Turniej w Gorzowie
Moderatorzy: thomas72, kyS, tadziu
Turniej w Gorzowie
Cześc czy wiadomo już coś na temat ceny biletów na te mecze ? i jakiś terminarz może ktoś już ma ?
Biało-niebieskie Gorzowskie barwy królewskie!
- elen
- Kadet
- Kontaktowanie:
erratu mam dla ciebie bardzo dobrą wieść wstep na mecze za free
a oto terminarz:
Międzynarodowy turniej z okazji 750-lecia miasta Gorzowa o Puchar Rektora PWSZ w koszykówce kobiet.
Piątek
18.00: Dynamo Kursk - Dniepr Dniepropietrowsk
Sobota
16.00: AZS-PWSZ II Gorzów Wlkp. - Dynamo Kursk
18.00: KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Dniepr Dniepropietrowsk
Niedziela
15.00: AZS-PWSZ II Gorzów Wlkp. - Dniepr Dniepropietrowsk
17.00: KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Dynamo Kursk
a oto terminarz:
Międzynarodowy turniej z okazji 750-lecia miasta Gorzowa o Puchar Rektora PWSZ w koszykówce kobiet.
Piątek
18.00: Dynamo Kursk - Dniepr Dniepropietrowsk
Sobota
16.00: AZS-PWSZ II Gorzów Wlkp. - Dynamo Kursk
18.00: KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Dniepr Dniepropietrowsk
Niedziela
15.00: AZS-PWSZ II Gorzów Wlkp. - Dniepr Dniepropietrowsk
17.00: KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Dynamo Kursk

"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." - Stanisław Lem
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
UWAGA
W Sobote o 18.00 nasz Ekstraklasowy zespol grac bedzie w turnieju z druzyna z Dniepro
Po meczu odbedzie sie spotkanie czlonkow klubu kibica na ktorym beda do odebrania identyfikatory a takze zostanie przedstawiona organizacja wyjazdow, koszulek meczowych i innych waznych spraw na zblizajacy sie sezon.
OBECNOSC WSZYSTKICH OBOWIAZKOWA
Zapraszam rowniez na inne mecze turnieju (Piatek godz 18. Sobota godz. 16 (m.in gra zespol Juniorek)
W Sobote o 18.00 nasz Ekstraklasowy zespol grac bedzie w turnieju z druzyna z Dniepro
Po meczu odbedzie sie spotkanie czlonkow klubu kibica na ktorym beda do odebrania identyfikatory a takze zostanie przedstawiona organizacja wyjazdow, koszulek meczowych i innych waznych spraw na zblizajacy sie sezon.
OBECNOSC WSZYSTKICH OBOWIAZKOWA
Zapraszam rowniez na inne mecze turnieju (Piatek godz 18. Sobota godz. 16 (m.in gra zespol Juniorek)
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów."- Stanisław Lem
-
tomaszek
A więc dla ścisłości. Dotarłem własnie do domu i moge napisać parę słów
Dynamo Kursk - Dniepr Dniepropietrowsk 74:55 (18:11, 23:21, 14:13, 19:10)
A mecz był nawet niezły. Wynik w miarę wysoki. Duża skuteczność zwłaszcza po stronie zawodniczek z Kurska. Parę naprawdę ładych akcji np Dyszyljan z Dniepra (to ta czarna Elen
) Dużo walki na parkiecie.
No pewnie że jak będą grały nasze to będzie dopiero mecz ale ten naprawdę nie był zły.
Dynamo Kursk - Dniepr Dniepropietrowsk 74:55 (18:11, 23:21, 14:13, 19:10)
A mecz był nawet niezły. Wynik w miarę wysoki. Duża skuteczność zwłaszcza po stronie zawodniczek z Kurska. Parę naprawdę ładych akcji np Dyszyljan z Dniepra (to ta czarna Elen
No pewnie że jak będą grały nasze to będzie dopiero mecz ale ten naprawdę nie był zły.
-
Endrju
- Senior
- Kontaktowanie:
Juniorki niestety musialy uznac wyzszosc druzyny z Kurska a Ekstraklasowy AZS wygral z Dniepro
Mecz ciekawy zaciety do ostatniej sekundy
przez wiekszosc meczu druzyna Dniepro prowadzila jednak w koncowce udalo nam sie wydrzec zwyciestwo. Dziwczynom dziekujemy za walke do konca : ) Moze jeszcze Carie i Kiki nie do konca prezentuja forme jaka oczekujemy od nich jednak wierze ze w sezonie sie rozegraja i beda silnymi punktami naszej druzyny. Przyzwoite spotkanie zagrala takze Gosia Babicka widac bylo ze duzo walki wklada w gre
(Troszeczke ja poobijaly dziewczyny z Dniepro) Ale gra na duzy +
Odnosnie kibicow:
Malo osob jak na tak ciekawy turniej (moze cos kolo 300osob) w tym dopingujacych z 20
Szkoda ze nie wszyscy czlonkowie klubu kibica pojawili sie na meczu... jednak doping stal na w miare przyzwoitym poziomie
Sam nie spodziewalem sie ze mozemy cos fajnego stworzyc ta ekipa
Jak wejdziemy w sezon mam nadzieje ze bedzie jeszcze lepiej.
A teraz lece do laryngologa bo mowic nie moge
Jutro mecz z Kurskiem o godzinie 17.00 i zapraszam wszystkich
Mecz ciekawy zaciety do ostatniej sekundy
Odnosnie kibicow:
Malo osob jak na tak ciekawy turniej (moze cos kolo 300osob) w tym dopingujacych z 20
A teraz lece do laryngologa bo mowic nie moge
Jutro mecz z Kurskiem o godzinie 17.00 i zapraszam wszystkich
NIGDY NIE ZGINIE AZS !! NIGDY NIE ZGINIE !!
hehe no i znamy juz wynik ekscytujacego meczu:P
KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Dniepr Dniepropietrowsk 66:61 (14:26, 16:11, 19:15, 17:9)
nie ma to tamto:P dziewczyny pokazały ze gra sie do konca:)
najwiecej punktów dla druzyny z gorzowa zdobyła: N'Garsanet 18 (kiki):P
dla gosci natomiast: Pokojowa 14
hehe
po meczyku darek stwierdził ze kibice wypadli lepiej niz zwodniczki:P
KSSSE AZS PWSZ Gorzów Wlkp. - Dniepr Dniepropietrowsk 66:61 (14:26, 16:11, 19:15, 17:9)
nie ma to tamto:P dziewczyny pokazały ze gra sie do konca:)
najwiecej punktów dla druzyny z gorzowa zdobyła: N'Garsanet 18 (kiki):P
dla gosci natomiast: Pokojowa 14
hehe
po meczyku darek stwierdził ze kibice wypadli lepiej niz zwodniczki:P
NA GÓRZE KIBICE!!!
NA DOLE TEŻ!!!
A W SERCU AZS!!!
NA DOLE TEŻ!!!
A W SERCU AZS!!!
-
PiwoMojePaliwo
- Nowy na forum