Szaliki

Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda

Awatar użytkownika
Piotrek
Żak

Postautor: Piotrek » 29 września 2007, 20:09

Niby tak ale jakoś nikt nie wpłaca tych pieniędzy, jak zostanie uzbierany komplet to sie zamowi.

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 29 września 2007, 20:12

bo nikt nie wie jeszcze co jak, gdzie i kiedy !!

Awatar użytkownika
Piotrek
Żak

Postautor: Piotrek » 29 września 2007, 20:12

... i jaki szalik bierzemy :lol:

bierzemy tego ??

Obrazek

Awatar użytkownika
Mały
Młodzik
Kontaktowanie:

Postautor: Mały » 30 września 2007, 09:20

Wszyscy leca w chuja umawiacie sie spiewac a nikogo niema, tylko LEGNICKA no i jakies pojedyncze osoby takie z was k... kibice Laughing

a mam wam przypomniec mecze o puchar prezesa :?: :?: kto w h*ja lecial najbardziej :?: :?: Legnicka :!: chlopcy sobie uisiedli po 15min ... a ja SEP-CE Ginda i moze jeszcze z 4 chlopakow prowadzilismy doping moze w 7 do 10 osob :? dopiero pare "motywujacych" okrzykow w wasza strone zdolalo podniesc wasze szanowne dupska ... a moze przypomniec jescze mecz kiedy po przerwie cala Legnicka sobie do domu poszla :?: :?: ... no to przypominam ... wiec ku*wa bez takich wjazdow tutaj ...

własnie a Gdzie byl Tata?? albo ccc??:>Neutral tych osob woogule nie widzialem a na forum szaleja:>

jesli mnie nie widziales na meczu to moze bardziej musisz sie przygladac nastepnym razem :shock: a w pierwszej polowie dlaczego nie spiewaliscie :?: :?: bylo chyba tylko z 3 chlopakow mniej ... ale nie dla was to za malo ... jak wspominalem ja potrafilem drzec ryja w mniej niz 10 osob ... mam swoje powody dla ktorych nie bawilem sie z wami na meczu .... ktory to byl mecz :?: :?: pierwszy moj opusczony :!: dzida przypomniec Ci od kiedy Ty zaczales spiewac z nami :?: :?: mysle ze nie musze .... ogarnij sie troche ... po drugie TATY prawdopodobnie w Polkowicach nie bylo ... wiec w ogole po jakiego k*u*w* ch*ja rzucasz przykladami calkiem nieadekwatnymi do calej sytuacji :!: :!:

Kube prosze w miare mozliwosci o przesuniecie wszytskich postow nie zwiazanych z tematem do tematu pogaduchy ... :? :?

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 30 września 2007, 15:45

Tak wogóle to ktoś dawał kase na szaliki?!

Awatar użytkownika
Piotrek
Żak

Postautor: Piotrek » 30 września 2007, 15:51

Jak na razie nikt.

Awatar użytkownika
KACPERS
Żak

Postautor: KACPERS » 01 października 2007, 18:08

ccc pisze:
Wszyscy leca w chuja umawiacie sie spiewac a nikogo niema, tylko LEGNICKA no i jakies pojedyncze osoby takie z was k... kibice Laughing

a mam wam przypomniec mecze o puchar prezesa :?: :?: kto w h*ja lecial najbardziej :?: :?: Legnicka :!: chlopcy sobie uisiedli po 15min ... a ja SEP-CE Ginda i moze jeszcze z 4 chlopakow prowadzilismy doping moze w 7 do 10 osob :? dopiero pare "motywujacych" okrzykow w wasza strone zdolalo podniesc wasze szanowne dupska ... a moze przypomniec jescze mecz kiedy po przerwie cala Legnicka sobie do domu poszla :?: :?: ... no to przypominam ... wiec ku*wa bez takich wjazdow tutaj ...

własnie a Gdzie byl Tata?? albo ccc??:>Neutral tych osob woogule nie widzialem a na forum szaleja:>

jesli mnie nie widziales na meczu to moze bardziej musisz sie przygladac nastepnym razem :shock: a w pierwszej polowie dlaczego nie spiewaliscie :?: :?: bylo chyba tylko z 3 chlopakow mniej ... ale nie dla was to za malo ... jak wspominalem ja potrafilem drzec ryja w mniej niz 10 osob ... mam swoje powody dla ktorych nie bawilem sie z wami na meczu .... ktory to byl mecz :?: :?: pierwszy moj opusczony :!: dzida przypomniec Ci od kiedy Ty zaczales spiewac z nami :?: :?: mysle ze nie musze .... ogarnij sie troche ... po drugie TATY prawdopodobnie w Polkowicach nie bylo ... wiec w ogole po jakiego k*u*w* ch*ja rzucasz przykladami calkiem nieadekwatnymi do calej sytuacji :!: :!:

Kube prosze w miare mozliwosci o przesuniecie wszytskich postow nie zwiazanych z tematem do tematu pogaduchy ... :? :?

Po pierwsze mnie tez nie było wiec nie będę się rozwodził za długo i przedewszystkim nie będę sie tłumaczył dla czego mnie nie bylo i w ogole.

Po drugie to był sparing przyszło was (nas) nie dużo to pokażcie ze i tak sie potraficie bawić. Zaliczylismy wyjazd do ŁODZI w baaaaaaardzo mało osób i jakoś nikt się tym specjalnie nie przejmował.

I po trzecie widzę że co niektórzy obrośli w piórka bo popisali trochę na forum i poszli na dwa sparingi. Zobaczymy czy będziecie tacy w lidze gdzie będzie mecz za meczem.
Trochę więcej pokory Panowie :evil: :evil: :evil:
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !

Awatar użytkownika
SEP-CE
Młodzik

Postautor: SEP-CE » 01 października 2007, 18:48

moze by już tak wrócic do temau "SZALIKI" a nie kto gdzie, był kto gdzie nie był itd. :)

pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 01 października 2007, 20:06

Zgadzam sie z Sep - CE ! I mam pytanko czy te szaliki będą istnieć wogóle bo niby wzór jest ustalony chętnych nie brakuje a zamówienia niema ! :twisted:

Awatar użytkownika
Piotrek
Żak

Postautor: Piotrek » 01 października 2007, 20:10

Zamawiane będą na pewno, pieniądze do Gindy albo do Taty do końca tygodnia najlepiej !!

Kuba
Oldboy

Postautor: Kuba » 01 października 2007, 22:29

Młynio, a Ciebie należałoby wysłać najpierw na kurs czytania ze zrozumieniem :/ napisane wyraźnie - BĘDZIE KASA, BĘDZIE ZAMÓWIENIE. a nie "będą chętni, będzie zamówienie". Proste? zbierze się grupa minimum 24osób - zamawiamy. amen.

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 04 października 2007, 22:04

KASE DALI:
Ulok-20zł
Wacek-20zl
Kubik-20zł
Picia Z.-20zł
Zawi-20zł
Seba-100zł(za pięć osób)
Kobi-20zł
Sepce-20zł

do niedzieli czas i daje siano Tacie :wink:
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
ginda
Senior
Kontaktowanie:

Postautor: ginda » 05 października 2007, 13:18

Na razie kasy mamy na 12 szali, myślę, że śmiało można wpisac jeszcze mnie :wink: , Grzesia, Grubego, Kubę, Pedzelka, CCC :wink:
W poniedziałek zamawiamy!!!
Dziewczyny jeśli chcecie,
zwycięstwa poczuć smak,
musicie walczyć, trenować,
dopingiem was wspieramy,
a wiarę w sercu mamy,
po meczu będziem świętować

Awatar użytkownika
dzida
Nowy na forum

Postautor: dzida » 05 października 2007, 18:18

no i mnie:P:)

Awatar użytkownika
Młynio
Amator

Postautor: Młynio » 05 października 2007, 23:19

A na szaliki ile będzie trzeba czekać z 2 miechy (Poczta Polska)xD?

Wróć do „MKS Orzeł Polkowice”