ŁKS Łódź - AZS Meblotap Chełm 60-70
Moderatorzy: ann, rzymi, paulo2907, przemoe, Kuba
Wkoncuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wygrana! Brawooooooooooooooooooooooooooo:P:P:P:P:P Mimo wielu strat bardzo dobra gra. Slaba transmisja ale mimo to cos widac bylo:) Teraz tylko wygrana z Poznaniem i Ostrovia... Meblotap prowadzil od poczatku i wkoncu zasluzenie wygral:D:D:D Wielkie brawa dla Marczanki,Bull i Williams!
Natalia Marczanka- najlepsza rozgrywająca w PLKK
http://www.plkk.pl/mecz.asp?r=EK4&m=62 - Statystyki. Meblotap 12 celnych na 16 oddanych rzutow za 3
Lepsze trojki niz osobiste
Zbychu daj sie pocieszyc chociaz jeden dzien 
- pietroc
- Kadet
- Kontaktowanie:
nie wiem co powiedziec po takim meczu. przeciwnik spokojnie do ogrnia ale znow gramy jeszcze slabiej. nie umiemy wyprowadzic kontrataku, rozegrac pilki, ani nawet nie dopuscic do celnego rzutu za 3 gdy jest 1 sekund do konca akcji...
przykro mi to mowic ale boje sie ze jednak czekaja nas mecze z Ostrovia... my pewnie juz nic nie wygramy w zasadniczej rundzie bo Gorzow jest za mocny. z taka forma jak dzis to one by sobie w pierwszej lidze nie poradzily. Jedyna nadzieja ze Poznan sobie poradzi z Meblotapem i dzieki temu zostanie punkt przewagi.
Porazka boli tym bardziej, ze byla wyzsza niz te glupie 4 punkty.
w 3 i 4 kwarcie ŁKS gonil, ale co zblizal sie a 2 punkty, to blyskawicznie szly ze 2 trojki z 8 metrow Marchanki i znow byla strata. Do tego w ostatnich minutach 3 razy pilka niemal wyleciala z obreczy po rzutach zza 6,25 lodzianek. Szkoda, gdyz Chelm gral 1 piatka, zadna rezerwowa nie rzucila nawet punktu i spokojnie mozna bylo wygrac ale BYLISMY JESZCZE SLABSI
przykro mi to mowic ale boje sie ze jednak czekaja nas mecze z Ostrovia... my pewnie juz nic nie wygramy w zasadniczej rundzie bo Gorzow jest za mocny. z taka forma jak dzis to one by sobie w pierwszej lidze nie poradzily. Jedyna nadzieja ze Poznan sobie poradzi z Meblotapem i dzieki temu zostanie punkt przewagi.
Porazka boli tym bardziej, ze byla wyzsza niz te glupie 4 punkty.
w 3 i 4 kwarcie ŁKS gonil, ale co zblizal sie a 2 punkty, to blyskawicznie szly ze 2 trojki z 8 metrow Marchanki i znow byla strata. Do tego w ostatnich minutach 3 razy pilka niemal wyleciala z obreczy po rzutach zza 6,25 lodzianek. Szkoda, gdyz Chelm gral 1 piatka, zadna rezerwowa nie rzucila nawet punktu i spokojnie mozna bylo wygrac ale BYLISMY JESZCZE SLABSI
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
- Mytek
- Junior
- Kontaktowanie:
natalia pisze:Wkoncuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu wygrana! Brawooooooooooooooooooooooooooo:P:P:P:P:P Mimo wielu strat bardzo dobra gra. Slaba transmisja ale mimo to cos widac bylo:) Teraz tylko wygrana z Poznaniem i Ostrovia... Meblotap prowadzil od poczatku i wkoncu zasluzenie wygral:D:D:D Wielkie brawa dla Marczanki,Bull i Williams!
a ja mam nadzieje ze pokonamy Meblotap na wyjezdzie, bo to takze dla nas arcywazny mecz: nie mozemy tam przegrac!!!
reloaded :]
- MirU <poznań>
- Kadet
- Kontaktowanie:
Mytek pisze:a ja mam nadzieje ze pokonamy Meblotap na wyjezdzie, bo to takze dla nas arcywazny mecz: nie mozemy tam przegrac!!!![]()
I chyba nie przegramy tego ważnego a nawet bardzo ważnego meczu, chociaż kto to wie
Wróć do „Aktualności Ekstraklasa”