Polska - Słowenia
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Polska - Słowenia
Wybiera się ktoś na mecz Polek do Gdyni 1 września? Jest ktoś zainteresowany?
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:
A na AMP do Łodzi jedziecie czy sie ŁKSu boicie??
Heh do Łodzi prawdopodobnie zawitamy w sezonie zasadniczym
Co do AMP to slyszalem ze maja jakies rezerwy tam pojechac... tym bardziej ze jest to turniej kilkudniowy nie ma sensu tam jechac
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
Endrju pisze:MARAS pisze:
Co do AMP to slyszalem ze maja jakies rezerwy tam pojechac... tym bardziej ze jest to turniej kilkudniowy nie ma sensu tam jechac
Jak to nie ma po co jechać, przecież obsada finału jest w 90% znana. A do tego macie dwie drużyny w tym turnieju, też tak same rezerwy tam nie pojadą
P.S.
Ze względu na małą liczbe drużyn jest to turniej tylko dwudniowy a nie jak to było wcześniej.
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
MARAS pisze:Endrju pisze:MARAS pisze:
Jak to nie ma po co jechać, przecież obsada finału jest w 90% znana. A do tego macie dwie drużyny w tym turnieju, też tak same rezerwy tam nie pojadą
P.S.
Ze względu na małą liczbe drużyn jest to turniej tylko dwudniowy a nie jak to było wcześniej.
Z checia bym sie wybral... jednak praca zatrzymuje i do tego watpie zeby w okresie wakacji zebrac jakas grupke kibicow. Czekamy do poczatku sezonu a bedzie o nas glosno byc moze w Polsce jak i w Europie. Jezeli wszystkie plany sie z realizuja to bedzie to najlepszy sezon Kibicow AZS-u
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
Endrju pisze: Czekamy do poczatku sezonu a bedzie o nas glosno byc moze w Polsce jak i w Europie. Jezeli wszystkie plany sie z realizuja to bedzie to najlepszy sezon Kibicow AZS-uAle nie zapeszajmy...
No właśnie Endrju może nie zapeszajmy. Bo plany jak wiesz mamy, ale zależą one także od stanowiska klubu.
-
kasiunia89
- Nowy na forum
- Kontaktowanie:
Polska - Słowenia
Chciala bym jechac na ten mecz ale niestety nie moge w ten dzien mam praktyki a pozniej swoje 18 urodzinki bede trzymac kciuki:P:P:P:P:P:P:P
transmisja
nie wie ktoś, jaki program będzie transmitował ten mecz na żywo? o ile jakiś będzie...
Wróć do „AZS-PWSZ Gorzów Wlkp.”