Wisła Kraków - Włókniarz Pabianice 73-56
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
-
glang nzl
- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
Wojteg pisze:glang nzl pisze:czy ktoś mi może wytłumaczyć czy ja przegapiłem zmianę sponsora w Pabianicach. staram się być na bieżąco a tu jakiś nowy sponsor Włókniarz??
ech... może lepiej nie zaczynajmy tego tematu, po raz kolejny
Mimo ze Wisła Kraków odniosła zwycięstwo nad Włókniarzem (Polfą) co oczywiście cieszy, to bardzo martwi brak dopingu i brak kibiców na żeńskim koszu w Krakowie. Jednym słowem dramat.
glang nzl. Tak jak dla kibiców Wisły nie ma Wisły Can-pack Kraków tylko TS WISŁA KRAKÓW tak dla kibiców ich klub to Włókniarz Pabianice bo to jest prawdziwa nazwa klubu. Pzu Polfę to sobie mogą pisać gazety, mowic dziennikarze dla niektorych kibiców jest to Włókniarz taks amo jak dla nas [oczywiście w wiekszosci] nie istnieje taki twor jak teraz ma miejsce w meskiej koszykowce Platinum Wisła Kraków dla nas jest to WISŁA KRAKÓW. Uwazam ze danie sponsroa przed nazwe klubu tjest nie na miejscu. Jakas hierarchia musi byc zachowana. tak jak to ma miejsce w przypadku Wisły Can-Pack. Nazwy narzucone przez sponosra to sobie moga gazety i telewizja podawac. Kibic ma praw do nazywania swojego klubu tak jak naprawde brzmi jego nazwa.

WislaLive.pl
-
glang nzl
Marco TS pisze:glang nzl. Tak jak dla kibiców Wisły nie ma Wisły Can-pack Kraków tylko TS WISŁA KRAKÓW tak dla kibiców ich klub to Włókniarz Pabianice bo to jest prawdziwa nazwa klubu. Pzu Polfę to sobie mogą pisać gazety, mowic dziennikarze dla niektorych kibiców jest to Włókniarz taks amo jak dla nas [oczywiście w wiekszosci] nie istnieje taki twor jak teraz ma miejsce w meskiej koszykowce Platinum Wisła Kraków dla nas jest to WISŁA KRAKÓW. Uwazam ze danie sponsroa przed nazwe klubu tjest nie na miejscu. Jakas hierarchia musi byc zachowana. tak jak to ma miejsce w przypadku Wisły Can-Pack. Nazwy narzucone przez sponosra to sobie moga gazety i telewizja podawac. Kibic ma praw do nazywania swojego klubu tak jak naprawde brzmi jego nazwa.
ah, już sobie przypominam kiedyśna kkforum jechaliśmy ten temat
w zasadzie wszystko co piszesz to prawda.
kibic ma prawo nazywać swój zespół jak chce ale też fajnie by było jakby szanował sponsora.
pzdr
Grzegorz L.
- Szymon
- Oldboy
- Kontaktowanie:
glang nzl pisze:
czy ktoś mi może wytłumaczyć czy ja przegapiłem zmianę sponsora w Pabianicach. staram się być na bieżąco a tu jakiś nowy sponsor Włókniarz??
A nie pasuje Ci coś????
Zresztą MarcoTS wytłumaczył Ci o co chodzi, mi się nie chce bo i tak nie zrozumiesz. Tobie przecież fabryka mebli zrobiła deseczki i jesteś szczęśliwy.
BYŁ, BĘDZIE I JEST ZAWSZE WŁÓKNIARZ MRKS

- Marco
- Junior
- Kontaktowanie:
glang nzl pisze:Marco TS pisze:glang nzl. Tak jak dla kibiców Wisły nie ma Wisły Can-pack Kraków tylko TS WISŁA KRAKÓW tak dla kibiców ich klub to Włókniarz Pabianice bo to jest prawdziwa nazwa klubu. Pzu Polfę to sobie mogą pisać gazety, mowic dziennikarze dla niektorych kibiców jest to Włókniarz taks amo jak dla nas [oczywiście w wiekszosci] nie istnieje taki twor jak teraz ma miejsce w meskiej koszykowce Platinum Wisła Kraków dla nas jest to WISŁA KRAKÓW. Uwazam ze danie sponsroa przed nazwe klubu tjest nie na miejscu. Jakas hierarchia musi byc zachowana. tak jak to ma miejsce w przypadku Wisły Can-Pack. Nazwy narzucone przez sponosra to sobie moga gazety i telewizja podawac. Kibic ma praw do nazywania swojego klubu tak jak naprawde brzmi jego nazwa.
ah, już sobie przypominam kiedyśna kkforum jechaliśmy ten temat
w zasadzie wszystko co piszesz to prawda.
kibic ma prawo nazywać swój zespół jak chce ale też fajnie by było jakby szanował sponsora.
![]()
pzdr
Grzegorz L.
Nie chce mi sie dyskutowac bo to temat rzeka ale w pilce nie ma nazwy sponsora kazdy wie ze kase ładuje Tele-Fonika i wsyzscy wiedzą o tym i cieszymy się ze tak jest. Jelsi chodzi o Can-Pack to czy uwazasz ze nie piszac nazwy sposnora to brak szacunku?? bo moim zdaniem nie. Bo dla kibica nazwa jest jedna jedyna ta prawdziwa. Doceniam to co robi ta firma dla Wisły za remont hali za kase jaka łozy na klub ale mnie jako kibica Wisły Kraków nie obliguje do pisania Wisła Can-pack Kraków bo dla mnie istnieje tylko Wisła KRaków. A firma Platinum sposnorująca koszykarzy juz przegieła dajac swoją nazwe przed nazwą WISŁA , postawila warunek albo Platinum przed Wisłą albo nie ma sponsoringu. Ktos powie lepiej miec nazwe przed i grac w EBL niz nie miec rozwiązac sekcje i grac juniorami w III lidze. Ale dla mnie ppojawienie sie sponsora przed nazwa WISŁA jest wielka ujmą. W piłkarskiej Wiśle zagwarantowano z esposnor nie bedzie w nazwie, w żenskim koszu sponsor występuje na drugim miejscu. jak kazdy kibic pewnie wie na pierwszym miescu powinna byc ta prawdziwa nazwa klubu. teraz w sporcie zadzi kasa ale jak sie chce to mozna pewną hierarchie zachować zawłaszcza jelsi chodzi o tak zasłużony klub jak Wisła. PZU Polfa Pabianice przecyzta to jakis młody kibic z Pabianic i jelsi nie znajdzie sie ktos kto mu wytlumaczy ze jego klub to Włókniarz a nie PZU Polfa to pamieć o tym klubie zginie , przetrwa tylko w swiadomości niewielu. Tak samo wygląda sprawa z Lotosem, ja pamietam tylko tą nazwe i VBW Clime a ze porusyzlem ten temat na basketmanii to dowiedziałem sie ten klub miał wszelakie nazwy. Jak czytam dzis ze mecz sitakowki wygrał jastrzębski węgiel z energią sosnowiec to ja nie wiem na jakiej planecie jestem A jak czytam Wisła Kraków wygrała z Włókniarzem, Włokniarz pokonał ŁKS to wiem i jakie kluby chodzi.

WislaLive.pl
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”