"Wybieramy....AZSu Poznań"- klasyfikacja po 14

Moderatorzy: Nas, Mytek, Bury

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

"Wybieramy....AZSu Poznań"- klasyfikacja po 14

Postautor: Mytek » 13 stycznia 2005, 00:42

podliczyłem ilosc punktow przyznanych przez Was po meczu z ŁKSem, Ostrovią , Meblotapem, Lotosem, Włókniarzem Pabianice, AZS PWSZ Gorzów Wlkp., CCC Polkowice, Wisłą Kraków(FF PP), Wisła Kraków(4xplay-off), AZS Gorzów(2xPlay-off) i otrzymalem takie wyniki:

-------------------------------------------------------------------------------------
1. Aleliunaite-Jankovska Reda ?? pkt.
2. Borak Natalia ?? pkt.
3. Ciecierska Monika ?? pkt.
4. Idczak Weronika ?? pkt.
5. Jarkowska Joanna ??pkt.
6. Karpińska Aleksandra ?? pkt.
7. Krupska-Tyszkiewicz Beata ?? pkt.
8. Lorek Joanna ?? pkt.
9. Malendowicz Jagoda ?? pkt.
10. Mrozińska Natalia ?? pkt.
11. Pamuła Anna ??pkt.
12. Sibora Monika ?? pkt.
13. Szarowska Alicja ??pkt.
14. Urban Anna ??pkt.

-------------------------------------------------------------------------------------
nie chcialbym podawac jakiejs tabelki:kto prowadzi, kto jest na drugim miejscu itd...bo to nie o to chyba przecierz chodzi...to ma byc sympatyczna zabawa a nie jakas "liga"! 8)
to juz koniec głosowań, dziekuje za wszystkie oddane glosy!!
w naszym plebiscycie udzial wzielo 25 forumowiczow :!: mysle ze tak duza liczba uczestnikow jest sukcesem :!:
ogołem w plebiscycie nie uwzgledniłem glosow dwoch uzytkownikow:"ajaja" oraz "biogi". (powody podane w temacie obok)
W PLEBISCYCIE ZWYCIEZYLA:

1)???????????????????? pkt.
2)???????????????????? pkt.
3)???????????????????? pkt.

:!: :!: :!: GRATULUJEMY :!: :!: :!:
W Plebiscycie Na Najlepszą, Najwszechstronniejszą Zawodniczkę AZSu Poznań sezonu 2004/2005 glosy oddali :
Mytek(14x),
Kula (4x),
Bury(13x),
Miru(13x),
Maras(14x),
Łukasz-Fan(10x),
KyS(2x),
Saletra(3x),
Pink Panter(3x),
Wrona(10x),
Manek(1x),
Mati(1x),
Czarny(2x),
Matii(1x),
Natalia(1x),
Dario(3x),
Edzia(1x),
Mikey(1x),
Viallos(1x),
Thomas72(1x),
Talar(2x),
Majorek(2x),
Zuza11(1x),
Mawi(1x),
Don Igłata(1x).

co dale łączną liczbe oddanych glowow: 96, a co za tym idzie 618 przyznanych punktów.
Oba glosowania po dwoch meczach z wisla w Krakowie oraz w Poznaniu (play-offy) sa liczone podwojnie.
Ostatnio zmieniony 17 czerwca 2005, 10:13 przez Mytek, łącznie zmieniany 23 razy.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 13 stycznia 2005, 14:43

Wiadomo Mytek ze niechodzi o jakas lige!
Ale taka forma bylaby bardziej przejrzysta!
Mozesz dawac na moja prosbe zawsze tez klasyfikacje kto prowadzi! 8)
Chwiałka A Chwiałka Z Chwiałka AZS!

Awatar użytkownika
Szymon
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: Szymon » 13 stycznia 2005, 23:21

Nie to żebym się czepiał, ale w regulaminie zabawy było wyraźnie napisane że brać w niej udział mogą jedynie zarejestrowani i zalogowani forumowicze. Tymczasem głos niezalogowanej osoby został wziety pod uwagę? Więc chciałem sie spytać, jak to jest z tym regulaminem???
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

Obrazek

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 14 stycznia 2005, 14:12

Szymon pisze:Nie to żebym się czepiał, ale w regulaminie zabawy było wyraźnie napisane że brać w niej udział mogą jedynie zarejestrowani i zalogowani forumowicze. Tymczasem głos niezalogowanej osoby został wziety pod uwagę? Więc chciałem sie spytać, jak to jest z tym regulaminem???

juz wyjasniam: ten niezalogowany to Łukasz, przewodniczacy naszego KK. napisal mi na gg, ze zapomnial hasla[jego login to chyba "Łukasz - Fan" o ile dobrze pamietam] i czy moze wpisac sie jako gosc, zgodzilem sie poniewaz znam go i wiem dokladnie kto glosowal; w przypadku innych gosci mogloby byc inaczej....mam nadzieje ze nie macie mi tego za zle, jesli beda jakies sprzeciwy to odejmę punkty przyznane przez Lukasza.
reloaded :]

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 14 stycznia 2005, 15:34

Mytek pisze:....mam nadzieje ze nie macie mi tego za zle, jesli beda jakies sprzeciwy to odejmę punkty przyznane przez Lukasza.

Ja uważam, że nie ma jak najmniejszej potrzeby usuwania postu niezalogowanego Łukasza, który jest osobą pewną i można mu ufać :) Z resztą tu ty Mytek jesteś moderatorem (aha i jeszcze Nas) więc Ty decydujesz co się tutaj dzieje :lol: - przynajmniej takie odnosze wrażenie.

Pozdrawiam

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 02 lutego 2005, 23:38

Ale nam sie ciasno w tabeli porobilo!
Niezle zageszczenie sie zrobilo!
Mysle ze z listy mozna wykreslic Anne Urban ktora obecnie nie trenuje juz z klubem i nie jest nawet na lawce podczas ligi! Musiala albo zrezygnowac albo z Romanem sie pozarla! :cry:
Szkoda Ani :?

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 10 lutego 2005, 10:10

punkty po meczu z Polfą podliczone. dzieki swietnemu wystepowi baardzo duza ilosc punktow zarobily:Ola Karpińska i Beata Krupska.

martwi mnie bardzo mala punktow na koncie Redy Jankovskiej, Ani Pamuły, Moniki Sibory.... :cry: :cry: :cry: nie żebym cos Wam sugerowal oczywiscie..............

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 10 lutego 2005, 13:09

Ale Karpik i Krupa odskoczyly od pozostalych! :shock:

Awatar użytkownika
MirU <poznań>
Kadet
Kontaktowanie:

Postautor: MirU <poznań> » 11 lutego 2005, 09:40

Widze, że dwie dzieeczyny Krupa i Karp mają jak narazie niezagrożone pozycje i wszystko będzie sie (prawdopodobnie) rozgrywało między nimi. Ciekawe tylko jak zagrają w najbliższym meczu.......mam nadzieje że oczywiście na jak najwyższym poziomie... Krupa oby tak jak w Pabianicach!

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 23 lutego 2005, 22:16

klasyfikacja po sezonie zasadniczym gotowa(przypominam ze glosowalismy od poczatku tego roku!)
jestem zawiedziony skandalicznie małą frekwencją: po meczu z CCC oddanych zostalo tylko 5 glosow, czyli przyznalismy tylko 30 punktow! :shock: juz sie Wam znudzilo!? :shock:
teraz inna powazna sprawa: czs pomuslec nad jakims upominkiem dla najlepszej(oraz dla innych zawodniczek, oczywiscie). mysle ze nie jest to odpowiednie miejsce do omawiania tego typu spraw, wiec proponuje zebranie KK, przy tej okazji omowimy takze inne niecierpiace zwłoki sprawu. co proponujecie? moze od razu jakis termin? pytanie jest powaznie, wiec prosze o powazne odpowiedzi :)

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 23 lutego 2005, 23:03

Tak tak Mytek zebranie jest nieodzowne! To o czym mówisz to bedzie tylko dodatek do glównego tematu jakim sa mecz wyjazdowe w Krakowie! Temu tematowi trzeba poswiecic jak najwiecej czasu!
Proponuje Pub na Mokrej tam gdzie zawsze i trzeba by Klepke tez zaprosic na obgadanie szczególów!
Najlepiej w piatek wieczorem. Co panstwo na to??? :?: :?:

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 24 lutego 2005, 06:30

Piątek może być, tylko że tak najwcześniej bym mógł ok. 20 przybyć więc proszę o ustalenie w miarę normalnej godziny :) Pozdrowionka.

MARAS
Oldboy
Kontaktowanie:

Postautor: MARAS » 24 lutego 2005, 16:12

Najlepszy bylby piatek ten 1 marca w godzinach wiadomo ze wieczornych, spoko Bury o 20.00 moze byc! A jak reszta sie do tego odnosi?

Awatar użytkownika
Bury
Żak
Kontaktowanie:

Postautor: Bury » 24 lutego 2005, 18:06

hmm z tego co kojarze to 1 marca jest we wtorek a w piatek jest co najwyzej 4 marca :) wiec jesli chodzi o 4 marca godz. 20.00 to mi pasuje. Pozdro

Awatar użytkownika
Mytek
Junior
Kontaktowanie:

Postautor: Mytek » 24 lutego 2005, 19:35

Bury pisze:hmm z tego co kojarze to 1 marca jest we wtorek a w piatek jest co najwyzej 4 marca :) wiec jesli chodzi o 4 marca godz. 20.00 to mi pasuje. Pozdro

tak, tylko ze 4 marca to klepki raczej w poznaniu nie bedzie(puchar Polski w krakowie) :? ale termin mi calkowicie odpowiada :)
TRZBA KATEGORYCZNIE ZWOLAC RESZTE KK JESLI TYLKO BEDE ROZMAWIAL Z LUKASZEM, PRZEKAZE MU TO :)

Wróć do „AZS Poznań”