Szaliki
Moderatorzy: Kuba, brzydki, ginda
- Mały
- Młodzik
- Kontaktowanie:
Wszyscy leca w chuja umawiacie sie spiewac a nikogo niema, tylko LEGNICKA no i jakies pojedyncze osoby takie z was k... kibice Laughing
a mam wam przypomniec mecze o puchar prezesa
własnie a Gdzie byl Tata?? albo ccc??:>Neutral tych osob woogule nie widzialem a na forum szaleja:>
jesli mnie nie widziales na meczu to moze bardziej musisz sie przygladac nastepnym razem
Kube prosze w miare mozliwosci o przesuniecie wszytskich postow nie zwiazanych z tematem do tematu pogaduchy ...
ccc pisze:Wszyscy leca w chuja umawiacie sie spiewac a nikogo niema, tylko LEGNICKA no i jakies pojedyncze osoby takie z was k... kibice Laughing
a mam wam przypomniec mecze o puchar prezesa![]()
kto w h*ja lecial najbardziej
![]()
Legnicka
chlopcy sobie uisiedli po 15min ... a ja SEP-CE Ginda i moze jeszcze z 4 chlopakow prowadzilismy doping moze w 7 do 10 osob
dopiero pare "motywujacych" okrzykow w wasza strone zdolalo podniesc wasze szanowne dupska ... a moze przypomniec jescze mecz kiedy po przerwie cala Legnicka sobie do domu poszla
![]()
... no to przypominam ... wiec ku*wa bez takich wjazdow tutaj ...
własnie a Gdzie byl Tata?? albo ccc??:>Neutral tych osob woogule nie widzialem a na forum szaleja:>
jesli mnie nie widziales na meczu to moze bardziej musisz sie przygladac nastepnym razema w pierwszej polowie dlaczego nie spiewaliscie
![]()
bylo chyba tylko z 3 chlopakow mniej ... ale nie dla was to za malo ... jak wspominalem ja potrafilem drzec ryja w mniej niz 10 osob ... mam swoje powody dla ktorych nie bawilem sie z wami na meczu .... ktory to byl mecz
![]()
pierwszy moj opusczony
dzida przypomniec Ci od kiedy Ty zaczales spiewac z nami
![]()
mysle ze nie musze .... ogarnij sie troche ... po drugie TATY prawdopodobnie w Polkowicach nie bylo ... wiec w ogole po jakiego k*u*w* ch*ja rzucasz przykladami calkiem nieadekwatnymi do calej sytuacji
![]()
![]()
Kube prosze w miare mozliwosci o przesuniecie wszytskich postow nie zwiazanych z tematem do tematu pogaduchy ...![]()
Po pierwsze mnie tez nie było wiec nie będę się rozwodził za długo i przedewszystkim nie będę sie tłumaczył dla czego mnie nie bylo i w ogole.
Po drugie to był sparing przyszło was (nas) nie dużo to pokażcie ze i tak sie potraficie bawić. Zaliczylismy wyjazd do ŁODZI w baaaaaaardzo mało osób i jakoś nikt się tym specjalnie nie przejmował.
I po trzecie widzę że co niektórzy obrośli w piórka bo popisali trochę na forum i poszli na dwa sparingi. Zobaczymy czy będziecie tacy w lidze gdzie będzie mecz za meczem.
Trochę więcej pokory Panowie
Bo koszykówka jest, bo koszykówka jest, bo koszykówka jest od tego aby bawić się aby bawić się aby bawić się na całego !