Szaliki
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
dzida pisze:Wy kur... zacznijcie najpierw norlanie chodzic spiewac a pozniej sbie zamawiajcie:|:/ bo jak narazie to jest hujnia!! PzDr dla kibiców z Legnickiej!!
co ty się tak podniecasz ?? to był sparing, nie mecz ligowy , pucharowy itp. !! wiec nie myśl sobie, że każdemu będzie się chcialo przyjśc na zwykły sparing !!
- ginda
- Senior
- Kontaktowanie:
Po co wogole piszecie o bzdetach na forum
Jak by sparing to był nie wiadomo jak ważny mecz. Jeszcze w dziale Szaliki... dla mnie bezsensu jest pisanie, że takie coś zniechęca, liga się zacznie to wtedy można się martwić.
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować
dzida pisze:własnie a Gdzie byl Tata?? albo ccc??:>:| tych osob woogule nie widzialem a na forum szaleja:> w sumie ccc ma tam sprawy rodzinne to rozumiem ale reszta??;/ zgadzma sie z Piotrem zaje... z nas kibice!! ;/
a ja proponuje troszeczkę spuścić z tonu, bo od tego się robią zmarszczki. Ja wiedziałem, że nie mogę być ani w piątek, ani w sobotę dlatego z nikim się nie umawiałem i prosze się grzecznie ode mnie od*********
troszeczkę więcej luzu panowie...