Puchar FIBA

Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu

Barti
Żak

Postautor: Barti » 06 sierpnia 2007, 19:24

tomaszek pisze:Kraków??? Mysle ze ciezko bedzie bo pare osób jest w Krakowie PERSONA NON GRATA :D A w Niemczech jeszcze nas nie było wiec nas wpuszczą bez problemu :D

Wiem, wiem...., ale to chyba nie oznacza, że przez najbliższą dekadę nie będziemy dopingować dziewczyn u Mistrzów Polski. Przecież w końcu trzeba będzie się przełamać i do Nich pojechać........ można to zrobić np. w nadchodzącym sezonie :D Oczywiście piszę w kontekście wyjazdu autobusem, a nie pociągiem, bo droga od stacji PKP do hali może być cięższa jak podróż pociągiem :(

Awatar użytkownika
fearless
Kadet

Postautor: fearless » 06 sierpnia 2007, 19:50

Eh, chłopaki, nie przesadzajcie...

Barti
Żak

Postautor: Barti » 06 sierpnia 2007, 19:54

fearless pisze:Eh, chłopaki, nie przesadzajcie...

dokładnie........dlatego proponuję przed samym rozpoczeciem sezonu zacząc kampanię reklamową mającą na celu zebranie około 40 osób chętnych do wyjazdu pod Wawel :D

gustaw27
Nowy na forum
Kontaktowanie:

Postautor: gustaw27 » 06 sierpnia 2007, 22:40

Grupa jest bardzo ciekawa,wydaje mi się że jest ona do przejścia.Szkoda że jest trochę na wyjazdy daleko bo obejrzałbym sobie jakiś mecz.

Awatar użytkownika
erratu
Nowy na forum

hmm

Postautor: erratu » 06 sierpnia 2007, 23:12

słuchajcie to może by jakieś spotkanie zorganizować np na tydzień przed początkiem sezonu oszacować koszty podróży pod wawel wywalić na mieście plakaty że organizowany jest wyjazd razem z kosztami podać wtedy dobrze rozporomowany wyjazd napewno by się udał pamietam że w zeszłym sezonie dla kibiców nie zwiazanych z kk opuszczenie jakiegos meczu u siebie często oznaczało kompletna niewiedzę na temat ewentualnych wyjazdów na mecze nie mowie tu ze musimy reklamowac sie z kazdym takim wyjazdem ale myślę że mozna by sprawdzic jak by to podzialało :) oczywiscie wszystko do przemyślenia
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!

Barti
Żak

Re: hmm

Postautor: Barti » 07 sierpnia 2007, 08:15

erratu pisze:słuchajcie to może by jakieś spotkanie zorganizować np na tydzień przed początkiem sezonu oszacować koszty podróży pod wawel wywalić na mieście plakaty że organizowany jest wyjazd razem z kosztami podać wtedy dobrze rozporomowany wyjazd napewno by się udał pamietam że w zeszłym sezonie dla kibiców nie zwiazanych z kk opuszczenie jakiegos meczu u siebie często oznaczało kompletna niewiedzę na temat ewentualnych wyjazdów na mecze nie mowie tu ze musimy reklamowac sie z kazdym takim wyjazdem ale myślę że mozna by sprawdzic jak by to podzialało :) oczywiscie wszystko do przemyślenia

To właśnie miałem na mysli, a przede wszystkim to, że jakikolwiek ewentualny wyjazd zawsze był organizowany najwcześniej na tydzień (czasem kilka dni) przed meczem. A może by tak wprowadzić inny sposób organizacji wyjazdu na dalsze odległości (typu Kraków, Gdynia). Nieco wcześniej by było wiadomo, ile osób było by chętnych, więc łatwiej by było wszystko zgrać.

socrates
Nowy na forum

Postautor: socrates » 07 sierpnia 2007, 15:01

fajnie ze beda graly z innymi druzynami europejskimi ale to troche zbyt daleko zeby im kibicowac
zawsze wierni AZS

tomaszek

Postautor: tomaszek » 07 sierpnia 2007, 15:59

no faktycznie daleko :lol: troche mnie smieszą te komentarze bo do krakowa chcecie jechac który jest tylko 200 km blizej niz Wasserburg. I podejrzewam ze do Krakowa jechalo by sie znacznie dluzej niz do Niemiec. Ale ok. Każdy ma wlasne zdanie. No ale już tekst

socrates pisze:fajnie ze beda graly z innymi druzynami europejskimi ale to troche zbyt daleko zeby im kibicowac

jest przegięciem. Bo nieważne gdzie bede. W moim sercu zawsze bedzie AZS i ZAWSZE bede mu kibicowal. Wiec nie pierd....cie mi ze cos jest za daleko aby im kibicowac...

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 07 sierpnia 2007, 17:16

hehe widze ze znowu na wlasnym podworku sie brzydko robi :D Skonczcie temat :P
Bedzie wyjazd to bedzie nie bedzie to nie... Kazdy ma inna sytuacje i do kazdego wyjazdu nie moze sie podpozadkowac.

słuchajcie to może by jakieś spotkanie zorganizować np na tydzień przed początkiem sezonu oszacować koszty

Bedzie spotkanie i to nie jedno :) najpierw trzeba zalatwic wazniejsze sprawy... a pozniej bedzie myslalo sie o wyjazdach :)

Najblizsze spotkanie odbedzie sie napewno pod koniec Sierpnia... wiecej szczegolow wkrotce.
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Barti
Żak

Postautor: Barti » 07 sierpnia 2007, 22:39

tomaszek pisze:no faktycznie daleko :lol: troche mnie smieszą te komentarze bo do krakowa chcecie jechac który jest tylko 200 km blizej niz Wasserburg. I podejrzewam ze do Krakowa jechalo by sie znacznie dluzej niz do Niemiec. Ale ok. Każdy ma wlasne zdanie. No ale już tekst

Tomaszek, ale Ty się od razu unosisz :shock:
Nie wiem jak inni, ale ja tego nie rozpatruję w kontekście, gdzie jest dalej, czy bedziemy jechać dłużej, czy krócej.
Jak byś czytał ze zrozumieniem, to byś wyłapał z mojej wypowiedzi, że głównym moim argumentem, było, to że (zaznaczam kolejny raz - moim zdaniem, a nie musisz się ze mną zgadzać) wolałbym zaznaczyć najpierw Naszą obecność na krajowym podwórku, gdzie, powiedzmy sobie szczerze , nie jesteśmy jeszcze rewelacyjnie widoczni. I tak szczerze powiem w dydku mam, czy Wasserburg jest bliżej czy dalej o 200 czy nawet więcej kilometrów. Dla mnie to nie ma znaczenia, bo te 200 kilometów to jest godzinka jazdy po autobanie u Helmutów. Jak bedzie ekipa chetna na wyjazd, to i na koniec świata mogę jechać za dziewczynami.

tomaszek

Postautor: tomaszek » 08 sierpnia 2007, 08:07

Wiesz jak dla mnie to najlepsze rozwiązanie to byc na wszystkich meczach AZS. I w Polsce i w Europie... Faktycznie fajnie byloby pojechac do Krakowa, Łodzi i wszystkich innych miast gdzie jeszcze nie zaistnielismy... tylko czy beda chetni?

Barti
Żak

Postautor: Barti » 08 sierpnia 2007, 14:43

tomaszek pisze:.. tylko czy beda chetni?

No własnie dlatego trzeba pomysleć nad szybszą organizacją wyjazdów, nie kilka dni przed meczem, lecz trochę wcześniej. Zresztą, jak sie spotkamy, to pogadamy.

Endrju
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: Endrju » 08 sierpnia 2007, 17:43

tomaszek pisze:Wiesz jak dla mnie to najlepsze rozwiązanie to byc na wszystkich meczach AZS. I w Polsce i w Europie... Faktycznie fajnie byloby pojechac do Krakowa, Łodzi i wszystkich innych miast gdzie jeszcze nie zaistnielismy... tylko czy beda chetni?

O chetnych to sie juz nie martwcie... ;]
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem

Barti
Żak

Postautor: Barti » 08 sierpnia 2007, 20:48

Endrju pisze:O chetnych to sie juz nie martwcie... ;]

A co masz dar jasnowidzenia??? A może wiesz o czymś o czym my nie wiemy??? A może Endrju masz już komplet na wszystkie wyjazdy i nie ma już wolnych miejsc w autokarze??? :lol: :lol:

cholinex
Amator

Postautor: cholinex » 08 sierpnia 2007, 21:04

chlopaki przestancie pomyslcie powaznie przeciesz wiecie ze nikt na puchar fiba nie pojedzie lepiej myslcie jak tu na mecze wyjazdowe po polsce jechac zeby to nie bylo robione na wariata jak rok temu :P
Jedno Serce Jedno Bicie AZS Na Całe Życie:D

Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”