacie, poza tym przystopuj troche bo sie zagalopowales, i nie bulwersuj sie jak ktos ma inne zdanie bo juz nie takich kozakow przerabialismy.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 08 sierpnia 2007, 08:29

MuFa nzlg pisze:Troche wiecej szacunku moglbys okazac Don Iglacie, poza tym przystopuj troche bo sie zagalopowales, i nie bulwersuj sie jak ktos ma inne zdanie bo juz nie takich kozakow przerabialismy.

Ja sie zbulwersowalem? No sory ale nie ja najechalem na niego... To byla tylko riposta... A na szacunek to trzeba sobie zapracowac...

KONIEC TEMATU

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 08 sierpnia 2007, 10:08

te gorzowski psie wypier.... z tego forum nie podoba ci sie cos to wyjazd masz swoje podforum wiec zegnamy cie i jeszcze jedno to czy łączy mnie cos z trenerem Kubiakiem czy nie to nie twoj zasrany interes a wasz trener jest taki strasznie super tak?? akurat tak sie składa ze miałem okazje przekonac sie o jego idiotyzmie na mistrzostwach europy U-20 gdzie grała praktycznie tylko wasza zawodniczka zalesiak i co z tego ze rzucała po 30pkt jak nasze przegrywały i miała mnóstwo strat i niecelnych rzutów a tym czasem nasze Pułtorak czy Kudłak i innne zawodniczki grzały ławe a jak wychodziły to Pułtorak 8pkt z rzedu a Kudłak dwie trójki ale oczywiscie on jest specem a po meczu któryms powiedział ze zwyczajnie zapomniał o tym ze na ławce miał Pułtorak i to jest super fachowiec to ja dziekuje a juz o meczach z pabianicami i nami nawet nie wspominam bo to juz wogóle jego głupota wiec daruj sobie komentarze pod adresatem naszego trenera i zjezdzaj stad :evil:

tomaszek

Postautor: tomaszek » 08 sierpnia 2007, 10:14

buehehehehe aleś mnie rozbawił. Podoba mi sie pisac na waszym forum i bede. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: I nic Ci do tego... Będe sobie pisał co mi się podba. A ty widze ze jesteś moherowy beret i wszystkim byś mordy uciszal jak tylko sie cos nie spodoba.

Ale skoro chcesz wojny to bedziesz ją miał...

Don Igłata
Młodzik

Postautor: Don Igłata » 08 sierpnia 2007, 10:20

MuFa nzlg pisze:Troche wiecej szacunku moglbys okazac Don Iglacie, poza tym przystopuj troche bo sie zagalopowales, i nie bulwersuj sie jak ktos ma inne zdanie bo juz nie takich kozakow przerabialismy.

No, z tym szacunkiem to na pewno przesada. Zwrot "kolego" forumowicza do forumowicza jest zwrotem grzecznościowym i na pewno "na miejscu".
Nie obrażam się nawet jak na forum ktoś mnie "tyka". Działalność (i co tu teraz napisać? ) ... niejakiego Tomaszka ... na naszym forum nosi cechy działalności dywersyjnej i mój post miał za cel zapobieżenie wpisom odwetowym forumowiczów brzeskich na podforum Gorzowa. Dowiedziałem się też (nareszcie!) ,że gdy parę lat temu graczki Szott i Żyłczyńska przeszły z Brzegu do Gorzowa, to Gorzów skutecznie skusił Je "mniejszą kasą"! :lol: A co do mojej psyche (o którą "niejaki Tomaszek" się obawia) to zapewniam , że po około 30 latach uprawiania alpinizmu (taternictwa, wspinaczki) mam ją mocną jak parowóz! Takiej psyche życzyłbym wszystkim naszym obecnym graczkom i trenerom!
Odchudzałem się dwa tygodnie - straciłem 14 dni!

tomaszek

Postautor: tomaszek » 08 sierpnia 2007, 10:31

Jesli chodzi o Szott to raczej wzgledy sentymentalne (jesli mozna tak to ując) skusily ja do POWROTU do Gorzowa.

Też uważam że można byłoby skończyć już tą małą wojnę. Myślę że dalsze pisanie kto ma racje a kto nie mija się z sensem. Myślę że dywagacje na temat który trener jest lepszy a który gorszy nie maja dalej sensu, gdyż górę biorą emocje a nie fakty.

Jeśli kogoś uraziłem swoimi wypowiedziami to przepraszam. Mam nadzieje że ten post zakończy dalszą bezsensowną awanturę. Zastrzegam jednak iż dalsze obrzucanie się błotem może znów ją wzniecić. Dlatego też prosiłbym o wstrzemięźliwośc.

Pozdrawiam. I zyczę kibicom Odry udanego sezonu w wykonaniu ich drużyny.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 sierpnia 2007, 18:02

Hehe :D tak sie wlasnie przygladam po pracy waszym wypocinom :D i musze stwierdzic ze podobnie jak Łódz ma Mikey-a tak samo Gorzów ma Tomaszka :D Bardzo kontrowersyjne osoby z ktorego zdaniem nie zawsze sie reszta zgadza :D

Po drugie:
te gorzowski psie wypier.... z tego forum nie podoba ci sie cos to wyjazd masz swoje podforum

Troche szacunku... widze ze kogos nerwy ostro poniosly.

Po trzecie:

a jak wychodziły to Pułtorak 8pkt z rzedu a Kudłak dwie trójki ale oczywiscie on jest specem a po meczu któryms powiedział ze zwyczajnie zapomniał o tym ze na ławce miał Pułtorak i to jest super fachowiec

Co trener moze wiedziec o zawodniczkach trenujac je miesiac czy 2 miesiace. Jak na treningach byly lepsze to je wystawil do skladu.

Po czwarte:

Dowiedziałem się też (nareszcie!) ,że gdy parę lat temu graczki Szott i Żyłczyńska przeszły z Brzegu do Gorzowa, to Gorzów skutecznie skusił Je "mniejszą kasą"!

Maciejewski od dziecka kształtował Age koszykarsko... wiec trudno sie dziwic ze powrociła do rodzinnego miasta. A takze zaznaczam ze Agnieszka juz dawno sie deklarowala ze jak zespol bedzie w najwyzszej klasie rozgrywek to wroci do Gorzowa.

Nie ma sensu napinac w dalszym ciagu tematu. Pozdrawiam kibicow z Brzegu :D
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Awatar użytkownika
FAN PLKK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: FAN PLKK » 08 sierpnia 2007, 19:32

do powyzszego komentarza:
po pierwsze jak mam miec szacunek do kogos kto za przeproszeniem wpier... sie w rozmowe i podforum nie swojego klubu z jakimis głupimi uwagami i pretensjami
po drugie jak nie trener to kto ma znac zawodniczki?? i tu jestem za tym zeby trenerem reprezentacji młodziezowych był trener SMS-u który zna te dziewczyny najlepiej a nie człowiek który nie ma pojecia o prawie zadnej zawodniczce
To tyle z mojej strony i p...... mnie uwagi gorzowskich kibiców na naszym podforum

qBK
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: qBK » 08 sierpnia 2007, 19:59

A ja myślę że temat kwalifikuje się do zamknięcia. I trochę więcej pokory i spokoju Panowie - to zarówno do FAN-a jak i tomkaszka. Dziękuję za uwagę.

Wróć do „KS Odra Brzeg”